• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PULNOCGen Z
    Generation Z aneb zoomers aneb mladi lide kteri momentalne delaji sve prvni krucky ve svete dospelych. Co je zajima? Co je nezajima? Co je pre ne charakteristicke? Koho voli? Proc nevoli? Na tyto i jine otazky zkusime nalezt odpovedi zde.
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PULNOC: trochu me to desi, ale takova je doba, kvůli takovejm prispevkum sem chodim! :)
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    PALEONTOLOG: je to zajimavy sledovat. mam kamaradstvi co jsou "they". ale stalo se mi par krat ze mi ujelo "she". a kdyz ji zminime s jinymi kamarady, je to vzdy "she". prestoze jsme vsichni wokisti.

totiz oni jsou na jejich smulu strasne femininni. hrozne petitni, sladka girl. a mozek to ma nejak zakodovany tohle oslovovani podle toho, jaky dojem na tebe nekdo dela.

mam kamarada co je gay a strasne camp, a tomu bych prirkla "she" z fleku, protoze to je proste jasny, girl :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    OSIP: To je dost děsivý
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    DA_NIELA: ja taky nejim rybu kvuli kostem a nejsem gen z, hlavne teda kapr se neda zrat kvuli mnozstvi kosti a za druhy z toho mam nervy, ne diky.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PULNOC: ok dik za troubleshooting, to si asi musi kazdej rict, jak chce bejt oslovovanej, ale delat bordel v zajmenech je dost zakerny. to se casem s plastititou mozku vyrovname japoncum
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    PALEONTOLOG: ne, ostatni muze byt treba xe/xem. for real.

hele, kazdy to ma jinak. they je proste pro ty, co maj problem s he/him i se she/her. coz 100% respektuji. pokud to je od srdicka.

jenze mam takovy pocit, ze hodne lidi to ma tak ze "neberou mne uplne sukne, takze asi nejsem holka". a protoze byt queer je cool, tak cool ze je skoro trapny byt cishet, tak okamzite hupsnou do toho they/them.

ale ok, at si kazdy dela co chce. akorat mi prijde, ze jsme meli vymyslet jine zameno. protoze they/them uz neco znamena. a tim ze to ma ted dvoji pouziti, to zasmodrchava jazyk.

takze snad to napravime a vymyslime neco jineho. he, she, whee
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PULNOC: vidis tohle nazvoslovi nemam zmakly, jako nemuz a nezena je they? tedy vsechno ostatni
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    mela jsem kamaradku co byla trans kluk a myslela to fakt vazne. nosila binder a udelala coming out. chodila na Grindr :D

ale couvla pred hormony. proc? protoze jeji tata byl uplne plesaty. a ona mela rada svy hezky vlasky :) jakpak by ne.

takze nakonec si to rozmyslela protoze vedela ze bez hormonu a nalezitych zmen ji nikdo jako chlapa brat nebude. a ted je zase holka.

nekdo by se zaradoval nad tim, ze byla mlada hezka holka uchranena od woke mind viru. jeeenze...jsem si na 100% jista, ze zase transne. pres velkou litost a vnitrni konflikt. protoze ona fakt kluk je. klukovatejsi nez vetsina kluku.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PULNOC: mozna vim jak se cejti, me celej zivot nekdo komoli jmeno, kvuli slovenskymu RL a kazdej ceka ceskej prepis. opravuju uredniky, ucitele, kolegy celej zivot a nebavi me to
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    mne tyhle "they" stvou popravde. vypadas jak holka, oblikas se jak holka, chovas se jak holka, pohybujes se jak holka, cross-sex hormony neberes ani nechces brat. jsi holka. sorry. zadny they. they is not OK :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: nerikal, ale hadam ze oci neohrozujou jicen kinak nez zlym pohledem
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    PALEONTOLOG: to sice ano, ale kdybys videl, jak se dovede nekdo rosypat protoze jim nerekli "they" ale "she", protoze holt vypada jako mala sladka holcicka, mozna bys prehodnotil zmekcilost.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: a zral frajer i rybi oci?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    nicmene mam historku od ultraboomera, muj dedek chodil na internat a bydlel s madarem, co jedl rybu i s kostma a protoze se stravovali spolecne, naucil se to jist s kostma taky, kinak by se nenajedl. ted vas chci videt, olckuleri, jak jste drsni :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PULNOC: ja povazuju "zmekcilost" genz za vysadu, trochu jim tu moznost frflat zavidim :)
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    taky mne vzdy stvalo, ze tenhle sahodlouhy kapr oddaloval moment kdy se rozbalovaly darky :)
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    DA_NIELA: sorry ale mne vzdy tak stval vanocni kapr. je to dobry ale ne tak dobry ze by to stalo za vsechnu tu praci. zvlast kdyz si radsi muzes dat, ja nevim, file
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DA_NIELA: diky za nahled do myslenkovy mapy, vim o cloveku, co mu vytahovali kost z krku 4 hodiny
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Nejsem zadnen drenitel vanocnich tradic. Ale kdyz nejdo nezere rybu (jen a hlavne) proto, ze by mohla mit kosti, je pro me rozmazleny kiddo.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    OSIP: crinj
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OSIP: au :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam