• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELSINORFotky vašich knih
    LBW
    LBW --- ---
    Skrovny zbytek kdysi rozashlejsi knihovnicky

SA213
    SA213 --- ---
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    KUBAN88: to musím teda taky dohnat
    Mužovi jsem teď k Vánocům dala komiksovou Cestu... A to je síla.
    ROPEADOPE
    ROPEADOPE --- ---
    Skvělé auditko! Posílám ten svůj mrdník :)

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Dnes přišla, těším se. :)

Návrat starých bohů - Pavel Horák | KOSMAS.cz - vaše internetové knihkupectví
    https://www.kosmas.cz/knihy/541430/navrat-starych-bohu/

S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    FIONOR: Man of culture, to se pozná!
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    RPG knihovna... normální beletrii mám v jiné místnosti (časem)

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Vyskočila na mňa 7 rokov stará fotka. To som ešte mala len 1 knihovnu v obývačke a 1 poličku s Pratchettom v spálni. Teraz mám tých miest na knihy celkovo 12+1. A 1 dokonca ešte v práci. 😃

Táto už vlastne ani nie je najväčšia, aj keď má knihy v 2 radách. Z fotky je teraz väčšina rozsypaná rôzne po byte (a niečo úplne preč), takže ten chaos zdá sa postupne fakt organizujem. Aj keď to tak nevyzerá. Až spacifikujem tú hromadu, čo aktuálne čaká na roztriedenie, tak sem hodím aktuálne foto. 🙂

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    DEADSLUT: Já se snažím podle žánru, ale ne vždy to přesně vyjde. :)
    Tady poezie. Teď jsem to přerovnávala, ale mám ještě nějaký knihy u rodičů, tak to pak budu předělávat znova.
    Ty žlutý Kytice mají ilustrace od Míly Fürstové a jedna z nich je v angličtine. :)

LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    CASTOR
    CASTOR --- ---
    DEADSLUT: Vlastní knihovnu jsem začal zakládat když mi bylo asi deset jedenáct let a nejdřív jsem se snažil alespoň mít u sebe všechny knihy od konkrétního autora, ale to znamenalo vytahat knihy a přerovnat je s každým dalším nákupem, což mě brzy přestalo bavit. Pak jsem je k sobě skládal přibližně tak, jak přibývali a rovnal jen jednotlivé poličky. Dnes mám dvě menší knihovny, obě pojmou jen pár stovek titulů. Před nějakou dobou jsem chtěl uspořádat tu novější a seřadil jsem knihy podle autorů a nakladatelství, ale nelíbila se mi ta uniformovanost, tak jsem to dal zpátky. Takže mám všechno rozbordelené a přesně tak se mi to zamlouvá.
    JINX
    JINX --- ---
    Kdyby mel nekdo o nejakou knizku zajem klidne PM.

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Moje skromná sbírka poezie a španělština, kterou se asi nikdy nenaučim.

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    DEADSLUT: Ja vždy mala v knihách organizovaný chaos. :)

Mám síce poličku s komiksami, morskú knihovnu a pod, ale nie je to nejak striktné a skôr to ukladám viac podľa miesta. Plus v každej hlbšej knihovni mám 2 rady. Aj tak to nestačí. Potrebovala by som aspoň ešte 1 izbu. :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    C8400: To myslím není Billy, ale nějaká věc na míru do chodby. Opět - není moje.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Máte vlastně nějakej klíč, jak ty knihy máte srovnaný? Žánrově? Autorově? Barevně? Využít místo co nejefektivněji bez ohledu na další parametry?:) Jak to vyjde?
    Mně se třeba esteticky dost líbí ty horizontálně-vertikální kombinace co má C8400 nebo JONY, ale nesnesla bych pocit, že tu spodní knížku nemůžu okamžitě vytáhnout, i když to třeba je jen kniha uchovávaná ze sentimentu po prababičce a nikdy ji asi číst nebudu...:) Ale prostě by mě stresovalo nemoct po ní jen tak sáhnout a muset přerovnávat.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Moje nejoblíbenější podzimní a zimní čtení :)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KUBAN88: super sbírak, vůbec jsem nevěděla, že McCarthyho vyšlo tolik. Mám k němu ambivalentní vztah - je to výborné, ale emočně náročné číst.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Je to v podstatě náhoda - některé nověji vydané knihy jsou různě rozseté - takže třeba McCarthy je v jedné části ale poslední dvě knihy z letošního roku jsou zase někde jinde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam