• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEIKINTiktok
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    KEIKIN: Ufff, to zní jak od chatgpt :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Nejdražším dárkem na TikToku je Universo (Universe), jehož cena může dosáhnout až několika tisíc mincí (Coins), což v přepočtu znamená i několik desítek dolarů. Tento speciální dárek zahrnuje propracovanou animaci celé galaxie a výrazně zvýrazňuje dárce v průběhu živého vysílání.

Jaké jsou další dražší dárky na TikToku?

Kromě Universa existuje několik dalších vysoce hodnotných dárků, které také stojí stovky až tisíce mincí:

Lion (Lev): Jedná se o jednu z nejvýraznějších animací, která tvůrce upozorní velkolepou animací lva.

Ferrari nebo Luxury Yacht: Tyto dárky také patří k dražším možnostem a zahrnují luxusní animace, které zaujmou všechny diváky na streamu.

Castle (Zámek) a Luxury Car (Luxusní auto): Obě tyto animace také zaujmou a signalizují, že dárce investoval více

1. Cena v mincích: Ceny drahých dárků se liší podle regionu, ale jejich hodnota bývá kolem několika set až tisíc mincí.

2. Převod na skutečné peníze: Tvůrci dostávají část hodnoty dárků ve formě diamantů. Jeden diamant má nižší hodnotu než mince, protože TikTok si z darů bere provizi.

3. Příležitosti pro dárce: Posílání drahých dárků často zviditelní dárce mezi sledujícími a může přinést uznání nebo dokonce osobní poděkování od tvůrce.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Na TikToku existují speciální dárky, které mohou uživatelé posílat tvůrcům během živých vysílání. Tyto dárky, jako například rukavice (gloves), mlha (fog), nebo další tematické efekty, mají specifické animace a hodnoty a přidávají interaktivitu a zábavu do streamů. Tady je, jak to funguje a co bys měl vědět:

1. Jak tyto dárky fungují

Speciální animace: Každý speciální dárek má unikátní animaci, která se zobrazí všem účastníkům streamu, což zvýrazní pozornost k dárci a vytvoří zajímavý vizuální efekt.

Hodnota dárků: Speciální dárky mají rozdílnou hodnotu vyjádřenou v Coins (mincích TikToku). Například běžnější dárky stojí méně mincí, zatímco exkluzivnější dárky mohou být dražší a výraznější.

2. Populární speciální dárky

Rukavice (Gloves): Tento dárek se často používá během streamů, když se očekává větší zapojení nebo interakce. Rukavice jsou populární hlavně v tanečních nebo hudebních videích.

Mlha (Fog): Tento dárek vytvoří efekt mlhy, který přidává k atmosféře streamu a přitahuje pozornost ostatních diváků. Obvykle se využívá v atmosférických, dramatických nebo nočních streamech.

Raketa, duha, růže a další: Každý z těchto dárků má svou specifickou hodnotu a efekt, který může zvýšit popularitu a engagement tvůrce.

3. Nákup a používání dárků

K nákupu těchto dárků musíš nejprve dobít svůj účet mincemi (Coins), což lze udělat přímo v aplikaci TikTok.

Jakmile máš mince, během živého vysílání klikneš na ikonu dárku a vybereš, který dárek chceš poslat. TikTok odečte počet mincí podle hodnoty daného dárku.

4. Tipy pro používání dárků

Dávat speciální dárky je způsob, jak podpořit své oblíbené tvůrce, protože část hodnoty darů dostávají ve formě tzv. Diamonds, které si mohou později vybrat jako skutečné peníze.

Speciální dárky jsou také skvělý způsob, jak se zviditelnit ve streamu, pokud chceš upoutat pozornost tvůrce nebo ostatních diváků.

Dárky jako rukavice či mlha jsou příležitost, jak podpořit a zároveň udělat stream zajímavější.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Z straemu: Je tu nuda, lajkujteeee , ať to po řádně rozjedeme. Kdo mi ještě neposlal růžičku, kdo mně neosrdíčkoval ? Tak šup šup, musíme splnit cíleček. A v tomto stylu se jede. Streamer si zvolí x moderátorů, kteří mají právo mazat příspěvky. současně podporují toho streamera tím, že mu posílají speciální dárky, které v soubojích doublují score:
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    DREEK: jj tam je velká konkurence, podle mně to mají více propojené i s nakupováním.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    SUCZKER: Koupit mince TikTok (Coins) přes VPN v Argentině může být lákavé kvůli nižším cenám, ale existuje několik bodů, které bys měl zvážit:

1. Použití VPN

Pomocí VPN se připoj na server v Argentině. Doporučuje se použít spolehlivou a placenou VPN, která nabízí servery v Argentině a dostatečné zabezpečení.

Po připojení k VPN se ujisti, že se Ti TikTok skutečně načítá v argentinském regionu, což můžeš ověřit kontrolou regionálně specifického obsahu nebo cen.

2. Změna nastavení obchodu (pokud nakupuješ přes aplikaci)

Na Androidu můžeš zkusit vytvořit nový Google účet a nastavit Argentinu jako region. Na iOS může být nutné přepnout region Apple ID na Argentinu (případně založit nové Apple ID).

Některé platformy však mohou přístup k regionálním obchodům omezit, pokud zjistí, že používáš VPN.

3. Nákup mincí v TikToku

Po nastavení a připojení přes VPN otevři aplikaci TikTok a přejdi na nákup mincí. Ceny by měly být nastaveny pro argentinský trh, což bývá výhodnější.

Platební metody se mohou lišit podle regionu, proto měj připravenou platební kartu nebo digitální peněženku, která bude funkční pro mezinárodní nákupy.

4. Rizika a omezení

TikTok může při podezření na VPN nebo změnu regionu účet označit za podezřelý, což by mohlo vést k blokaci.

Různé regiony mají své cenové politiky, ačkoli využívání těchto cen přes VPN nemusí být ve všech zemích povoleno podle TikTok podmínek.

Doporučuje se používat tento postup opatrně a pouze v případě, že chápeš možná rizika. TikTok může při detekci VPN nákup zablokovat nebo přepnout ceny zpět na základě Tvého skutečného regionu.

Tento postup může fungovat, ale měj na paměti, že TikTok může podobné praktiky kdykoli zablokovat.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    RAINBOF: nová zábava je streaming. Musíš mít 1000 subs, abys mohl zapnout stream. Jsem ve fázi si koupě prvního coinu.
    DREEK
    DREEK --- ---
    Já přidám zajímavost, že TikTok jako brainwash v Číně nepoužívají, místo toho mají Douyin, který údajně rovnoměrně obsahuje propagandu a vzdělávání, navíc pro mládež je hodně omezen věkem a časem použití.
    Is TikTok different in China? Here's what to know - ABC News
    https://abcnews.go.com/Business/tiktok-china/story?id=108111708
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Me obsah na TikToku přijde jako snůška banalit a levných emocí bez jakékoliv přidané hodnoty. Opravdový brainrot. Nainstaloval jsem si to jen jednou kvůli Lubošovi Bailadorovi a jeho škrtání v letácích. Vydrželo mě to asi dva týdny.

Speciálně mě otrávilo, když jsem pod nějaké video o zahradničení napsal, že navrhovaný zahradnický "hack" nebude fungovat a že je lepší to dělat jinak a můj komentář byl autorem smazán jako hate speech nebo něco takového.

To byl pro mě impuls to zase rychle z telefonu smazat, skutečně čínská úroveň cenzury.

Ale o tom, jak koupit lacino dárky, bych se rád dozvěděl víc, třeba se podobný trik může hodit jinde :))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    No a tedka bys mohl svuj první příspěvek rozebrat na terminy a o kazdem neco napsat protoze ja, tomu moc nerozumim.

Na tiktoku nejsem, prijde mi ze je to zrout casu a pozornosti. Tak nemam ani sanci najit neco co by tam za to mohlo stat.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    kolik si bere tiktok za darek, 60% ?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    diky za vytvoreni. No mne by zajimalo jskou mate zkusenost. streamy o houne..kontent zadny, hlavbe teda zenske vyuzivaji blbost chlapu a posilaji cinanum gifty. a ty zensky se naucily nove dovednosti..mimiku, mrkani, jak dekovat. vytvari si komunitu donatoru..extremne toxickou, kdy moderatori banuji za nazor. Pry se daji nektere gifty koupit pres vpn za levnej nez na klasiku...a to nemluvim o tech silenych challenge..viz jizda na metru.
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam