S_V_E_T_Y_L_K_O: Jedno vypálení stačit nebude, je potřeba cca 5-10 tenkých vrstev oleje. Čím tenčí, tím lepší, ideální je to mezi jednotlivýma aplikacema nechat vychladnout, ale na to jsem nikdy neměl nervy. Jinak konkrétně k tomuhle typu pánve, říkám tomu "evropský wok" (žádnej hejt, taky ho mám doma, navíc ještě v litině), protože real wok by měl být z tenčího plechu a s kulatým dnem na plynovým hořáku. Tím, že se na tom plynu dosahuje opravdu vysoké teploty, tak seasoning na pánvi asi hezky vydrží, protože veškerý obsah vpodstatě "levituje" nad povrchem a taky se to díky nízké váze dobře prohazuje. Největší zabiják tohodle celistvého černého opálení jsou kyselý věci, takže třeba věci z rajčat dělám raději v nerezu a tyhle pánve máme spíš na smažení a opékání. Jinak Debuyer je tradiční francouzská značka, v gastro světě hodně populární. Mám od nich několik pánví jak z uhlíkové, tak z nerez oceli už x let a pořád skvělý, takže tam problém nebude.