• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIDeník vděčnosti
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Neska zas projednoi nebyla žádná mizérie. Mě už stačí málo.
    NEI
    NEI --- ---
    1. probudila jsem se bez mánie nebo deprese, v pro mě normálním stavu, což je výjimečný
    2. mám králajse Úžasňáka
    3. odvážila jsem se po delší době napsat mámě. dřív jsem to nedokázala, protože jsem se bála zranění. sice neodepsala, ale moje snaha se cení a nevědomí má klid

NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    1. ušetřil jsem společnosti slušné peníze, svým důsledným šťouráním
    2. po delší době oba synci doma a dlouhé vyprávění a sdílení zážitků
    3. milý nepracovní telefonát na dobrou noc
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Odvážil se napsat maily, dostal nejméně jednu potěšující odpověď. Onward!
    Zkusil "plněný bramborák", byl celkem spokojen, potkal milé lidi, prošel se cyklokoridorem Nicholase Wintona.
    Udržel, víceméně, třídenní streak, ale už aby to bylo těch 21 a můj život se výrazně proměnil!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Je na tím internátě teprv tři dny, ale líbí se jí tam, má super holky na pokoji a ráda nás slyší, kdykoli si voláme. Já vím, že je ještě brzo na cokoli, ale jsem vděčná, fakt
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Jo a málem bych zapomněla!
    Letos první jablko a hroznové víno z našeho sadu.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Užila jsem si procházku do školky a zpátky a to dvakrát. Při té druhé mě kus cesty doprovázelo hejno motýlů.

Vyčistila jsem Madlenky, i když se mi do toho vůbec nechtělo.

Po dlouhé době mám přes dvanáct tisíc kroků (zdechly mi hodinky, takže nevím kolik přesně, ale to nevadí).

A vůbec jsem toho dnes hodně zvládla, i když to zpočátku nevypadalo.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    Auto je doma ze servisu.
    Smečka je zdravá.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    1. schůzka s personální ředitelkou tak nějak pozitivně naladila celý den. Navzdory někdy přísnému dojmu, je to velmi pozitivně naladěná paní.
    2. udělal jsem si klidný, milý večer, kdy jsem jen koukal na Netflix a hrál na XboXu
    3. spal jsem až do budíku v 6:00
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Nejstarší má podle všeho ve třídě fajn kolektiv
    Nejmladší mě při příchodu domů tak upřímně objala a políbila
    A ten, se kterým tak ráda usínám, mě dnes nechal spát, dokud jsem potřebovala
    Dneska bych toho asi dokázala vypočítat i víc, byl dobrej den
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Hm: Nakonec jsem se samozřejmě (při)ožral, v mírně jiné souvislosti, ale přesto dnes skoro neměl kocovinu.
    Narazil na Práše na strapačky se zelím, a dobré nebo aspoň laciné pivo; zvládl to po vyfocení i obratem popsat do poloironické přátelské skupiny pro focení jídla; získal lajky.
    Po celodenním pití, a nedostatku spánku, si záchvatem dřímoty ve znovuotevřeném hipsterském podniku neutrhl přílišnou ostudu.
    Umím napočítat do tří, a celkem se i ovládnout. (Taky jsem neplánovaně byl na vernisáži, rozeznal Hmyzáka, a podařilo se mi nezaměnit Zadrobílkovou za Správcovou.)
    NEI
    NEI --- ---
    1. vzniklo tohle auditko
    2. jdu si za chvilku pro novou mikinu
    3. že žiju tam kde teď žiju a že se tu dobře spí a každou noc pozoruji hvězdnou oblohu
    VANEK
    VANEK --- ---
    Zjebal jsem otce i matku.
    Donesl jsem burčák a kimčchi.
    Spravil jsem si chuť pivem, a neožral jsem se.
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam