• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIPizza 🍕
    Jak správně udělat doma, kde si jí koupit.
    Fotky + diskuze
    rozbalit záhlaví
    POOWL
    POOWL --- ---
    GREGI: :) mozna to bylo balení u te pece
    GREGI
    GREGI --- ---
    POOWL: moc to tu nepis nebo zacnou... :D
    POOWL
    POOWL --- ---
    GREGI: tak jasně ale myslel jsem to spíš tak, ze taky nepodavaj testo na pizzu treba po 100 g
    GREGI
    GREGI --- ---
    POOWL: klasickej balanc nakladu/zisku/konecne ceny... Kazdej cm navic stoji penize na materialu a shippingu a zvysuje konecnou cenu....
    GREGI
    GREGI --- ---
    ENDREW: jeste by mozna stalo za to ji zaizolovat hadam ze to bude jak na pelety nezaizolovane:) Kdyztak poslu odkaz na vatu, plus je potreba nytovacka. GREGI:
    POOWL
    POOWL --- ---
    ENDREW: díky za report, přitom co by jim to udelalo, kdyby ji udelali ofous větší
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    ENDREW: Dnes jsem ji testoval a jako chutove je to o level vys nez el.pec. Chce to se s tim ale naucit pracovat jako asi se vsim. Prvni 3 pizzy spaleny, dalsi uz jen spalene z jedne strany, az 5 pizza stala za to. Dal uz to bylo experimentovani a hrani si s teplotou a vykonem horaku. Je teda dost mala (kamen ma 30cm) a moje lopata na pizzu je sirsi nez je kamen, coz byl docela problem. Protoze kolem kamene je vyssi rantl asi o cm, takze jsem nemohl pizzu podebrat. Pomahal jsem si ruznym nacinnim z kuchyne a diky tomu jsem pizzu spalil protoze se mi sesunula nad horak. Ale to je spis vada uzivatele nez pece.
    Jinak me peceni dost bavilo a se spravnym nacinim to bude i hracka. Je potreba delat spis mensi pizzy, max 28cm. Jinak se spalej okraje. Je taky trochu nizka, coz by nebyl asi problem kdybych uvnitr nesermoval se spachtlema abych pizzu vytahl. Vysledna pizza ma jine, lepsi aroma. Je citit ohnem. Za ty prachy jsem spokojen a uz se tesim na dalsi experimenty.
    Co se tyce kvality zpracovani, tak to na me nepusobi prilis přesvědčivě. Je to vse z tenkeho plechu, kamen ma jen 1cm a neni nikak zajisten jenom polozen, takze pokud se nezajisti muze se snadno pri transportu zlomit. Horaky jsou z plynoveho grilu stejne jako stelovani vykonu. Plusem je piezzo start. Trochu me sralo viko ze nejde odlozit nekam na pec. Obcas to bylo malicko zonglovani. Kdy jednou rukou drzim pizzu na lopatce, druhou oteviram dvirka a odkladam na zem ( pouzival jsem plast. stul a viko je rozpaleny, tak ze by mu stul nekladl dlouho odpor). Fotky pripojm az priste. Vse semlelo tak rychle, ze jsem ani po tel nestihl sahnoit. Jinak pizza je hotova do 2 min max.
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    ENDREW: vypada to fajn. napis pak nejake zkusenosti. diky.;)
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    How to cook at the highest flame in the LIDL Pizza Oven. #lidlpizzaoven #lidlpizza #pizzaoven
    https://youtube.com/shorts/7Ho66FspKxc?si=25BH4xloPwzYnwGb
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ENDREW: umí li to 400° jsi v poho...
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    KAMZA: lednice 🥲
    KAMZA
    KAMZA --- ---
    Ahoj, jak řešíte kynutí v takových vedrech? Dáváte to do lednice? Nebo zkracujete dobu kynutí?
    GREGI
    GREGI --- ---
    KARLOSK: osvedcilo se mi natrhat a hodku nechat na papirovem ubrousku vetsinu vody to vytahne:)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    TOOMIX: nálev nechci. pak to dělá bazének... :) Já si koupím v makru...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KARLOSK: na straně 15 je plátková, na straně 16 v nálevu a burrata taky

Akční leták OD PONDĚLÍ - 30. 6. - 2. 7. 2025 | Lidl leták
    https://www.lidl.cz/l/cs/letak/akcni-letak-od-pondeli-30-6-2-7-2025/view/flyer/page/15?lf=HHZ
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Třeba bude a není jen na letáku aby více zbylo pro nás. Uvidíme. V nejhorším nakoupím v makru tu giga, naporcuju, zavakuuju a zamrazím.
    GREGI
    GREGI --- ---
    MUXX: jo byla fakt skvela:(
    MUXX
    MUXX --- ---
    GREGI: Ja se priznam, ze pulku jsem taky snedl s rajcatama a bazalkou a na pizzu jsem pak dokupoval jinou
    GREGI
    GREGI --- ---
    KARLOSK: ach jo:( potreboval bych doplnit mrazak mladej mi ji furt vyzira:D jinak driv ji meli i mimo italske tydny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam