• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HRAFNAINguilty pleasure
    something, such as a film, a television program, a piece of music, an activity, or eating a little piece of chocolate after dinner. Mňam…
    rozbalit záhlaví
    KECAM
    KECAM --- ---
    HUGH_BOYLAN: jo, mama tomu rika bila turistika. a ze ja sem nejaky turista!
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Umím už léta nazpaměť tenhle geniální monolog. A kdykoliv se u někoho griluje, udí, peče nebo vaří a někdo mne poprosí, ať na to chvíli dohlídnu, tak se zamyslím a akademicky jej přednesu:

"Přátelé, já vám vopravdu nevim, já bych vám to neradil. Já totiž všechno sežeru. Já když jdu z práce, tak celou hodinu nakupuju. Plnou tašku toho nesu. Deset deka salámu, deset támhletoho, patnáct deka slezský tlačenky, dvacet deka vobyčejný, trošku majonézy a kyselý ryby - ty já strašně rád. A já jak už to vidím za výkladem, tak na to dostanu tak strašnou chuť, že z toho až zeslábnu. A tak rychle nakoupím a jdu domů. Ale to nejdu - to já utíkám. A doma to všechno sežerem. Díváme se na televizi a já pak šahám a šahám a žeru, až na stole nezbyde nic. Tak jsem to sežral, povidám, a jdem spát. Ale o půlnoci se hlady probudím a zápasím se svým svědomím. A pak si řeknu: hovno! Jdu do špajzky, uříznu půlku salámu a tu půlku žeru v posteli. Manželka ze spaní říká: jen ať mi neumastíš peřiny, a spí dál. A já taky usnu, ale za hodinu se zase probudím a už to nevydržím, vstanu a jdu sežrat tu druhou půlku salámu. A tak to jde až do rána. To pak snídám vepřovej bůček. Jak vám říkám, přátelé: nevím, nevím..."

Včera jsem tím poslal smíchy do kolen kamarádova otce.
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    FRDK: Já snědl na posezení půl a ten olej v tom mě neskutečně sundal... chtělo se mi strašně spát :-D Čtvrtka, ale už byla fajn :-D
    FRDK
    FRDK --- ---
    VERSONNENHEIT: Jéé :)
    No výběr velký, avšak tu mou lískooříškovou lásku tam nemají (nebo je mimo záběr). Což se mi cestou taky párkrát stalo a to jsem pak měl trochu posmutnělý den ;-)

JARDABEREZA: Přesně takhle jsem Nocillku užíval i já, na treku, lžící, bez chleba, ideálně za chůze a celou skleničku na posezení :-)
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    VERSONNENHEIT: Na dálkovém treku jsem tohle (alternativu) žral lžící jako jogurty... pořád... stejně to nepomohlo a zhubnul jsem :-D :-/ Kombinoval jsem to i s arašídovým máslem... trochu másla a pak trochu nutely na stejnou lžíci :-D
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    FRDK: musela jsem to vyfotit :D

NA_LOUCE
    NA_LOUCE --- ---
    ILLUZE:
    Trochu je před tim prásknutim požmoulat. Tak aby nepraskly, ale tak jako příjemně změkly.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Práskat na chodníku ty bílé kuličky z keřů. Ranní zjištění - konečně dozrávají :)
    FRDK
    FRDK --- ---
    VERSONNENHEIT:
    Taky jsem se tam dole zamiloval.
    Ach, Nocillo, ty jedna mléčná lískooříšková bez palmového oleje, nechala jsi v mých chuťových pohárcích nesmazatelný otisk.
    Chybíš :'-/

VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Moje španělský quilty pleasure, asi bych byla schopná být celkem dlouho pouze na triskys dietě 😀

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    NOFNAK: jednou se dopracuješ i k tomu chlebovymu

mám to taky tak, už od dětství, babí mi vždycky nechala olizat misi, mmm
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Kdykoli dělám nějaké těsto snad s výjimkou chlebového musím ochutnat.
    KIA
    KIA --- ---
    HUGH_BOYLAN: Jo přesně!
    MASH je jeden z mála seriálů, který proste musí být v češtině kvůli tomu smíchu.
    Zbožňuju ten seriál.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HRAFNAIN: Ano, to cením nejvíce! U Přátel (další guilty pleasure) jsem si na to zvykl, ale když jsem viděl nějaké díly MASHe v originálním znění, tak to bylo divnější než originál The Simpsons.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HUGH_BOYLAN: práva máš, akorát že až zejtra, možná:D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    a cz verze beze smichu
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HRAFNAIN: No to bych musel mít práva. :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    M*A*S*H

napiš to na nástěnku!v:)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    sex for 3ver
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HRAFNAIN: Nejlepší je Klinger. Samozřejmě Hawkeye + Trapper / B. J. to táhnou. Vůbec, ony ty postavy jsou tam všechny i přes antipatie skvělé. Někde jsem četl, že herec Franka to trochu nezvládl a už nechtěl hrát blbečka. A herec Radara že prý zpychl a upadl v zapomnění. Tak či onak, za guilty pleasure to považuji. Pokleslá zábava na 25 minut. To je vlastně jak sex.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    abba nuda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam