• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIPizza 🍕
    Jak správně udělat doma, kde si jí koupit.
    Fotky + diskuze
    rozbalit záhlaví
    GREGI
    GREGI --- ---
    POV You're a Pizza Chef 👨‍🍳 #PizzaPOV #NeapolitanPizza #pov #pizzamaking #pizza
    https://youtube.com/shorts/ZeS3UWXLVc4?si=97daBi0ev3Fqp-Qi
    GREGI
    GREGI --- ---
    GARFIELD: dostal sem doporuceni na https://www.reckyeshop.cz/olivove-oleje/mystery-oil-extra-panensky-olivovy-olej-5-l-plech-nahodny-vyber/
    Mam doma dva 5l ale jeste sem se k nim nedostal:) Otazka jakej mas rad... Nekdo ma radsi neutralni nekdo vic "travovej".
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    Mate nejaky dobry zdroj na olivovy olej? A olivy ve vetsim mnozstvi? (online nebo Praha)
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    GREGI: Takhle z lednice se s tím pracuje blbě to máš pravdu.
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOMASS: se divim ze si z takhle studeneho testa vubec neco vytvaroval:) Ja jak to nema pokojovou tak neudelam nic...
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    Gozney Roccbox, Caputo Nuvola, direct dough, 70% hydratace. Okraj navenek hezkej, uvnitř jsem čekal větší bubliny. Možná moc studené těsto( před pečením přímo z lednice 4 stupně) Diavola, Capriciosa

KAMZA
    KAMZA --- ---
    Musim rict, ze italska mouka dela svy teda! Caputo Nuvola Typo 0

TOMASS
    TOMASS --- ---
    GREGI: gozney roccbox
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOMASS: nadhera, dulezity jeste uvest v cem si pekl;)
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    3 dny pomalé kynutí při 4 stupních 70%💦caputo nuvola

ENDREW
    ENDREW --- ---
    POOWL: Delal jsem ze 180g
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    Jeste jsem zapomel zminit velky plus a to ze ma horaky do Ucka, takze se nepali jen z jedne strany, ale ze vsech 3:)
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    POOWL: Ale visjak zase naklady. Vic materialu, vejde se ti jich min na kamion, mozna by byl potreba silnejsi horak, atd. Ono pokud nemas srovnani s necim jinym tak je velikost ok. Velikost pizzy je srovnatelna s Ariette.
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    GREGI: Izolaci usetris neco malo na plynu a mozna by byla bezpecnejsi - nerozpalila by se tolik vnější slupka, ale jinak myslim ze netreba. Aspon se dobre reguluje a rychle reaguje na zmenu teploty.
    POOWL
    POOWL --- ---
    GREGI: :) mozna to bylo balení u te pece
    GREGI
    GREGI --- ---
    POOWL: moc to tu nepis nebo zacnou... :D
    POOWL
    POOWL --- ---
    GREGI: tak jasně ale myslel jsem to spíš tak, ze taky nepodavaj testo na pizzu treba po 100 g
    GREGI
    GREGI --- ---
    POOWL: klasickej balanc nakladu/zisku/konecne ceny... Kazdej cm navic stoji penize na materialu a shippingu a zvysuje konecnou cenu....
    GREGI
    GREGI --- ---
    ENDREW: jeste by mozna stalo za to ji zaizolovat hadam ze to bude jak na pelety nezaizolovane:) Kdyztak poslu odkaz na vatu, plus je potreba nytovacka. GREGI:
    POOWL
    POOWL --- ---
    ENDREW: díky za report, přitom co by jim to udelalo, kdyby ji udelali ofous větší
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam