• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELSINORFotky vašich knih
    N_I
    N_I --- ---
    FIDEL: di domu to než přečtu:) ale z gazou a klubem se už blížim pomalu do finale:)

jinak díky o mocný knihobote, ty jsi tak krásně fajnový, že jednoho vlkodlaka věnuji a slibuji, že už budu jen číst a nic kupovat...už sem nějak tak pln

FIDEL
    FIDEL --- ---
    Část mé knihovny + kniha, které si nejvíc cením (edice Petlice)

PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: ...a pak jsem si po těch letech dnes poprvé všimla vzadu drobného razítka. A dojalo mne to moc. ... Pan generál si knížku koupil nedlouho před svou (řekla bych dost předčasnou) smrtí.
    Weiss, Čeněk : W
    https://www.valka.cz/Weiss-Cenek-t60643

PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Nejdřív jsem chtěla zasdílet svou srdcovku z naší ornitologické knihovní sekce (koupila jsem si ji v 18 letech v některém z pražských antikvariátů, Svolinský vázaný v plátně, a já tehdy chodila s ornitologem, který zmizel v propadlišti dějin, ovšem láska k ptactvu mi zůstala)...

PETD
    PETD --- ---
    PETD: Jenom musím dodat, že ta fotka mě stála 17 stovek, nějak mi při ní došlo, že vyšly ještě další díly série.
    PETD
    PETD --- ---
    Nejhorší je, že ještě je v knihovně místo, ale co tam dát, aby to sedělo k sériím a dolní polovinu obsadila polovička. Potřebuju nutně další knihovny.

N_I
    N_I --- ---
    ještě sem musel přidat pár kusů do komínků, prostě musel, ikdyž boj sem/ tam stále probíhá:)
    + tam musí ještě přijít pelevin..zlatý knihobote díky!

LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    BERRUNA: Vyborna kniha!
    VANEK
    VANEK --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: To bylo v jedné detektivce hezky pojednáno, že návštěva vytáhne sbírku básní a podívá se, na které stránce se rozevře "sama".
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---

VALLIK
    VALLIK --- ---
    Máme doma malého chlapce, ale to je, předpokládám, z fotografií seznatelné. Jinak za nás jsou knihy ještě v nějakých krabicích a rozesety různě po domě. U nás se rovněž taky hodně čte :-)

SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    VANEK: olol, já se tam můžu přihlásit:-D

Já to měl nějak spjatý jen s eduID. Asi proto, že nas tam během covidouzavírky odkázali. Bylo zpřístupněno nějak víc děl než obvykle.

Mě nenapadlo tam hledat místní knihovnu.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Polička ve výši očí, bez aranžování:-)

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Přesně tak. :)

KAIAFOX: Já, François Villon mi připomněl, že si už dlouho chci přečíst Navzdory básník zpívá. :) A teď koukám, že Databáze knih má e-knihu zdarma, kdyby někdo chtěl.
    Navzdory básník zpívá (1988) | Databáze knih
    https://www.databazeknih.cz/prehled-knihy/navzdory-basnik-zpiva-56895
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KAIAFOX: ...děti všude náhodně umísťují nesouvisející předměty aka takový normální rodinný svinčík.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Za sklem mám výtvarný katalogy, odbornou literaturu a část beletrie... Za gaučem směs beletrie a dětských knih (děti maj svoje i v pokoji a v další knihovně pod televizí). Něco mám v ložnici, kuchyni, na pracovních stolech, tady se knihy válí všude..
    ..z rodiny jsem nejmíň postižená - všichni tak nějak děláme v knihách 🤦🤣

PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Já i na návštěvách zkoumám knihovny, nelze to ovládnout... Včetně povšimnutí, co je nejvíc ohmatane. To je přece jako otisk palce nebo tak něco:)
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    DEADSLUT: :D
    Já jsem hlavně děsně zvědavá a baví mě, že ty knihy často docela potvrdí můj dosavadní dojem z některých lidí. :) Jinak naprosto chápu, že zrovna knížky způsobují (platonické) zamilování! :))
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ELSINOR: Žejo! Já se tu tak kochám a vybírám si, do koho dalšího budu platonicky zamilovaná:)) Zatim tak nějak skoro do všech:D
    N_I
    N_I --- ---
    JARMIK: už chápu, trendy a stattistika je něco co mi připadá jako sprostý slovo, proto sem to nechápal..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam