• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REDSNAKEReloading-tracker.cz - Skladový systém komponent a hotového střeliva. Elektronický střelecký deník, měření přesnosti střelby a další.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Mělo by jít libovolně přepínat na náboji mezi továrním/přebíjeným. Při volbě přebíjeného to předvyplňuje odpovídající komponenty, při továrním to pole pro komponenty skrývá a umožňuje nastavit cenu ručně.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    rozbil jsem tím tovární náboje. Vím o tom, dělám na tom.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nábojnice mají název, nasazeno na produkci kde to chce otestovat ještě.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: Neco takoveho se mi taky lihne v hlave, uvidim jestli na to budu mit skills. Chtel bych uzivatelum do budoucna umoznit oznacit laboraci jako verejnou. Bude tam povinnost mit vyplnene vsechny hodnoty. Tyto verejne laborace by si pak uzivatele mohli zobrazit nekde, zrejme na dashboardu. Ale chce to asi domyslet, zcela zjevne tam musi byt nejake upozorneni ze ty laborace jsou bez zaruky a predstavoval bych si tam i urcity system hodnoceni, neco jako palce na nyxu. Nicmene to je asi vzdalena budoucnost, pokud vubec.
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Maly napad.
    Umelo by to treba databazi naboju dostupnou pro vsechny uzivatrle? Jako ze by u naboje bylo neci jako " pridat do verejne databazr" a ve verejne databazi by pak ostatni mohli videt, jaky naboj jde postavit s jakym prachem atd. Nejspis anonymne, zas nikomu nwni nic po tom, co si skladam. Ale mnohym by to treba pomohlo s vymyslenim vlastniho naboje.
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    REDSNAKE: Funguje to. Potvrzuji vyrobu naboje :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Vypadá to, že střely jsou opravené, docela mi to dalo... Bohužel to zabralo celý večer, takže jsem nestihl nic jiného a ani jsem to pořádně neproklikal, tak kdyby se někomu chtělo..
    Díky
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: Výrobce a Typ(Název) mi tovární střelivo definuje jednoznačně (a univerzálněji pro všechny ráže)
    Výrobce a Váha střely ne (FMJ vs JHP, Standard vs HV etc)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ha, už se mi to asi povedlo nasimulovat
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: mě to funguje normálně :-/ Můžeš zkusit jiný prohlížeč? Neblokuješ java script?
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    REDSNAKE: v tom bude asi ten háček. Já střele dám kompatibilní kalibr .308, ale ono se to nikde neuloží. A když pak dělám .308 náboj, střela už nevyjede. Dám ji editovat, zase zadám kompatibliní kalibr na 308, uložím, ale ono se to neuloží a stále nejde zadat střela do náboje.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: představ si to tak, že filtrovat lze prakticky jen to, co má nějaký přednastavený seznam. Pokud tam nechám volné pole působnosti kreativitě uživatelů, zůstane nám k filtrování max jako abecední seznam, což nemusí být nutně špatně...Prostě ty různé typy střel jsou natolik obsáhlé téma, že úplně nevím jak to pojmout pořád.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: střela má nastaven odpovídající kalibr?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Pro ostatní můj Point of View (protože už s REDSNAKEm diskutuju delší čas :)) - já nepřebíjím a program mě zajímá hlavně jako evidence nakupovaného továrního střeliva a střelecký deník ;)
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Poslední bugreport, jdu spát a už dnes dám pokoj:)
    Při tvorbě náboje nefunguje rolovátko "VYBERTE STŘELU", v rolovátku svítí "začněte výběrem kalibru náboje", ten mám ale správně vybraný.
    Náboj nelze dokončit.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: pořád si myslím, že je lepší (univerzálnější) u továrního náboje zadávat typ než jen váhu střely
    např. Luger - 124gr FMJ vs 124gr JHP
    .22LR - Standard vs HV, SP vs HP (váha střely je IMHO u všech 40gr)
    etc
    (plus samozřejmě výrobce)

REDSNAKE: mé chabé znalosti databází mi říkají, že podle pole poznámka nemůžeš vyhledávat/sumírovat/filtrovat (ale možná tomu jenom nerozumím)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: cena může být volitelná, to asi není problém...Na druhou stranu, já nábojnici recykluju, takže pak je přičítání ceny k ceně náboje takové...diskutabilní.Musel bych poćítat kolikrát jsem kterou nábojnici otočil a to je neudržitelné a neidentifikovatelné.
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Já jsem pro. Zní, že by to mohlo být dobré.
    ještě další otravná věc k těm nábojnicícm. Dal bych tam i cenu. Já vím, že většinu člověk sežene samosběrem a po kamarádech. Ale vím o lidech, co kupují buď přímo nové tovární nábojnice a nebo prostě po inzerátech na huntingbazaru atd. Lugerů se to třeba netýká, ale blackoutů celkem dost. To pak s cenou náboje solidně zamává.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    případně - neřešilo by to, že bych zobrazoval v přehledech pole poznámka?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ:
    LONESTAR: lámu si hlavu s tím jak tohle vyřešit aby se náboje daly zobrazovat společně. Možná nesmyslně lpím na tom, že je vypisuju v jedné tabulce přestože nemají společné sloupce.

Takže pokud při tvorbě náboje umožním továrnímu náboji přidat výrobce a váhu střely a následně na dashboardu a v přehledu nábojů rozdělím zobrazení na tovární a přebité tak to bude ok?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam