úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Horkovzdusna friteza
tipy, triky na obsluhu
recepty optimalizovane pro HF
rady s vyberem HF
ozkoušené věci:
osvěžení pečiva:
kasierka - lehce postříkat, 2 minuty na 180 st vysoky výkon/mražená - 4 minuty 180 st
rozbalit záhlaví
LYNCH
---
---
9:12:51 17.11.2025
-4
NAVARA
: pecivo ze supermarketů nebrat, vyhozený prachy
NAVARA
---
---
0:33:52 17.11.2025
1 odpověď
Však prodávají zmražené polotovary, které se takhle dokončují - ať už v obchodech nebo doma :)
KAKIHARA
---
---
18:42:24 16.11.2025
neni to žádná haute cuisine, ale sezonni zalezitost-jitrnice či jelita jsou na 170 za deset minut z af taky dobrý. jen to teda nemá takový ty připečánky z panve a sádla..
KASUMI
---
---
18:16:39 16.11.2025
+1
minule jsem delala "smazeny kure" - v testicku a dost pomohlo to postrikat olejem a delat pri 190-195 stupnich
dneska jsem mela nalozeny kure v citronu a po pr hodinach jsem ho obalila v ochucenem skrobu a delala podobne a taky bylo mistama hezky krupkave
KASUMI
---
---
15:59:23 16.11.2025
+3
jako tohle dost zvysuje moznosti konzumace peciva u nas doma, my nic nemrazime, pac z mw je to hnus
a cerstvy to proste nevydrzi
DARKINA
---
---
15:52:37 16.11.2025
+2
KASUMI
: Je to bozi, dokonce i zitny rohliky z mrazaku ci kaiserky jsou po 4minutach na 180, jak cerstve upeceny.)
KASUMI
---
---
17:06:02 15.11.2025
1 odpověď
+2
SITH
: Hele dala jsem 2 min na 180 nejvyssi vykon vetraku (mam dva) a bylo to akorat
SITH
---
---
15:34:11 15.11.2025
1 odpověď
KASUMI
: na kolik stupňů a na jak dlouho pls?
KASUMI
---
---
14:24:15 15.11.2025
1 odpověď
+3
hmm objevila jsem moznost osvezit pecivo, parada.. za 2 minuty gumova kaiserka ze vcera je krasne krupava a tepla
JAJITA
---
---
14:11:40 15.11.2025
+1
S2FI
: Silikon jsem našla v mnoha radách. Nejvíc mě děsil ten z Temu :/
Tobě díky.
S2FI
---
---
14:10:00 15.11.2025
1 odpověď
+1
JAJITA
: Nikdy jsem neslysel, ze by to byla jedina moznost. Nicmene to nadobi ma jiste vliv na snizeni proudeni horkeho vzduchu a pak je potreba s tim pocitat, jidlo obratit atp. Delaj se i pecici papiry primo do HF, ale to osobne nepouzivam
JAJITA
---
---
14:04:03 15.11.2025
1 odpověď
S2FI
: Takže nemusí být nutně silikon. Díky.
S2FI
---
---
14:03:20 15.11.2025
1 odpověď
+1
JAJITA
: Sklenenou zapekaci misku
JAJITA
---
---
14:02:03 15.11.2025
1 odpověď
Mám novou (druhou) AF, víc sofistikovanější. Používáte v nich někdo kromě “papíru” i nějaké jiné nádobí?
DEEFHA
---
---
14:04:10 5.11.2025
ZUZKAOU
: Je mi to jasný. Jen mě prostě nenapadlo pražit fazole :-)
ZUZKAOU
---
---
14:01:54 5.11.2025
1 odpověď
DEEFHA
: Jde to s libovolnou luštěninou…
DEEFHA
---
---
13:56:23 5.11.2025
1 odpověď
+1
ZUZKAOU
: Tohle znám s cizrnou. Fazole by mě nenapadly, ale možná je vyzkouším :-)
ZUZKAOU
---
---
12:49:18 5.11.2025
1 odpověď
+5
Ha- povedly se mi fazole, ktere jsou křupavé a ne tvrde!
Male bílé z plechovky. Slit, oplachnout osusiit. Pridat trosku oleje a vrazit na 10 minut na 150 stupnu a pak to na deset zdvihnout na 200.
ILTU
---
---
21:25:11 31.10.2025
+3
ILTU
: Jsem okouzlena :-)
Kuřecí prsíčka už naložená, slanina, cibule. Chyběla mi tam ještě paprika, ale tu jsem neměla.
20 minut na 200 stupňů. Možná bych to příště nechala jen 18 minut.
ILTU
---
---
13:02:48 31.10.2025
1 odpověď
+7
Tak je Silvercrest doma 😊
Včera naprosto luxusně ohřál řízky, dnes zkouším špízy.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam