BROTHER - jeden z prvních "boys" id, se kterým jsem se tu začal virtuálně bavit. Bavili jsme se o ženských, respektive o tom jak nám to s nima nejde, hráli jsme spolu tanky, chodili do stejných diskuzí. Poslouchal hudbu, která mi byla blízká. Přišel jsem mu na pohřeb, kde byla spousta lidí, fyzických i virtuálních kamarádů. Bylo to moc hezký, byl to hodný kluk
MONOTYPEK - potkávali jsme se občas ve stejných diskuzí, bavili se v poště. Poradil mi kolem kola, poradil mi kde vybrat oblečení na kolo. Psali jsme si o ženských z nyxu a historek kolem nich, občas i bizarních zážitků, spousta id a tajných informací, goosipů atd. Umřel nečekaně, pohřeb jsem mu nestihl, tak mi tam aspoň kamarádka dovezla stuhu na věnci. Pobavil dotaz zda ten nápis na stuze je opravdu správně a nejde o překlep.
FESTER - imigrant žijící v Kalifornii. Dost často pomáhal v USA auditku, radil, dával tipy, byl ochotný i nabídnout přespání atd. Ale v jiných diskuzích občas vystupoval dosti agresivně. Odešel někdy v 2017, nejspíš rakovina