• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REDSNAKEReloading-tracker.cz - Skladový systém komponent a hotového střeliva. Elektronický střelecký deník, měření přesnosti střelby a další.
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Za všechny paranoiky klidně hlasuji transakce nevést. On by se z toho klidně mohl stát důkazní materiál a nebo materiál k rozvodu :D
    K odečítání komponent jsem se vlastně ještě u této nové verze nedostal. Jsem teď trochu pomalý a nestíhám si vše doplnit a hrát si s tím. Ale i na to během pár dní dojde. Baví mě to a celý systém se mi líbí.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: musím poladit ještě odečítání komponent na dashboardu, jsem si vědom toho, že v logice odečítání komponent při přidávání nábojů jsou nedostatky a chyby. Pak by měl bejt snad základ komplet.

Zvažuju jestli je potřeba implementovat "transakce" jako jsme to měli v předchozí verzi. Bylo to hezký, že šlo sledovat všechny transakce, ale hrozně se mi do toho nechce a nejsem si jistej jestli ten přínos reálně vyvažuje náročnost implementace.
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    REDSNAKE: Nemám. Tím se to vysvětluje - moje chyba.
    tak teď už mě bude brzdit jen čas. Se spojením s GRT to ulehčí hromadu práce.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: máš při exportu z GRT zaškrnuto tohle?

Protože v tom předchozím JSON byla jen jedna navážka.

TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    REDSNAKE: Už mi to jde z .json načíst. Ta funkce, že si to z GRT vytáhne komponenty (střela a prach) tak ta je super. To usnadní dost práce. Palec nahoru.
    S těmi kroky je to ale zvláštní. Já tam víc kroků mám. Teď jsem to i zkoušel s dalším nábojem, kde jsem si pohlídal, že tam krok na 5 stupňů je. Dává to ten krok, který mám označený v grafu v GRT. Ani to nedává ten, který je napsaný ručně v kolonce prachu.
    Mám GRT Version 2021.2030, core version 287.
    Ok, takhle ty podobné laborace vypadají vlastně OK.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: Ano, tvou .308 147FMJ vidím

Ono veřejné laborace a pak podobné laborace jsou dvě trochu rozdílné věci. Veřejné laborace v podstatě zobrazují všechny laborace které jsou veřejné, které zatím dělím do dvou kategorií na základě zápalky (pistolová/pušková). Tahle sekce se do budoucna určitě dočká dalšího rozvoje, minimálně tam musí přibýt stránkování, možná filtrace a další.

Kdežto podobné laborace na detailu zobrazují náboje které jsou tomu právě zobrazenému nějak podobné - ať už kalibrem, střelou atd. Takže pokud si ve veřejných rozkliknu třeba .38 spec s 158 FMJ tak se mi tam současně nabízejí další .38 special laborace viz screen. Nejde tedy o zobrazování "náhodné laborace".

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: Ten import z GRT nefungoval správně, protože jsi tam měl jen jednu navážku. Je to zamýšleno pro žebřík navážek, tzn z GRT by jsi měl exportovat minimálně 2 a více, viz print screen.

Nicméně přepsal jsem to, že teď to zchroupne i jen jednu, nasazeno, můžeš vyzkoušet.

To s těmi názvy máš pravdu. Ono je to hodně o tom, jak to vlastně chceš používat. Můžeš si vše naklikat sám nebo to postupně naimportovat přes GRT.
    Já se osobně teď přikláním k tomu, že si to nasimuluju v GRT a tím se mi vše naimportuje, doplním ceny komponent a jejich množství skladem a pak už si jen vyklikávám laborace.

TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Udělěj prosím alespoň stručný návod, jak na ten export z GRT. Možná v něm mám jen něco jinak zakliklé, než ty.

Dost možná je problém se spárováním střel, možná všech komponent. GRT si to pojmenovává nějak. Já při tvorbě ve Warehousu si to pojmenovávám též jinak. nebude se to tlouct?

Nabídky laborací na základě podobných komponent se mi moc nelíbí. Od toho jsou už veřejné laborace. Nějaké náhodné laborace mne osobně nezajímají, chci mít třeba možnost si to vyfiltrovat sám. Zatím si nejsem jist, že fungují veřejné laborace. Vidíš třeba mou ".308 147FMJ"?

Při kliknutí na Shooting Journal vyskočí chyba: ErrorException
    Attempt to read property "name" on null
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    A onen soubor

TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Pri pokusu nahrat .json sou or z grt

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: Tak, je to nasazeno na produkci. Prohozené min/max navážky jsou snad všude opravené.
    Pokud to hodilo nějakou chybu, tak prosím příště poslat i chybu, ideálně i soubor který byl použit pro import do RT ať to můžu debugovat, jinak s tím bohužel nic nedokážu udělat.
    Ruční vytváření žebříčků navážek jsem prozatím vynechal.

Jinak jsem rád že hledáš chyby, všechno jsou to pro mě cenné podněty a aspoň vidím, že to reálně někdo zkouší a nepíšu si to do šuplíku.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Kompletně jsem přepsal import z GRT, snad to bude lepší. Trochu jsem si pohrál s funkcí veřejných laborací, moje myšlenka je taková, že po zobrazení veřejné laborace se mi nabídnou k prohlížení i jiné laborace které mají nějakou spojitost (třeba jsou stejné ráže, nebo mají stejnou střelu atd..). Tak nějak tuším, že tyhle "sociální" a "sdílecí" fce u různých lidí můžou vyvolávat dávivý reflex, ale mě to přijde zajímavé, vidět jaké náboje se teoreticky dají z daných komponent poskládat. Co si o tom myslíte? Je to vše dobrovolné a pokud sám laboraci jako veřejnou nenasdílím, nikomu se zobrazovat nebude. Údaje označené ikonou oka se zobrazují pouze majiteli dané laborace.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Delal jsem nejakej update a uplne jsem to neodhadl. Na produkci je nova verze RT, uzivatelske ucty by mely fungovat ale zrejme doslo ke ztrate komponent. Zkusim to obnovit ze zalohy, jen mame navstevu a nevim kdy de k tomu dostanu. Pouceni pro me - nedelat updaty kdyz na to nemam dost casu…
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: Mrknu na to s cistou hlavou, diky
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Reloading/Load development jsou prohozene hodnoty pocatecni navazky a konecne navazky. Pocatecni je ted vyssi, nez konecna.
    Zkousrl jsem nahrat soubor z GRT a hodilo mi to nehaky error. Ale nemel jsem cas se tomu venovat a zkusit to znovu.
    Kdyz jsem zadaval rucne naboj, tak se mi nepovedlo "pridat data z chronografu". I kdyz zadam cislonrychlosti, tak.se.asi neulozi, nebo nezobrazi.
    (Mozna to vypada, ze jen porad hledam chyby, ale je to cim dal vic pouzitelne. Libi se mi to i s chybama)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Měl by být opravený i import z GRT

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Upravoval jsem formuláře pro cartridges/factory ammo, tak snad jsem tím nic nerozes...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Ono to asi vypadá, že netestuju, ale já se fakt snažím to zkoušet i v průběhu programování.....:)

TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Vsak ja te nikam nehonim. Taky nemam moc cas. Venuji se tomu ted spis ve volnych chvilkach z telefonu. A kdyz neco najdu, hed pisu, rotoze jinak bych zapomnel.
    Ted uz je to pouzitelne a testovatelne.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: Ty pole do formulare musim doplnit. Nak mi to nekde pri updatu vypadlo. Upload jeste ladim, ted je rozbity. Vcera jsem nad tim sedel do jedne, zatim nic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam