• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Toho dne mel Dan vyjimecnou prilezitost nebyt za hysterku :) Uvidime jestli se zadari
    Jinak cekam do vecera Babise/Schillerku/Havlicka u PS5

JARMIK
    JARMIK --- ---
    EVILMIND:
    BOBESH: :-)) jestli dělal na nějaké hře s Hynkem Bočanem, tak to byl scam a je dobře, že prchnul do Polska.

Jinak, až bude fanklub Viktora Bocana, piš mě dvakrát.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EVILMIND: mno tak, ze uziva spojeni "moje hra" je usmevny, ale nevim :) tady pan Michal tam zamotal jeste asi herce Bočana. ten nevim estli tam hral teda :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: k tomu jsem dneska videl tohle :)

ALESH
    ALESH --- ---
    BOBESH: shodou nahod znam 4 lidi co tam pracuji. Pred par lety platilo, ze byl Vavra excentricky, ale vzdy respektoval jiny nazor.(coz byl nazor temer vsech ostatnic zamestanacu). To se pry trochu zhorislo....
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Doufám, že si to PC koupil přímo tam, protože chce hrát POE, když už má mikinu (tj. koupil si v POE drahý support pack), a Vávru jen trollí... :-)

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DOCKINEZ: zde může pomoct jedině Duke Nukem
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    VEVERCAK: Kup si STALKER II, budeš nadšený.
    STINKY
    STINKY --- ---
    VEVERCAK: je pravda, že tvé příspěvky působí velmi nemaskulině.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    U w0t m8?!
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    VANEK: Eliminace maskulinity z videoher a médií obecně je dobře zdokumentovaný, skutečný jev. Viz LOTR rings of power, Star Wars, Last of Us, The Witcher, Ghost of Tsushima a další.
    "Put a chick in it and make her lame and gay."
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Tak si vyber. Buď jsi pro volnotržní hospodářství a nebo si woke komunista. Voboje bejt nemůžeš ani jako veverka. :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VANEK: tedy krasny zastupce tate/peterson manosfery. Jinymi slovy bily fasoun.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    DOCKINEZ:
    1. "Ta hra není pro vás"
    2. "Jestli se vám nelíbí nekupujte jí"
    3. ok
    4. ... o pár měsíců později... Hra propadla v prodejích, nesplnila prodejní cíle z 50 procent
    5. "Ta hra neuspěla kvůli vám! Vy ničíte hry!"
    :D
    VANEK
    VANEK --- ---
    EVILMIND: AndyPants […] vyzývá, ať hrajeme staré hry, protože ty nové jsou odpad. Zároveň tvoří (pseudo)videoeseje na YouTube, v nichž hlásá návrat k maskulinním žánrům, poukazuje na zženštilost moderních her nebo třeba přes dvacet minut lamentuje nad Kingdom Come: Deliverance II, na níž mu kromě výše zmíněného vadí i to, že jeden z vývojářů je židovského původu.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    VEVERCAK: A ty jako klient máš v rukou tu nejsilnější páku: když se ti to nelíbí, tak takový titul prostě nekupuj.

Když vás bude dost, třeba mega, tak třeba i něčeho dosáhnete.

Ale přístup “koupím si to a kušním na fórech” nikam moc nepovede.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: No já jen nechápu, proč si teda nepicknou pohlaví se kterým se indentifikují :D Proč musí mít ty jizvy. Jako podle mě to tam spíš dávají z politických důvodů, jak se říká "virtue signaling". Nějaká hodně malinká skupina hráčů to asi ocení ale podle mě to do fantasy hry nepatří, působí to na mě že mě tvůrci poučují a povyšují se navzdory drtivé většině hráčů. Lepší je říct "tohle je hra můžete být čím chcete, zapomeňte na skutečný svět a jeho problémy"
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    HONZA09: jenze to se bavis o hre s rozvinutym systemem magie, kde si tam muzes klidne nechat pricarovat gumovou, kachnicku kdyz budes chtit (kdyz uz pomineme pomerne prijimany usus, ze magicky leceni nezanechava jizvy)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: HEůe a teď zcvela vážně. Nenapadlo Tě že třeba ty pooperační po změně pohlaví některým hráčům pomáhají vžít se lépe do té postavy, nebo třeba přijmout vlastní jizvy po změně pohlaví? Už minimálně dvacet let se objevují ve veřejným prostoru mental health awarness zprávy, jak je důležité umět přijímat své tělo, nedokonalosti a svojí sexualitu a tady VEVERČÁKOVI ve videohře vadí jizvy po změně pohlaví na textuře herní postavy. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam