• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELSINORFotky vašich knih
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SCHWAB: Mrmly mrmly... dej pak vědět :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NELLAS: ještě nevím. je v to-read listu :]
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SCHWAB: A jaké to je?
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    Na mě vyskočilo v antikvariátu. Nikdy jsem o tom neslyšel a to jsem mysle, že o čs.sci-fi nějaké to povědomí mám.

VERA155
    VERA155 --- ---
    Hispano sekce a pár srdcovek, co se zatím zvládlo přestěhovat do nového.

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    ELSINOR: Tak už to mám vše na jednom místě. Milá sedmi loupežníků je srdcovka. :)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: Já mluvila o prasárnách, ne zvrácenostech!!

SCHWAB: Proč ne? Pokud neumažeš knížky...
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NELLAS: přece nebudu v knihovně o půlnoci žrát utopence s tatarkou a hrát serious sama. :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NELLAS: myslis prasarny jako zakladat knihy koleckama salamu?
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    SCHWAB: no, vono to je neubrzditelný: my jsme se přestěhovali z bytu do baráku před 14 lety a knihovny jsou aktuálně ve všech místnostech. Víc místností, víc možností, a člověk šlape na plyn víc než na brzdu, aspoň teda u nás jo. Takže souhlasím se SHARKIE :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SCHWAB: Tak nejak by som si to tiež rada predstavovala. Akurát sa trochu obávam, že mať viac priestoru, tak by sa stejne knihy nakoniec rozliezli úplne všade. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SCHWAB: Jako by se prasárny nedaly dělat v knihovně... teda v té domácí. Ve veřejné to jde asi taky, ale když tě chytí, tak tě doživotně vyloučí.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: důvod, proč chceme barák.
    Jedná místnost jako dočaska pro kočky, jedna místnost pro knížky, jedna místnost na prasárny a pak nějaký na bydlení.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: můj poslední pokus zkulturnit takto plnou knihovnu byl srovnáním dle nuancí barev. Vypadalo to pěkně, ale vydrželo to sotva 14 dní 😅
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: To je krásný. :)
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    u nás jsou dva průsery: za prvé nedokážeme skoro žádnou knihu vyhodit (jako kdyby prodej čehokoliv včetně knih "no, možná to ještě někdy znova přečtu, ale nejsem si jistá" byl na úrovni Koniášových ohňů. Ještě tak tu a tam něco dokážeme adresně věnovat do dobrých rukou, ale bez emocí to nejni...), za druhé jsme zatím nevytvořili žádný systém, se kterým bychom byli spokojeni. Úspěchem je jedna separátní knihovna detektivek a jedna separátní knihovna sci-fi a fantasy, ovšem dál už je to divočejší. Na fotce se kupříkladu snoubí pokus o abecední řazení beletrie s manželovou válečnou faktografií a mou psychoterapeutickou sekcí. No, on ten notně kulhající systém vlastně dost odpovídá vnitřku mý hlavy :)

PETD
    PETD --- ---
    PETD: Ale prostě bananovka plna jen Karla Maye si zaslouží vystavit pořádně, takže zatím hledám místo. Člověk neví kolik nabytku musí kupovat, když se stěhuje z bytu do baráku.

VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Náš knižní chaos, ale potřebujeme další knihovnu, protože část knih po stěhování jeste zůstala v krabicích, protože není kam dát. A to jsem se části knih zbavila a dala si stop stav na knihy, u kterých není důvod je nečist elektronicky, jenom se to úplně nedaří.

PETD
    PETD --- ---
    Musím konstatovat, že tento klub bude hlavním důvodem, proč dalším nábytkem do domácnosti bude knihovna, jenom musím vymyslet, kam půjde.
    N_I
    N_I --- ---
    LUCCASH: divné, ze všech knih co na fotkách jsou mám zrovna ke kmenům dokonce jakýsi odpor až eeegrrrneeegrrrvrrrprrr....meh...:/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam