• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCKYMARYZájmy
    GALADAR
    GALADAR --- ---
    Jak jste přizpůsobili svoje koníčky dětem a rodině?
    Dělali jste po dětech ústupky, případně utíkáte ke koníčkům před drahými polovičkami, nebo do svých zájmů třeba nějak zajímavě zahrnujete všechny? Jak?
    Nějaké zajímavé nápady a řešení pro inspiraci? :)
    GALADAR
    GALADAR --- ---
    LUCKYMARY: Podle mě není důležité něco dělat "pořádně" nebo dokonce jen "abych byla zajímavá", důležité je kvalitně trávit čas.
    Podle mě není problém se do něčeho nadchnout jen na chvíli, záleží na tom, co baví tebe a jak si užíváš svoje dni. Lidi mají k sobě dnes přes sítě blíž a vzniká z toho tlak, aby měl člověk ze všeho úspěchy, tituly, poháry a všude super fotky.
    Mám to podobně jako ty a nedokážu snad ani vypsat, co všechno jsem začal a pak se na to vykašlal - ale můžu říct, že se ke spoustě věcí občas vracím, ale nejvíc mě vždycky baví ta rychlá "learning curve" u nových dovedností. Mám plnou garáž krámů na všechno možné, ale nelituji ničeho ;)

Zkusím pár věcí co mě bavilo, nebo baví - třeba pro inspiraci a abys měla silnější pocit, že jsi úplně normální:
    kresba, tvůrčí psaní poezie i próza , šití, výroba z kůže, PC hry, florbal, volejbal, softbal, bojová umění, kouzelnické triky, modelářství, larp, historický šerm, sportovní šerm, koně, fitness, tramping, zpěv, klávesy, wargaming, deskovky, stolní RPG & RPG design, malování figurek, sbírání knížek, programování, lockpicking, renovace starého nábytku, vrhání nožů, střelba, poker, backgammon, šachy... A úspěchy? Vydal jsem sbírku básniček a myslím, že jsem kdysi na jednom táboře vyhrál druhé místo ve střelbě ze vzduchovky :-D :-D Podle mě není potřeba dělat něco "pořádně", hlavní je se dobře bavit!
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    GANYAL_YABANI: děkuji. Já vlastně jsem dost zážitkový člověk, ale jelikož jsem nucena trávit veškerý svůj čas doma, tak bych potřebovala nějaké nápady na naplnění dne
    GANYAL_YABANI
    GANYAL_YABANI --- ---
    LUCKYMARY: hledej dal, nejvetsi zabava je prave to hledani a uceni se necemu novemu;)
    GANYAL_YABANI
    GANYAL_YABANI --- ---
    Manzelka, turistika, kanoe, divoka voda, kajak, trampovani, rafting, lezeni, hory, priroda, knizky, pc hry, sex, foceni, motorky, bydleni v aute, spani na plazi, zahradka, dilna, expedice, potapeni, kolo, pristavy, rybareni.. uff, urcite jsem nenapsal vse;)
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Tak začnu. V životě jsem toho dělala spoustu, ale nikdy nic pořádně. Stále hledám něco, co mě nadechne. V dětství jsem se věnovala trampingu a závodní kanoistice. Pak malbě a keramice. Poté mě chytl aerobic,hot jóga, lady latina, show dance, zpěv. Naposledy to byly larpové tréninky, práce s kůží a dlouhodobě mám deskovky. Jenže pořád to není ono. Hledám něco co mě pohltí, něco co mě bude opravdu moc bavit, něco co mě bude činit zajímavou. Můžete mě inspirovat? Nebo prostě jsem povaha, co se nedokáže nadchnout a dělat něco pořádně? Tanec byl skvělý, jen bohužel si nemůžu dovolit chodit pravidelně
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam