• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIDeník vděčnosti
    Každý den si tady budu zapisovat obyčejné věci, které se povedly, z kterých mám radost, nebo za které jsem vděčná.
    Můžete se přidat. 🤍
    Cvičení napomáhá tomu vidět svůj vlastní život v pozitivnějším světle.

"Deník vděčnosti
    Malými krůčky ke spokojenějšímu životu
    Deník vděčnosti je jednoduchý nástroj, který ti umožní začít vnímat okolní svět jinýma očima a vnese do tvého života více radosti a spokojenosti. Jedná se o osobní zápisník, do kterého si zaznamenáváš okamžiky, věci a lidi, za které jsi v životě vděčný/á.

Nezapomeň, že tomu, čemu dáváme pozornost, to roste. Daruj si každý den pár minut pro sebe a sleduj, jak se tvůj život pozitivně proměňuje a prohlubuješ spojení s přítomným okamžikem."

Deník vděčnosti vám změní život | MANKAI Paper
    https://www.mankaipaper.cz/blog/jak-se-z-kakace-stastny-clovek-stal-aneb-denik-vdecnosti/
    rozbalit záhlaví
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Vyšel mi závěrečný díl pirátské trilogie o Eliášovi pro děti.
    Jsem vděčná, že tahle série vznikla. Že jsem to napsala. Že jsem na tom dělala se skvělou ilustrátorkou. A že jsou všechny ty tři knížky krásný tak, že se za to myslím nebudu stydět do smrti smrťoucí :-)

HIKY
    HIKY --- ---
    jsem vděčný a rád za život co žiju :]
    NEI
    NEI --- ---
    Krásně kvetou šeříky, třešně a magnolie.
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Prší 🙏🏻 letos pocituju velký vděk za každou kapku. To sucho je neskutečný ….
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Rad se cestou z prace prochazim podel reky. Od Branika / Pobrezni cesty k Podolsky vodarne primo tesne podel Vltavy a pak dal trochu vys k silnici az na Palackeho namesti. Ten usek tesne u vody, to je ted uplnej balzam na nervy. Zitra jsem sice v ty praci naposledy a stala za starou backoru, ale jsem vdecnej, ze jsem se tudy obcas mohl cournout a vnimat ten klid plynouci vody, zastavit se a vydechnout si...
    NEI
    NEI --- ---
    Jsem vděčná za to, že ty hvězdy na obloze tak pěkně svítí.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Jsem nesmírně vděčný za ten krásně dlouhý a přitom tak krátký víkend s Ní. Za všechny drobné radosti, práci na zahrádce, společné vaření, líný gauč i film na poslední chvíli, kdy už jsme měli dávno spát.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Jsem vděčná, že můžu jít spát s jistotou, že na mě ráno nikdo nenaběhne a nezmaluje mi zadek do modra. Taky vím, že na mě nikdo nepustí půl vesnice, aby mě "omladila" ještě v posteli. Jsem vděčná svýmu muži, že tuhle tradici u nás doma nedržíme a taky za to, že mi to nedává sežrat.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    RIVEEK: Hustě dobře kocour a hustě dobře manželka!:)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Ztracený kocour nalezen. Schoval se do krabice od elektrickýho piána a v pondělí se tam nechal zalepit, přežil a je v pořádku - čtyři dny bez vody, žrádla a hlavně bez vzduchu. Už jednou se nechal zavřít v neobývaném pokoji na tři dny, ale tam měl alespoň možnost dýchat. Nechápu, jak to dal, ale jsem vděčnej, že si manželka vzpomněla, kde by mohl být, a že to přežil.
    NEI
    NEI --- ---
    Lidé na všech místech, kde teď pracuji, jsou tak boží.
    Ve škole, školce, v kavárně i moje úklidová rodinka.
    A lidi na rekvalifikaci taky.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    jsem vděčná za lidi, které jsem za poslední dva měsíce potkala.
    jsem vděčná za lidi, kteří mne v roce 2024 vyslechli a tím ty sračky co se děly, pomohli přežít..
    jsem vděčná za sebe, protože jsem se odrazila a už skoro zase lítám!

jsem vděčná za objetí, které mě neděsí ale pomáhá!
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Za syn odevzdal maturitni praci.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Za to, že máme v rodině čím dál lepší a zdravější vztahy
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Jsem vděčný za skvělou práci, která mě těší a vidím v ní smysl.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Že jsem v neděli ustála ty smyky na mokré silnici kvůli brzdění před srnkama a neskončila jsem ani na poli, ani čelním střetem s jiným autem, tyto dny by tím pádem byly úplně jiné.
    NEI
    NEI --- ---
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    som vdacna za moznost skusit ketaminom asistovanu terapiu, ktoru mi dalo ceske zdravotnictvo. ked citam ako to ludom pomohlo, tak mi tecu slzy po tvari. ja viem, ze to nemusi pomoct nutne prave mne, ale i tak som vdacna.
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Načínám čtvrtou desítku navštívených zemí 🌍
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Za včerejší kafe u chrámu Svaté Barbory … za ten neuvěřitelně krásnej moment, kdy jsme jen tak seděli v objetí , mlčeli a smáli se do sluníčka. Za ten pocit , že všechno je , jak má být. Za ten klid v duši . Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam