KRALIK: recept nevypada zle ale zkousel sem to na woku doma a proste to neslo. Tzn imho nejdulezitejsi wok s kulatym dnem a aspon 9kw horak.
Do rozpalenyho oleje maso, nejradeji ve woku delam jen osolene opeprene, vyndat, do oleje vejce aby pekne zflufovatelo, pak studenou den starou rejzi, prohazovat a michat jak silenej aby se rozdelila na jednotliva zrnicka, prihodit zeleninu, mrkev davam driv, zampiony doprostred a jarni cibulku s hraskem nakonec, chvilku dal prohazovat nez bude akorat a na konec vratit maso, trochu sojovky a ustricny popr neco paliveho a done.
inspirace techniky timhle videem, sice namam takovy inferno takze to trvalo trochu dyl ale vysledek bozi. Uz jen to ze sem to delal venku a nebal sem se ze kolem strika olej a trochu to kouri to tomu dalo tu spravnou kourovou styr fry chut.
$53 High-end Fried Rice - Wok Skills of Master Chef in Hong Konghttps://youtu.be/u9nry4Psey4