• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAWLISVIZUALNÍ POSTŘEHY ODJINUD - diskusní auditko
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    MAR_TINA: jó chceme, sem ti to zapomněl napsat už dřív a kdyby k tomu mohl být nějaký stručný popisek např. (jméno, rok výroby, místo výskytu nebo něco zajímavého kolem, aby se s tím dalo frajeřit před holkama))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MATT: sedimenty - rozdíly ve fotkách dělá vlhkost vzduchu, světlo, filtr použitý ať při focení anebo při postprocesingu. Samo, že ta první fotka je vytažená a dosaturovaná k smrti. Za mě je přírodní úkaz v +/- normálních barvách vizuálně zajímavý dost. a i to bych preferovala, ale vizuálně je i postprocessing, to už je na každém, co mu přijde lepší.

Můj komet byl, že jestli chcete vizuálně zajímavý pruhovaný horniny, tak klidně občas něco přidám :)
    MATT
    MATT --- ---
    MAR_TINA: tyjo, a me by zrovna tvuj komentar zajimal (pokud, jak predpokladam, se tykal tech sedimentu)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Armáda joudů:))
    Armáda na armádu.
    Armáda armád.
    N_I
    N_I --- ---
    armáda na všechno?

no když myslíš....ono to zase nebylo tak hrozný, ale při prohlídce hezkých věcí v galerii asi taky nechceš a nepotřebuješ vědět co si o tom myslí někdo vedle tebe navíc dost jouda...)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    N_I: nebo je potřeba armáda adminů s právy na RO... za což ale vedle ve štípacích zase člověk sklidí jen bídu :))
    PECA
    PECA --- ---
    To bude tím, že po prvním zobrazení se záhlaví sbalí do nízkého pruhu a odkaz semka není na očích... Sejde zočí, sejde zmysli... Nejspíš. On návody beztak nikdo nečte. :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    N_I: Neboj, ja6to večer smažu
    N_I
    N_I --- ---
    koukám, že udržet čistou galerii pouze obrázků bez osobního jů je čím dál těžší...

opravdu je to tak těžké? se aspon v jednom klubu zdržet osobních já já já....

chm...:/
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    ZUZIPA: našel jsem to s nadpisem "she couldn't resist"
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    HNILOB: BLACKHEAD: To by byl dobrej snubák - symbol věčného drobného odporu. Dětem pořídím taky po jednom a půjdem do série :-D
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    HNILOB: 6k2
    AODHFIN
    AODHFIN --- ---
    Saturn sice opravdu má pěknou polární bouři ve tvaru hexagonu, ale ten obrázek asi bude AI, že?
    PECA
    PECA --- ---
    Nevypadá to jako funkční MCC. Buď je to prostě random art, nebo nějaký designový device v podobě audio-kazety. Dělávali se v tom formátu třeba přehrávače do starých kazetových autorádií pro propojení audia z mobilu například.
    ARAON
    ARAON --- ---
    ERRTU: Obavam se, ze se jedna o nejake umeni. Nahodny nalez.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ARAON: pls to jsi jen nekde nahodne nasel nebo bys mel link na eshop? mama ma za par dnu narozky a tohle proste musim narvat zagorovou a vondrackovou.
    dobre, dobre no! taky chci jednu! :D
    PECA
    PECA --- ---
    PECA:

AI image detector. Detect AI-generated media at scale
    https://sightengine.com/detect-ai-generated-images
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam