LUCKYMARY: Podle mě není důležité něco dělat "pořádně" nebo dokonce jen "abych byla zajímavá", důležité je kvalitně trávit čas.
Podle mě není problém se do něčeho nadchnout jen na chvíli, záleží na tom, co baví tebe a jak si užíváš svoje dni. Lidi mají k sobě dnes přes sítě blíž a vzniká z toho tlak, aby měl člověk ze všeho úspěchy, tituly, poháry a všude super fotky.
Mám to podobně jako ty a nedokážu snad ani vypsat, co všechno jsem začal a pak se na to vykašlal - ale můžu říct, že se ke spoustě věcí občas vracím, ale nejvíc mě vždycky baví ta rychlá "learning curve" u nových dovedností. Mám plnou garáž krámů na všechno možné, ale nelituji ničeho ;)
Zkusím pár věcí co mě bavilo, nebo baví - třeba pro inspiraci a abys měla silnější pocit, že jsi úplně normální:
kresba, tvůrčí psaní poezie i próza , šití, výroba z kůže, PC hry, florbal, volejbal, softbal, bojová umění, kouzelnické triky, modelářství, larp, historický šerm, sportovní šerm, koně, fitness, tramping, zpěv, klávesy, wargaming, deskovky, stolní RPG & RPG design, malování figurek, sbírání knížek, programování, lockpicking, renovace starého nábytku, vrhání nožů, střelba, poker, backgammon, šachy... A úspěchy? Vydal jsem sbírku básniček a myslím, že jsem kdysi na jednom táboře vyhrál druhé místo ve střelbě ze vzduchovky :-D :-D Podle mě není potřeba dělat něco "pořádně", hlavní je se dobře bavit!