Ha, já jsem byl nedávno na extrakci posledních dvou osmiček. První dvě šly pryč někdy na jaře 2023.
A tenkrát jsem tomu zubotrhovi odkejval, když jsem měl opíchlou hubu umrtvovákem a před očima mi lítaly scény z Maratonce, že jako jo, ať tam dá nějaký ty antibakteriální polštářky a samovstřebávací stehy. Byl jsem trochu překvapanej, že mi řikal částku za zub a ne celkovou, tedy za dva zuby.
Ale jak mi prosakovala krev do huby a celej jsem byl nějakej pomotanej (jedna osma šla šupšup hned, ale s tou druhou se i docela mordoval), tak jsem se nedohadoval a jen přemejšlel, jak se dostat domu pod postel a tam chcípnout.
Každopádně letos jsem šel připravený, že žádný nadstandardí věci nechci. A zeptal se? Nezeptal se. A dal mi je.
Tentokrát byla jedna osma šupšup hned, ale druhou trhal, vrtal, kdovíco ještě, ale já už jsem naštěstí byl ostřílenej, tak mě to nerozhodilo a nebudu vás napínat!
Hodil jsem pětku a dvojku.
Odplazil jsem se pryč, fakturu pak tý klinice trošku rozporoval a neplatil jsem nic, čímž se mi vyrovnala ta první návštěva.
Takže do soutěže si připisuju 0!