• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCKYMARYZájmy
    Co vás baví, zajímá. Inspirujte ostatní
    rozbalit záhlaví
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    GANYAL_YABANI: děkuji. Já vlastně jsem dost zážitkový člověk, ale jelikož jsem nucena trávit veškerý svůj čas doma, tak bych potřebovala nějaké nápady na naplnění dne
    GANYAL_YABANI
    GANYAL_YABANI --- ---
    LUCKYMARY: hledej dal, nejvetsi zabava je prave to hledani a uceni se necemu novemu;)
    GANYAL_YABANI
    GANYAL_YABANI --- ---
    Manzelka, turistika, kanoe, divoka voda, kajak, trampovani, rafting, lezeni, hory, priroda, knizky, pc hry, sex, foceni, motorky, bydleni v aute, spani na plazi, zahradka, dilna, expedice, potapeni, kolo, pristavy, rybareni.. uff, urcite jsem nenapsal vse;)
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Tak začnu. V životě jsem toho dělala spoustu, ale nikdy nic pořádně. Stále hledám něco, co mě nadechne. V dětství jsem se věnovala trampingu a závodní kanoistice. Pak malbě a keramice. Poté mě chytl aerobic,hot jóga, lady latina, show dance, zpěv. Naposledy to byly larpové tréninky, práce s kůží a dlouhodobě mám deskovky. Jenže pořád to není ono. Hledám něco co mě pohltí, něco co mě bude opravdu moc bavit, něco co mě bude činit zajímavou. Můžete mě inspirovat? Nebo prostě jsem povaha, co se nedokáže nadchnout a dělat něco pořádně? Tanec byl skvělý, jen bohužel si nemůžu dovolit chodit pravidelně
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam