• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIHorkovzdusna friteza
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BOBESH: Aspoň se můžeš podívat, jestli se ti nepálí smažák.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    AXTHEB: aha. ta zas neni "suplikova" :O mno zatim jen spekuluju, ale dekuju za doporuceni, ta vypada tez sikovne!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BOBESH: přidej se k nám do gangu a kup si z Lidlu SHF 1800. Dneska se slevou 300 Kč při nákupu nad 2 000 Kč s kódem SLEVA300
    Protože to grilovaný kuře je kurevsky dobré a hrozně jednoduché.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    POHODAVOLE: nemusis! ale ses hodnej diky! .)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    BOBESH: ja tam pujdu dnes, tak dam vedet, kdyby mi nejaky zbyly.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    POHODAVOLE: ok ok. penny nemam nikde blizko, nenakupuju tam, tudiz nemam ani zadny body. diky za rady!
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    BOBESH: to mas za me lepsi tu 5,5l z Penny za 900 + body. Jestli jsi liny, tak to dle me nebudes pouzivat do hloubky. Nevim, jestli pouzivas IG nebo YT, ale oboji je plny easy receptu pro lenochy a treba ti to pak bude delat radost :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak uz koukam treba po tyhle. na mrazenou pizzu sere pes, ale chci tam dalsi funkce? jako grill ci co? nebo kdyz se v tom vareni takovej hnup, tak mi staci zaklad?
    Multifunkční horkovzdušná fritéza TESLA AirCook Q40 | TESLA | oficiální e-shop
    https://eshop.tesla-electronics.eu/tesla-aircook-q40-multifunkcni-digitalni-horkovzdusna-friteza-cerna-barva
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    POHODAVOLE: vsak pisu, ze toe shit. tim sem spis chtel naznacit, ze sem fakt linej :D a ze doposud sem mel za to, ze ta friteza je v podstate jen mensi trouba. mno ok! mrknu jaky se delaj velikosti. diky za reakci! .)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    BOBESH: musis mrk na velikost, ale pri te rychlosti neni problem ji udelat na dve casti, kdyz se ti nechce tvorit. Ja bych se byt tebou vykaslal na mrazenou pizzu, ktera akorat zabira misto v mrazaku. Kdyz ti nejde vylozene o autenticky zazitek z pizzy, tak si kup tortilly, hotovy sugo v plechu s bazalkou + ingredience, co mas rad. Vyjde te to rychleji, levneji a bude vzdycky podle tebe. Ta mala pro jednoho bohate staci a domaci hranolky jsou z ni taky super, kdyz jich nedelas moc :)

POHODAVOLE: Jinak jsem jeste koukal a v Penny maji i za 1200 + body vetsi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hele je nejaka do ktery se mi vejde mrazena pizza? :) za tri roky mam uz druhou mini troubu a ted u ni po ctyrech mesicich odeslo svetlo, takze cekam, ze ani ta mi nebude slouzit kdovi jak dlouho a ze me tedy ceka opet porizeni neceho na "peceni". vtipny je, ze mam vedle toho mikrovlnku samsung, kterou sme porizovali nekdy pred vic jak dvaceti lety a ta funguje porad stejne :)
    v troube pecu vetsinou ty mrazeny pizzy, ale i svoje vytvory. celkove sem dost linej varit a tak si rikam, jestli ta friteza pro me nebude lepsi. a mozna bude i lepsi, ze se tam vlastne ta pizza nevmestna, stejne je to shit. :))
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    V Penny maji aktualne za 900 + 10 bodu. Pro dva lidi je akorat, kdyz nejsou treba pokrocile funkce.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    ESTEN: tyhle byly mražený z pytlíku. sou strašně dobrý a udržuju jich zásobu v mrazáku.

FERRYH
    FERRYH --- ---
    KOCHANSKA_CH: nerika se tomu bondáž? chudak kuratko... :O)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    HANELA: U nás se tak říká nějakýmu přístroji nebo nástroji.
    HANELA
    HANELA --- ---
    KOCHANSKA_CH: co je to geret?
    APPU
    APPU --- ---
    KOCHANSKA_CH: Musim uznat, že pečivo trochu másla, plátek šunky, sýr, nechat to mam 5 minut a naprostej luxus:)
    Ještě v tom dělám kuřecí křídla. Nechám marinovat v oleji s kořenim, pak 8 minut z každý strany a nakonec to pomažu asijskejma omáčkama a dám ještě 2 minuty. To můžu pořád
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    MEANKITTY11: povaris nejdriv se soli, nebo rovnou peces syrovy?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KASUMI: Na to mám vajcovar. :-)
    Muž si to moc oblíbil na obložený zapečený pečivo. Vždycky mi to, hrdě, přijde ukázat, on moc nevaří. :-D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ja to ted nejvíc využívám na vařený vajíčko 🙈😃
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam