• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DABEgravel bike / bikepacking / trasy / gear
    Vše okolo bikepackingu, gravel či jiných kolech, šlapání a svobodě.
    rozbalit záhlaví
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DRAGON: Uprimne nejezdim tak casto, ale kdyz uz, tak koncim(e) nekde v lese. Sednout si chodime behem dne nekam na obed/pivo a tam proste opreme kola a neprezouvame se/neprevlikame se (to asi nikdo, ne?).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GOSHEWAN: Nejsi divnej, jen máš jiný use case. A taky by mě zajímalo: když někam dojedeš, nejdeš si třeba večer sednout někam na večeři? Ano? V čem jdeš? V cyklo botách? :) chápu, že nemáš na cyklodovolené smoking, je to přecijen dovolená, ale jedny boty, ať už se stane cokoliv, mi přijde minimálně rozumný .)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Asi jsem divnej, ale zadne dalsi boty krome treter nevozim...

DRAGON: Na tohle mam tu cykloasistenci v ramci pojisteni (:
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    OKULTICH: to nemusí :)
    OKULTICH
    OKULTICH --- ---
    DRAGON: to se vubec neshoduje s moji zkusenosti
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    OKULTICH: to ony jsou, ale do mesta, do prirody ne, protoze v tom slapnes na ostrej sutrak a zpatky muzes vlakem..
    OKULTICH
    OKULTICH --- ---
    DRAGON: mě přijdou strašně pohodlné
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    OKULTICH: sem si je vloni koupil, strasny
    OKULTICH
    OKULTICH --- ---
    DEB: Ponožkoboty Skinners – ultralehká barefoot obuv | Skinners https://share.google/BbiWlGQpMsxLQnKoQ
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    OT_: 199 gramu, pekny :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DEB: tohle vozím já, nesnášim tanga (na nohou teda :))). Je to lehky, da se to uplne srolovat a neni to otevrena obuv, coz proste neni dobry na bike packing protoze kdyz se ti posere kolo uprostred lesa a 25km nejblizsi vlakova zastavka do cykloservisu, tak fakt chces po lesni ceste s sutrakama jit pesky v "defakto barefootech", predminulou sezonu se mi to stalo a na nadrazi sem prisel a krvacely mi vespod nohy, krasny :) never more

DEB
    DEB --- ---
    OT_: me by se libilo neco takovyho, abych v tom mohla chodit v lese, ale na ceskym trhu jsem nic nenasla a 3k se mi za to nechce davat
    Foldable Bikepacking Shoes
    https://pedaled.com/pages/foldable-bikepacking-shoes
    OT_
    OT_ --- ---
    DEB: Já mám takovéto ponožkoboty. Sbalené zabírají tloušťku podrážky a nic neváží.

DEB
    DEB --- ---
    jako mam zabky, mam teva sandale, ale trochu jsem si myslela, ze zde najdu neco technictejsiho :)))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tanga na nohy :)`
    INF1466
    INF1466 --- ---
    SALO
    SALO --- ---
    DEB: Teva Original Universal sandale
    MAD_MAN
    MAD_MAN --- ---
    DEB: žabky
    DEB
    DEB --- ---
    bikepacking, co vozite jako ekvivalent bot?
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    STILL_PRIMITIVE: Uka cely to tvoje Nishiki;)
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    DRAGON: Je otazka jakej druh brasny chces a na jaky jezdeni. Zda roll,nebo neco co drzi tvar a je to rolltop,nebo neco na vyjizdku kde si seshora zajizdy vyndavas fotak a plechovku pova jako japonsky fancy bikepacking hipsteri nebo o co ti jde:)

Ja mam Ortlieb,Acepac a pak custom brasny na miru od Mars Industries a kazdou vec vozim jindy dle vyletu. Obecne Ortlieb je pro me top neznicitelna vec, kterou utahuju na krev vsi silou at mi nic nerachta a je absolutne nepromokava, odolna a pripadne maj i dobrej servis(otestovano delsima cestama na nekolik tydnu v hc terenu na mtb). Kdykoliv nekam jedu s vice lidma,tak se nekomu neco sere a ja mam radost,ze jsem pred 5 lety zainvestoval trochu vic a jsem v suchu a klidu

Pokud te sere nekvalitni suchac,tak si na brasne,ktera ti vyhovuje,vymen suchac za Voile strap a budes spoko
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam