• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REDSNAKEReloading-tracker.cz - Skladový systém komponent a hotového střeliva. Elektronický střelecký deník, měření přesnosti střelby a další.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: můžeš se zkusit odhlásit a přihlásit? Případně načíst stránku přes F5? Mě jde přidávat střely v pohodě. Můžeš poslat screen jak máš střelu vyklikanou?
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Nábojnice nemají název. Vím, že to víš, ale bez toho se mi špatně dělají puškové náboje. Při tvorbě nábojů to nerozeznává nábojnice.
    Při tvorbě střely se mi to při "uložit" celé sekne a nic to neudělá. Musím dát na prohlížeči zpět, abych se dostal zase na stránku s tvorbou náboje. Můžu se sice dívat po ostatních funkcích, ale teď mi nejde vlastně vůbec něco zkoušet. Nevytvořím náboj.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: hotovo, při tvorbě laborace se automaticky nabízejí střely odpovídající kalibru. Nasazeno na produkci.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Střely budou mít nově parametr compatible_calibers. To umožní dynamické filtrování střel při sestavování laborace na základě kalibru. Do teď se nabízely střely i naprosto nesouvisející.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Dneska zatím jen zlehka, nějaká oprava chyb a nová funkce - tisk střeleckého deníku. Již nasazeno na produkci

GILHAD
    GILHAD --- ---
    :)
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam