• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELSINORFotky vašich knih
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    k téhle knize jsem přišla včera, a to asi dosud nejrychlejším způsobem: Cože, ty nemáš I-Ťing Knihu proměn?! Tak na (hrábnutí za řadu knih kamsi do hlubin), tady máš.
    Tak už mám :) A těší mne.

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    ELSINOR: “Sometimes the desire to be lost again, as long ago, comes over me like a vapor. With growth into adulthood, responsibilities claimed me, so many heavy coats. I didn’t choose them, I don’t fault them, but it took time to reject them. Now in the spring I kneel, I put my face into the packets of violets, the dampness, the freshness, the sense of ever-ness.”
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NELLAS: to větší i telefonní číslo :/

MAR_TINA: a prej i nějaké osobní volno!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jaj, teď vlastně vidím, že věci k akutnímu přečtení přesáhly číslo 30.
    Blbý je, že vlastně dost upřednostňuju čtečku a čtu vlastně víc brakových detektivek než knih, i když jich čeká krásná řada.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    SCHWAB: Už znají tvoje jméno a adresu?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SCHWAB: ve vězení prý mají knihovnu
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tak já ukážu budníček se severskýma mytama. Ale nejsou vidět, protože mám vícevrstvou knihovnu. Před nima věci blízko mýtům a knihy, které mi někdo půjčil k přečtení

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FONTAN: jeee, tu máš Eddu.
    VANEK
    VANEK --- ---
    FONTAN: To mi připomíná, jak už jsem asi kdysi zmiňoval, měl bych zkusit založit "hodnotíme fotky cizích knihoven v médiích"?
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    FONTAN: ta moje vypráví o části mého plánu studovat retroantikoncepcni metody.

FIDEL
    FIDEL --- ---
    FONTAN: tys mi normalne vykrad par polic.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    ja se tady taky trochu vyexhibuji, protoze auditko "fotky vasich knih[oven]" mi v hlave letalo uz dlouho - a dlouho na nyxu sleduju "jakekoli obrazove naznaky knihoven"

tohle je kousicek, zdaleka "nejprehlednejsi", "odborne" casti nasi (se zenou) knihovny - tahle vypravi o casti meho planu studovat religionistiku

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    A dnes jsem se potřebovala odměnit.

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Dnes mi konečně přišla. :)

KRI_ZEK
    KRI_ZEK --- ---
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Vyskočila na mě vzpomínka. :)

CASTOR
    CASTOR --- ---
    Cover art Michael Whelan.

ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    Konecne jsem si splnil sen z mladi a mam to :

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Oblíbené malé

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Aktuálně sosám a jsem nadšen, do jaké hloubky v jednotlivých kapitolách šli ❤️

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam