• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DABEgravel bike / bikepacking / trasy / gear
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    MARASAN: A jeste jsem teda zjistil, ze ji mam v ramci pojisteni domacnosti od Kooperativy (varianta Komfort). Neznam plne detaily, ale ve smlouve mam limit 10000Kc/zasah a pocet zasahu bez omezeni.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DEB: Tady mas gpx z cyklopocitace po dnech. Je tam nekolik zajizdek kvuli pivovarum (:

GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    MARASAN: Spletl jsem se a mam to zdarma v ramci Erste Premier. 12x za rok limit 4000Kc. Nicmene ptali se i kamosi a dosli jsme k tomuhle clanku, ktery je aktualni: https://www.penize.cz/doprava/487261-problem-pri-vylete-na-kole-pomoc-prijede-i-zadarmo-jak-funguje-cykloasistence
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARASAN: ja mam kdyztak bikeplan, vychazi 1600/rok (SBCR kod na pokladne pro 10% off)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    GOSHEWAN: co je to za sluzbu? #dik
    DEB
    DEB --- ---
    GOSHEWAN: tak nam sem dej tu final verzi :)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DEB: Snazil jsem se drzet co nejvic u vody. Ne vzdy to slo a ne vzdy to bylo mimo silnici (spis casto nebylo). Nicmene ja jsem orientovany vic na silnici nez na teren, takze mi asfalt nevadi. Jel jsem vicemene to co jsem posilal s drobnymi zmenami. Bylo tam nekolik slabsich useku co se sjizdnosti tyce, ale celkove jsem byl s vyberem hodne spokojeny. Urcite doporucuju, jen tech kopcu tam na muj vkus fakt neni malo (:

Prvni den a ani vetsinu druheho dne jsem nepotkal nikoho krome hromady zvirat vc. (asi?) rysa.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Take jsem poprve vyuzil cykloasistenci v ramci cestovniho pojisteni k platebni karte. Zasekl se mi retez mezi kazetu a vyplet, ale tak, ze s nim neslo hnout. Borec dojel do 50min doprostred lesa v sobotu v 11 vecer. Byl uplne v pohode, kladivem to pres plastovy klin opatrne vyndal, rozloucil se a ja mohl jit v klidu spat (:

DEB
    DEB --- ---
    GOSHEWAN: a jak bys ohodnotil teren?
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Tak se to i pres vsechny neprizne osudu povedlo (:
    Od pramene Vltavy do Prahy: 386km / 4599m / 20h 20m (ct odpo - ne odpo)
    DABE
    DABE --- ---
    provedl jsem zátěžový test plášťů tufo thundero HD, 44mm v rámci gravel závodu a obstály na výbornou! defektů jsem potkal cestou poměrně dost.
    DABE
    DABE --- ---
    WEWERKA: je to tak
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Máte někdo vlastní nebo zprostředkovanou zkušenost se zn. Twitter? Na Bikeforu se kdosi pochlubil a nevypadá to imho vůbec špatně. Je to komplet Čína, ale to samozřejmě nemusí znamenat nic závadnýho, synovi jsem předělával na kole sadu 2x10 Deore na 1x10 Ltwoo nebo jak se to jmenuje, a pohoda, vše funguje jak má.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    DABE: Ta 3. fotka je z cyklotrasy 0063 mezi Urocnici a Vaclavicemi? Rekla bych, ze jo. Jen mi trosku nesedi sklon.
    2. fotka je od Vaclavic smerem na Kozli.
    DABE
    DABE --- ---
    weekend recap

GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    PLUTO: Ne, chci si tam dat pivo v pivovaru (: Spat jen kdyz jich bude moc [:
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GOSHEWAN: Jo takhle, ty tam chceš v Kožlí? přespat :) To je jiná.
    Jinak přejet na tuhle stranu je fajn. Mám tam blízko chalupu. Můžeš se tam mrknout na Zámek Orlík, na hrobku Schwarzenbergů a potom se zastavit cestou dolů na Zvíkov :)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    PLUTO: Pravda (: Tam zalezi jestli se mi ozvou, ze na miste funguji. Pokud ne, tak to vezmu po druhe strane.

FLIPPER: Jasny, toho si jsem vedom. Uvidim jestli to ujedu cele...
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GOSHEWAN: Jen ti asi utekl bod 14 trochu do strany :)
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    GOSHEWAN: Na to že Povltaví neznamená pohodovou jízdu podél řeky :) Je to tam krásný, ale dost se to vlní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam