Dik za novej klub! My jedem s par lidma na prelomu cervenec-srpen na 18dni do Finska v nejvyssi sezone komaru,takze jsem zvedavej,jak to dame. Navic budeme v oblasti Laponska,kde je tou dobou tma asi jen 30min denne. Takze to bude asi takovej survival bootcamp a podam hlaseni. Minuly leto jsme byli 14dni kolem nemeckyho pobrezi a leto predtim v Norsku. Vsem z nasi party je totiz v lete az moc horko, takze posledni roky utikame na sever. Jinak davame ruzny prodlouzeny vikendy v CR. Nekdy na gravelu a nekdy jezdime docela tereny,na to mame Kona Unit. Moje aktualni radost je,ze mi po poslednim cundru zacali brnet prsty a nemam v nich cit,tze prave resim prestavbu mgb kokpitu na neco ergonomickyho. Ale jestli sem mtb bikepacking nepatri,tak budu regerovat jen o gravelech:)
Kamos,mistni kd KCHARI je nas navigator a jezdime dle Komootu, takze nekdy kola treba i nosime,brodime reky atd. Neboli nehrotime kilometry,ale zazitky a romanticky mista na prespani. Ja zacal na cjndry na kole jezdit behem covidu,peotoze nemam chatu ani chalupu a potreboval jsem nejak utikat Praze. A od ty doby mam dve novy kola a na enduro a dirtaka se uz jen prasi. Dokonce k tomu konvertovala i moje holka,ktera do ty doby kolo vubec nemela rad a ted je to jeji hlavni hobby-uz byla na Sicilii,v Portugalsku atak. No a tim padem zacala i sit ramovy brasny a ruzny jiny zavazadla na miru-muzete kouknout na Mars Industries na ig treba.
Tot muj predstavovaci prispevek,jak se z kdysi “radikalniho” bmxare stal paprda s brasnama:))
Tak at to slape!