EKG: Myslis pro ty cuniky?
Dosud jsem se bez zvireny obesel, ani slepice nikdy nemel, tak do toho jdu skoro naslepo a nejsem si presne jisty co oddelovacem generaci myslis...
Zatim o tom vim jen to, ze az 3 generace je domestikovana a prestane se hrace bat (a utocit?).
Kdyz jsem to planoval, doslo mi ze to bude asi desny zmatek, protoze jsem si nevsiml ze by bylo nekde viditelne jake zvire je jaka generace (kdyz je to male sele, tak je to jasny, ale jakmile vyroste tak uz nepoznam rozdil).
A taky jsem videl nejake YT video, kde je prave nekdo oddeloval, coz me presvedceni potvrdilo.
Takze to stavim tak, ze to bude mit prizemi a suteren.
V prizemi budou velci cunici, a velka cast podlahy (pokud ne cela) bude mit 1x1 blok diry.
Jakmile se tem velkym narodi mrnousove, tak tema dirama propadaji dolu, cimz dojde k oddeleni.
A z toho suterenu budou mit jednosmernou cestu nahoru (tam budou mit zradlo) do vedlejsiho bloku, ktery bude zase totez a ze suterenu odtama zase povede stejne cesta nahoru do tretiho bloku.
Jakmile se narodi nova generace, tak vzdycjy tu predchozi vybiju, az se dostanu k te treti - pak ty tri bloky sloucim v jeden velky (staci otevrit vrata kterymi budou oddelene).
Zni to pouzitelne?