• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DA_NIELAKolik jste dnes zaplatili za zubaře?
    Vrátili jste se právě od zubaře?
    Pojdťe si navzájem pofoukat bolístku, na kolik vás dneska přišel váš nekončící zářivej úsměv.
    Vrtání, hygiena, implantologie, ortodoncie ... všecko.
    Založíme žebříček kategorie TOP investorů, hlavní cenou celoroční soutěže budiž čestné uznání a titul s vtipným názvem.
    A kdo má za 0, je největší boss v kategorii Čistič.
    rozbalit záhlaví
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    FIFI: tak ji rekni o tom benefitu a ze na hygienu pujdes az po ni. A jeji frflani vem druhym uchem ven.
    FIFI
    FIFI --- ---
    IOM_NUKSO: Jsem OZP a je to trochu problem.
    Zubarka je velice prisna a tak jdu nejprve k dentalni hygieničce a pak az objednam zubarku. Zubarka stastna, jak mam pekne vycisteno. Chodime k ni 25 let a vim, co cekat.
    Zjebe nas za spatne vycisteni vzdycky.

Letos to nevyslo - v kvetnu (13.5) se objednam k hygienstce a da mi termin na rijen (10.10) 🤦🏻‍♀️ Zaroven objednavam dospelou dceru, mame termin hodinu po sobe. Trochu peklo - tak rikam - pokud budete mit termin kdykoliv do rijna, nekdo Vam vypadne, dejte, prosim, vedet, jedna z nas drivejsi termin rozhodne vyuzije.

V lonskem roce to totiz dceri takhle vyslo, v lete ji objednala na prosinec, pak volala, ze nekdo misto zrusil a sla 30.srpna.

Letos se mesic nic nedeje, pisu v cervnu mail, kdepak, zadne misto nikdo neodrekl a ozvu se Vam, kdyby toto nastalo. Nic, cele leto. Tak rijen, nejdriv dcera, pak ja. Platim ze obe 3000 Kc. Objednavam ihned zubarku, termin u zubarky 19.11, drive nemame misto. Misto drzim do 18.11, kdy ho rusim, protoze se kvuli jinym velice vaznym duvodum nemohu dostavit. Prenechala bych misto dceri, ktera chodi ke stejne zubarce, ale dcera nemuze. Volny termin u zubarky je leden 2025.
    Takze letos zubni hygienu (alespon tu cast, kterou OZP dava) mit proplacenou nebudeme.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    RICK: no tak si splnuj preventivky no :) ta zubni hygiena zacina byt uz tak draha, ze bez toho prispevku (bez splnene preventivky u zubare, mam ozp) tam uz nechodim.
    FIFI
    FIFI --- ---
    RICK: Nevim, u jake jsi pojistovny. Opravdu to, co jsi vypsal je k dentalni hygiene? Co ma spolecneho prakticka se zubarem? 🤷‍♀️

U pojistovny 207 je to v prilozenem obrazku. Podle mne chteji preventivku u zubare ci zakrok stomatologicky- zakrok jsi mel a s tim nema prakticky nic spolecneho 🤷‍♀️

Jasne, je to jen tisicovka.

RICK
    RICK --- ---
    FIFI: nesplňuji podmínku :-D ale to už je jiný příběh...:-)
    ''pro klienty starší 18 let platí podmínka absolvování preventivní prohlídky u praktického lékaře pro děti a dorost nebo preventivní prohlídky u praktického lékaře, a to v posledních 24 měsících před datem podání žádosti''
    FIFI
    FIFI --- ---
    RICK: hrozny:( Co si zkusit tu dentalni hygienu nechat proplatit zdravotni pojistovnou?
    RICK
    RICK --- ---
    Ha, nyní vysoce aktuální téma pro mě. Tak to vykopnu.
    Bránil jsem se pražskému zubaři. Ale má celoživotní zubařka v Karviné byla opakovaně dlouhodobě nemocná a když fungovala, tak termíny byly půlroční. Koncem léta mě ale rozbolel zub a bylo třeba jednat. Přihlásil jsem se na pražskou kliniku, kde jsem již byl před pár lety na endodoncii (čištění kanálku). Tento zákrok mě čekal i tentokrát.
    A teď k věci:
    31.10. endo pětky + preendo dostavba + fotokompozit = 12 150,- (v budoucna by tam ještě měla přijít korunka)
    když už jsem tam byl umrtven, rovnou mi přibrala šestku - fotokompozit = 3 550,-
    7.11. foto sedmičky = 2 400,-
    14.11. vstupní dentální hygiena = 2469,-
    15.11. foto šestka+sedmička = 8250,-
    => 28 819,-

Další termín: 12.12.
    Dost věci na mojich zubech se zubařce nelíbilo, takže je to zatím jen začátek :-) Já jen doufám, že to je opravdu vše nutné a netahá ze mě jen peníze. Ale věřím ji! :-)
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam