• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIWok 🔥
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    GREGI: přemýšlel jsem nad tím ale jak mi občas failne tossing tak ta představa že se mi mezi wok a ten kokávní vařič dostává eggfirerice je dost.. haiyaaa
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ESTEN: tady je ta houbova sojovka. Poklad.

ESTEN
    ESTEN --- ---
    GREGI: njn. Ted v zime je to pohoda, stahnu topeni a misto do kotle ten plyn poslu okolo panve. Ale v lete holt jedno gazpacho za druhym :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    Daj se uz docela levne sehnat indukcni varice na wok:) Uvidim jak budu spokojenej s plochym dnem na klasicke indukci, pokud ne pudu do nej. Kdyz si clovek veme ze plyn na klasickem sporaku na velkem horaku je 4.2kw a ucinnost je nejakejch se stestim 40% (hadam ze u kulateho dna to bude min protoze to teplo lip sklouzne nez po rovnem povrchu) tak indukce s 3.5kw a ucinnosti 90% je prakticky 2x tak vykonna. Nemluve o to ze plyn doma otravuje vzduch:)

Indukční vařič Wok - 3,5 kW - včetně WOK - Das Gastro
    https://www.dasgastro.cz/indukcni-varic-wok-3-5-kw-vcetne-wok-2/
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    ESTEN: Mám ho a je to super, že se wok nemusí furt držet. Dá se sehnat za pár $ z ALI, v Sapě ho asi taky půjde sehnat.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GREGI: Já dělám ve woku i kuře na paprice :D ( ano měl jsem totálně zasranou kuchyň :D )

ESTEN
    ESTEN --- ---
    GREGI: zena ma ty druhy dva, ale ja bych chtel ten karbonovej. S nerezem ani jeden neumime, obcas to zkusime a pak jsme jenom nasrani...

GREGI: no, krome klasik (rybi, svetla tmava sojova, ustricova) hlavne tmava houbova sojova, ta je bozi. Kdyztak vyfotim, az se dostanu domu.

Mate nekdo nastavec na horak na kulatej wok? O tom celkem snim
    GREGI
    GREGI --- ---
    Tak kdo da prvni fotku nejakyho stir fry?:) Ja je nefotim, ale zacnu, pokazdy je trochu jiny. Sem zvedavej kdo tu ma co oblibeneho. Urcite velka promenna jsou omacky, takze sup sem se surovinama!
    GREGI
    GREGI --- ---

Mám doma wok?

43 hlasy od 42 respondentů

TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam