• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIDeník vděčnosti
    Každý den si tady budu zapisovat obyčejné věci, které se povedly, z kterých mám radost, nebo za které jsem vděčná.
    Můžete se přidat. 🤍
    Cvičení napomáhá tomu vidět svůj vlastní život v pozitivnějším světle.

"Deník vděčnosti
    Malými krůčky ke spokojenějšímu životu
    Deník vděčnosti je jednoduchý nástroj, který ti umožní začít vnímat okolní svět jinýma očima a vnese do tvého života více radosti a spokojenosti. Jedná se o osobní zápisník, do kterého si zaznamenáváš okamžiky, věci a lidi, za které jsi v životě vděčný/á.

Nezapomeň, že tomu, čemu dáváme pozornost, to roste. Daruj si každý den pár minut pro sebe a sleduj, jak se tvůj život pozitivně proměňuje a prohlubuješ spojení s přítomným okamžikem."

Deník vděčnosti vám změní život | MANKAI Paper
    https://www.mankaipaper.cz/blog/jak-se-z-kakace-stastny-clovek-stal-aneb-denik-vdecnosti/
    rozbalit záhlaví
    NEI
    NEI --- ---
    Že si mohu dát ve škole šálek čaje takhle v klidu o samotě.

LIMETA
    LIMETA --- ---
    Byl nadšený že měním pracovní působiště blíž k němu, i když jsem mu to oznámila měsíc dopředu.
    Radostně to pochopil tak, že se k němu stěhuji, a já se tomu vlastně ani tolik nebráním. Nabízí hned pomocnou ruku se vším a je to prostě moje zlato největší.
    Děkuji za Tebe.
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Moje dítko spinká celé noci , přes den neplače, pokud ji vysloveně něco netrápí ..hezky přibírá , tatínek mi neustále pomáhá . Falcoušek si na ni pomalu zvyká . Všechno je v pořádku . Vlastně jsem za to všechno nesmírně vděčná . Díky
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Ten muj klucina ma dokoncene stredni vzdelani :)
    HIKY
    HIKY --- ---
    mám bezva vztah s mámou
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Vyšel mi závěrečný díl pirátské trilogie o Eliášovi pro děti.
    Jsem vděčná, že tahle série vznikla. Že jsem to napsala. Že jsem na tom dělala se skvělou ilustrátorkou. A že jsou všechny ty tři knížky krásný tak, že se za to myslím nebudu stydět do smrti smrťoucí :-)

HIKY
    HIKY --- ---
    jsem vděčný a rád za život co žiju :]
    NEI
    NEI --- ---
    Krásně kvetou šeříky, třešně a magnolie.
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Prší 🙏🏻 letos pocituju velký vděk za každou kapku. To sucho je neskutečný ….
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Rad se cestou z prace prochazim podel reky. Od Branika / Pobrezni cesty k Podolsky vodarne primo tesne podel Vltavy a pak dal trochu vys k silnici az na Palackeho namesti. Ten usek tesne u vody, to je ted uplnej balzam na nervy. Zitra jsem sice v ty praci naposledy a stala za starou backoru, ale jsem vdecnej, ze jsem se tudy obcas mohl cournout a vnimat ten klid plynouci vody, zastavit se a vydechnout si...
    NEI
    NEI --- ---
    Jsem vděčná za to, že ty hvězdy na obloze tak pěkně svítí.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Jsem nesmírně vděčný za ten krásně dlouhý a přitom tak krátký víkend s Ní. Za všechny drobné radosti, práci na zahrádce, společné vaření, líný gauč i film na poslední chvíli, kdy už jsme měli dávno spát.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Jsem vděčná, že můžu jít spát s jistotou, že na mě ráno nikdo nenaběhne a nezmaluje mi zadek do modra. Taky vím, že na mě nikdo nepustí půl vesnice, aby mě "omladila" ještě v posteli. Jsem vděčná svýmu muži, že tuhle tradici u nás doma nedržíme a taky za to, že mi to nedává sežrat.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    RIVEEK: Hustě dobře kocour a hustě dobře manželka!:)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Ztracený kocour nalezen. Schoval se do krabice od elektrickýho piána a v pondělí se tam nechal zalepit, přežil a je v pořádku - čtyři dny bez vody, žrádla a hlavně bez vzduchu. Už jednou se nechal zavřít v neobývaném pokoji na tři dny, ale tam měl alespoň možnost dýchat. Nechápu, jak to dal, ale jsem vděčnej, že si manželka vzpomněla, kde by mohl být, a že to přežil.
    NEI
    NEI --- ---
    Lidé na všech místech, kde teď pracuji, jsou tak boží.
    Ve škole, školce, v kavárně i moje úklidová rodinka.
    A lidi na rekvalifikaci taky.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    jsem vděčná za lidi, které jsem za poslední dva měsíce potkala.
    jsem vděčná za lidi, kteří mne v roce 2024 vyslechli a tím ty sračky co se děly, pomohli přežít..
    jsem vděčná za sebe, protože jsem se odrazila a už skoro zase lítám!

jsem vděčná za objetí, které mě neděsí ale pomáhá!
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Za syn odevzdal maturitni praci.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Za to, že máme v rodině čím dál lepší a zdravější vztahy
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Jsem vděčný za skvělou práci, která mě těší a vidím v ní smysl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam