• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HRAFNAINguilty pleasure
    something, such as a film, a television program, a piece of music, an activity, or eating a little piece of chocolate after dinner. Mňam…
    rozbalit záhlaví
    MUXX
    MUXX --- ---
    Ja to chapu. Koupil jsem si rovnou rozteklou:

https://www.alza.cz/lindt-dark-spread-cream-200-g-d6634628.htm
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Rozteklé čokolády to je hodně guilt a málo pleasure. Brrr.
    FRDK
    FRDK --- ---
    ILLUZE: Hm, tak tos mi připomněla mou retro gulty plesure, i když tenkrát v mých deseti letech jsem se u toho ještě ani smykem provinile necítil; byla to čirá lábuž. Takhle uprostřed léta, když jsme s babičkou a dědou kempovali vprostřed hvozdů, rozbalil jsem si mléčnou Barilu s burskými oříšky a v tom hicu, kdy se vzduch i v horském údolí tetelil blahem, jsem ji na tom alobalu rozprostřel na sluncem zalité festovně vyhřáté
    kapotě dědova kiliána (kanárkově žlutá Škoda 100 L).
    Po čtvrt hodince nabyla čokoládová hmota skupenství tak akorát mezi pevným a tekutým - nabíral jsem si tu lahodu ukazováčkem i s buráčky, olizoval a tetelil se společně se vzduchem.

THEFLON
    THEFLON --- ---
    ILLUZE: Pozor, tu recepturu naopak zoptimalizovali pro chuťové preference českého národa!...protože jenom Němci nejlépe ví, co je pro české jazýčky nejlepší :-D
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Jak je teď v klubu 7 tohle téma...

Vybavilo se mi, jak jsme milovali dát na talířek lentilky, ten položit na topení a pak je jen jemně položit lentilku na špičku jazyka, stačilo malinko zmáčknout a ten obal křupnul a na jazyk se vylila teplá čokoláda. Blaho na chuťové buňky...

Ty jo, dala bych si. Škoda, že recepturu lentilek za ty roky tak dokaličili.
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    Občas si procházím recenze čtvrtého nejstahovnějšího a jednoznačně nejhoršího pluginu na Adobe Marketplace :-D https://adobe.com/go/cc_plugins_discover_plugin?pluginId=103029&workflow=share

Adobe a Pantone se nedoholi... načež Pantone odstranil svoje barvy z Photoshopu a ten je nahradil černou. Musí se pak kupovat zpět pluginem, který nefunguje :-D :-D :-D 4000 jednohvězdičkových hodnocení a všechny ostatní vyšší hodnocení mají pod 70 uživatelů :-D
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Hořké polomáčené sušenky. Snědl jsem dnes při službě na vrátnici v léčebně dvě balení za dopoledne.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FRDK: Tak ono je super, že je bez palmáče :)) Dočkala jsem se i já ,-)
    FRDK
    FRDK --- ---
    ANYSA: Ale to já rád, k službám. Nakupujte, neotálejte, stejně musím počkat, až naskladní, přece nebudu objednávat ubohé tři skleničky, to by se jen zaprášilo ;)
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    FRDK: Za odkaz ti teda NEDĚKUJEME!
    FRDK
    FRDK --- ---
    ILLUZE: Tady mě chce někdo provokovat. Ještě chvíli a budu nucen si tu dobrotu objednat a to pak budou mít ze mě páni doktoři radost, až mi do blázince dorazí krabice španělské nutely do vlastních rukou :-|
    No nic - jdu se uklidnit křupkama ;-p
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FRDK: ,-)

FRDK
    FRDK --- ---
    FRDK: Každý padesátý pytlík křupek z Ostravy obsahuje bonusovou porci extra arašídových hrudek :)
    Mňam.

ANYSA
    ANYSA --- ---
    Vypláchnout si nos konvičkou a pak se krásně vysmrkat. Asi na tom pocitu začínám být závislá i bez rýmy.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    S kámošema máme jednoho kámoše a je to fakt dobrej kluk, pomůže, je manuálně fakt šikovný a mám od něj pásek z kůže co se za 10 let nezmenil, ale neumí vyprávět vtipy. Vlastně i dobrý vtip umí zkurvit takovým způsobem, že to vyzní trapně. Za ty roky co se známe, jsme si na to už zvykli a už se vlastně těšíme (mezi náma), až zase přijde s něčím novým ještě trapněnjším. Jsme mu to i říkali, ale on se nedá, takže se smějem tomu, že nikdy nezklame.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Moje GP je poslech tohoto plochozemce

PLOCHOZEMEC SE ZAMYSLEL: Za Antarktidou je zeď, astronauti jsou herci, Elon Musk je zednář...
    https://youtu.be/6aBXJlIBhJs
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    HRAFNAIN: smil a libecek!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    maggi

mňamdopiči

a mágovka, eee, jó, libeček
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Palačinky se špenátem. Nejlevnějším špenátovým protlakem. A do toho špenátu Maggi. Kýbl Maggi. Vlastně kupuju Maggi jenom kvůli palačinkám se špenátem. Mňam.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    jinak mam rád star trek a hluboká poselství;
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam