• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIPizza 🍕
    Jak správně udělat doma, kde si jí koupit.
    Fotky + diskuze
    rozbalit záhlaví
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GREGI: 65 a koule 230, netusim, jak dlouho jsem nahrival, ale mela okolo 300 a casem to nebylo o moc lepsi. Vetsina pizz mela nedodelany spodek. Jeste budu muset pridelat nasadu na kartac, abych to mohl pri peceni cistit. Neverim, ze by byla chyba v peci viz nize. Akorat to uz nebude mit takovou flow, jako v ty Ariete, kdy ji dam pect a nez se dodela, tak mam ready dalsi :)

How to cook at the highest flame in the LIDL Pizza Oven. #lidlpizzaoven #lidlpizza #pizzaoven
    https://youtube.com/shorts/7Ho66FspKxc?si=2zWFKGnq9VPBMVTD
    GREGI
    GREGI --- ---
    POHODAVOLE: Hydratace? Kolik g koule? Jak dlouho si nahrival? Toho spodku sem se trochu bal kamen mi podle fotek prisel dost tenkej... Snad to vychytas:)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE GREGI: tak to byla docela tvrda skola. Pec je opravdu schopna udelat pres 450 stupnu. Cas jsem nemeril, protoze jsem byl netrpelivy a narval tam prvni pizzu okolo 300 a musim rict, ze by me dost zajimalo, kolik dava ta Ariete, protoze i tak to bylo o dost vic, nez dava. Prvni pizza byla hned strasnej fofr. To jsem necekal a hned se zvrchu pripekla. Spodek byl ale nedodelany, takze na priste mam v planu delsi dobu nahrat a delat mensi pizzy, aby ubiraly min teploty z kamene. Dalsi test bude tento tyden, tak dam vedet. S nakupem jsem spokojeny i kdyz jsem se vratil s vysledkem o krok zpet. Uz me i sere, ze furt nemam nafoukly okraje, tak zkusim udelat testo v ruce. Zde jsou +- v poradi, jak jsem je delal:

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GREGI: díky, tak to asi bude nejlepší 😀
    GREGI
    GREGI --- ---
    POHODAVOLE: nesetri moukou a bude to cajk, muzes to delat primo na lopate, tu nejdriv posypat a pak nemas riziko ze se to chytne a v peci se to proste spali jak se sunda pizza:)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    FOSSIL666: nj Lidl je levný viď 😂
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    POHODAVOLE: Super, diky! Ta vypada pekne a plus minus stejne jako ta co jsem poridil ja. Jen je za pulku 😂
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    POHODAVOLE: Tak dobry :) a jakou jsi poridil? Posli link :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    FOSSIL666: taky jsem myslel lopatu 😀
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    POHODAVOLE: Ja myslel lopatu, teda pokud ty taky nemyslis lopatu :) protoze ja tu i referoval o ty moji peci, ale ted mi doslo, ze v tom moh nastat zmatek 😂😂
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    FOSSIL666: objednal jsem větší v Lidlu, tak snad to bude ok 😀
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    POHODAVOLE: Porid si tu jak jsem tu nekde postoval.. je super :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Nejvíc se akorát bojím nandavání přímo z lopaty, protože pořád používám tu rozpůlenou. Kdybych to tušil, tak začnu trénovat dřív 😂
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GREGI: si piš 😀
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    :D

GREGI
    GREGI --- ---
    POHODAVOLE: tak to sem hodne zvedavej hod pak info:)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak jsem vcera objednal tu silnejsi na plyn z Lidlu. Uz se tesim jak malej :D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GREGI: Na grill absolutně epická :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    Tentokrat sme nepropasli teplotni okno na 450:) Na grill not bad!

GREGI
    GREGI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam