• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WEWERKAČtverečkování, Tile hunting
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Stan Ansems
    Just got a reply from Strava support:
    Your application has not been identified as being in violation with our updated API Agreement. No action is currently required.

Log In | Strava
    https://www.strava.com/clubs/334054/discussion?num_entries=20
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    koukam ze Strava meni podminky na sdileni dat se tretima stranama co jedu appkama, tohle muze byt totalni konec ctvereckovani, pac oni maj ted svuj heat map a PD Stravy asi nema moc zajem udrzovat pri zivote jiny developery na necem co by mohli komercne vyuzit oni sami... https://wandrer.earth/ uz hlasis ze to asi bude znamenat dost koecnou, ale Stathunters a VV se zatim nijak nevyjadril

Updates to Strava’s API Agreement
    https://press.strava.com/articles/updates-to-stravas-api-agreement#:~:text=Stronger%20Privacy%20Standards%3A%20Third%2Dparty,in%20how%20this%20data%20appears.
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    RICK: Super, díky!
    RICK
    RICK --- ---
    BEEBLEBROX: plugin statshunters do prohlížeče chrome/mozilla :-)
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    RICK: Prosímtě, jak to napáruješ na mapy.cz?
    RICK
    RICK --- ---
    tak zase jedna z těch zásadních jízd a rozšíření na 33x33, letos už asi konečná

FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Hmmm, asfalt, říkáš... 🤨
    A úctyhodný výkon! Jak předvádíš často.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska jsem blbla u Kolina. Jen jedna polni cesta, jinak vsechno asfalt.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Okolo 70. km moc pekny kopecky a hezky asfalt k tomu. Doporucuju :)
    Dneska jsem si odjela rest, ktery dlouho odkladam. Moc se mi tam nechtelo jen kvuli par ctvereckum, ale bohuzel okolo to mam uz vsechno projety.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Nejak to tu spi, tak popojedeme.
    Dnesni gravel na Radec.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: bohužel, ale nevadí, bylo tam hezky, tak se tam podívám znovu
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Presne na tohle se hodi to zvyraznovani ctverecku pri planovani, par prispevku nize :)
    Jinak ani prepocet presnosti na tohle nepomuze? Obcas to divne vyhodnoti i nejaky odbocky a proste je ignoruje.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Ajaj, tohle plánování jsem odflákl :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Vcerejsi jizda. Modri uz vedi co je tam za zazrak ;)
    V Ceskem raji teda luxusni kopce, specialne ten z Kacanovy smerem na Vysker je extra hnusny. No a pak od Dolniho Bousova extra libovy celni protivitr. Nastesti jsme to jeli ve dvou, takze jsem mela rozrazece vetru. Jinak bych to asi otocila driv.
    Max square 63x63, coz byl muj plan na tenhle rok.

FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Aha! 👍
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    PEDRO: Uzasny, to jsem nevedela. Stacilo zapnout Show new route.
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    WEWERKA: tohle umi i plugin do chromu na mapach.cz

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Takovy maly tip na planovani. Na webu www.statshunters.com si vlevo v menu Routes nahrajte vlastni GPX, ktere planujete projet. Pak si v Display settings zapnete Route tiles. Muzete si barevne uzpusobit routes pro lepsi viditelnost.
    Vysledkem je treba tohle, kdy je pak videt, ze projedete vsechny ctverecky a ze vam zadny z planovani nevypadl.

RICK
    RICK --- ---
    včera nějaký ten rekord padl, mimo +165[], sesbírány i nějaké nové odznaky. Zabolelo :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam