• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    Sieg Hail
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    JARMIK: Nic ve zlým proti turistům když se sem chtěj podívat? :))
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    VEVERCAK: Vyndejte prosím hlavu z prdele Vávry. Díky

ALMASIUS
    ALMASIUS --- ---
    VEVERCAK: Pane Veverčáku, váš názor mi přijde naprosto subjektivní a musím říct, že s ním zásadně nesouhlasím. Navíc jste úplně opomněl zmínit třeba Factorio, za kterým stojí geniální designér Michal Kovařík – což jen dokazuje, jak povrchní je váš pohled na věc.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ESING: Ačkoliv jsem teda žádnou z uvedených her nehrál, tak si myslím, že Factorio má narozdíl od Mafie kultovní status zcela oprávněně.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEVERCAK: dane, jsi to ty?
    ESING
    ESING --- ---
    VEVERCAK: Spoustu her je dobrých a lepších, ale každá má svojí bublinu hráčů které baví. Mně třeba KDC nepřijde zajímavé, 10 minut hry a uninstall. Zkus se podívat na youtube, jak začínali SCS. Také byli v podstatě géniové a vizionáři.

Co třeba Space Engineers, Factorio. Naprosto geniální hry.

To co tu píšeš je velmi subjektivní názor.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: A taky má FF7 ve hře víc černochů a větší meče. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Hru roku 2025 vyhrálo FF VII Rebirth i přes to, že vyšlo v roce 2024.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KULA: Nezapomínal bych na Amanitu. No a samozřejmě Beat Saber, že...
    KULA
    KULA --- ---
    VEVERCAK: Nemá to obdoby, Bohemka s Armou, SCS s Truck Simulátorem nebo MadFingers na mobilech. Ale chápu, že každá záhněda by chtěla obtloustlého chlápka s bradkou za kamaráda.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    VEVERCAK: Abychom naplnili ideu klubiku (byť tvůrci ji měli ironicky), tak taky cením propagaci české kultury, kterou tvůrci hry odpracovali. Přestože jsem celoživotní fanoušek historie, tak o té peripetii mezi Zikmundem a Václavem jsem takhle konkrétně nevěděl. Když na YouTube koukám, jak to hrajou cizinci, tak to beru jako dobrý kulturní výkon od Warhorse. Nehledě na tu věrnost reálným lokalitám, tak to se mi velice líbí, jak ti cití hráči se tam jezdí koukat.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    Zdravím, ať si lidé myslí o Danu Vávrovi co chtějí, obdivuji ho a myslím si že je génius (a nemyslím to ironicky). Videohry jsou největší český kulturní export, a Dan je doslova nejúspěšnějším člověkem v tomto oboru v ČR. Dokázal něco, co nemá obdoby.
    Navíc to dokázal nejprve v roce 2002 s Mafií a poté až v roce 2016 s Kingdom Come Deliverance. Videoherní průmysl se za tu dobu neuvěřitelně změnil a vyrostl, jsou to dvě úplně jiné éry - a v obou těchto obdobích Dan uspěl na světové scéně.
    Nemůžu se dočkat Kingdom Come Deliverance 2 a už teď věřím, že tu máme žhavého kandidáta na hru roku. V době, kdy čím dál více videoher podléhá ESG financování, rozhodnutím kravaťáků a hlavně nucené diverzitě / politické agitce, která nedává ve hře smysl, přichází hra jako ze starých časů - "passion projekt" namísto produktu pro akcionáře.
    Na závěr - Ano, Dan není jediný kdo pracoval na těchto hrách, měl celýá tým talentovaných lidí. Ale byl vizionářem, který stál v čele toho všeho. A bez toho se dobrý projekt prostě neobejde.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Třetí. Tohle bude jistě zajímavá diskuse :-) Btw být na Okounovi, tak se to tu jmenuje "Dan Vávra fetišismus" :-)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    VANEK: Pravda - čtvrtmiliardář se označoval D.V. sám. Možná to přizaokrouhlil nahoru.

Asi to vidím postaru: i v garáži by musel mít pojistku. Já byl jen vždycky nervózní z auta na ulici. Navíc je půl roku ráno namrzlý sklo.

Holt na tý jedničce asi žijou poctiví lidé. Ostatně tam vyčnívá jen trochu: minule tam stálo vedle Porsche a nějaký moc pěkný Audiny.
    VANEK
    VANEK --- ---
    JARMIK: Jako že Warhorse se prodal za 1,1 mld, Dan měl 17 % a předpokládám, že Bakala jako většinový vlastník realizoval prémii.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    VANEK: Malá Strana.
    VANEK
    VANEK --- ---
    JARMIK: Čtvrt? To by musel hodně dobře investovat, ne?
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Haha, první v klubíku?

Můj fanouškovský příspěvek: každou neděli chodím kolem Danova auta a říkám si: čtvrtmiliardář, a nechává stát Bentley na ulici.
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam