• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    SPIKE411: A já si říkám, že toho Matějku nemůžu najít...
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ADAMIRA: To je Macinka, ne?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SULTHAN: Matějka - ten extrémní sliz z motoristu

Bitch vedle nej - jeho žena

Ta souška za ni, Vávrou pozvaná hrdinka

Více o ni zde:

„Lež není názor“. Soud vysvětlil, proč zrušil osvobození učitelky hájící ruské zločiny — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/domaci/lez-neni-nazor-soud-vysvetlil-proc-zrusil-osvobozeni-ucitelky-hajici-ruske-zlociny-357847
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ADAMIRA: Měl bys k tomu nějakou nápovědu? Já nevím, kdo je Matějka, neznám jeho ženu a vůbec nemám paměť na obličeje.
    Poznám jen Weigla, Váňu a v pozadí vidím nasávajícího Ševčíka.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Rad bych vám představil spolek za absolutní slovo (jehož je Vávra předsedou) a show kterou připravil a lidi ktery na ni pozval.

Povsimete si prosim především Vávrova hosta který sedí za ženou pana Matejky.

Poradně se na tohoto POZVANÉHO hosta podívejte a třikrát za sebou zopakujte:

“Vávra není proruskej zmrd”

To je totiž kouzlo ktery vás zbaví všech cernejch homosexuálů ve středověkých Čechách :)

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JUNGLER: Zapomel jsi k tomu přidat “soudruzi” a “woke” ty kašpare
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Hele nějakou národní hrdost mám fakt v paži. Moc si nedovedu představit nic co by mi bylo víc lhostejnýho. Nicméně fakt je ten, že Vávra prostě dělá dobrý hry. Všechno co řídil a dotlačil do releasu byly skvělý hry, který měly mezinárodní dosah a shodou okolností mě i všechny hodně bavily sebral mi hromadu hodin. Se spoustou jeho názoru souhlasím, s některými nesouhlasím. Nicméně to neustálý brečení, že je proruskej fašoun je totální bulshit a ten kdo to hlásí očividně neví co znamená slovo fašismus.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: 8. Února a už tu máme nejdebilnější whataboutismus roku, gratulki
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ADAMIRA: K tomu, kdo je "prorusský" a kdo ne...
    "Podle zprávy Centra pro studium demokracie a Střediska pro výzkum energií a čistého vzduchu dalo Česko Rusku za plyn a ropu pětkrát více než na pomoc Ukrajině." (zdroj: https://www.novinky.cz/clanek/podcasty-retezak-zbavilo-se-cesko-zavislosti-na-ruskem-plynu-realita-je-slozitejsi-40508111 )
    "Je zcela logické, že k nám proudí ruský plyn. Je levnější, řekl premiér Fiala" (zdroj: https://www.denik.cz/z_domova/debata-deiku-petr-fiala-rusky-plyn-nemecke-platy.html)
    Činy hovoří hlasitěji než slova.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    GEE: Já na rozdíl od Pekarové opravdu patřím do komunity fanoušků her a KCD, takže si to můžu dovolit říct. Zároveň tím nesleduju žádný vedlejší cíl jako Pekarová (podvědomé spojení úspěchu s její neúspěšnou vládou). Howgh
    GEE
    GEE --- ---
    VEVERCAK: my jsme to natřeli? NEPARAZITUJTE NA NĚČEM,NA ČEM MÁTE NULOVOU ZÁSLUHU!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Ajeje, vypadá to že Dana čeká další pojeb za vybočení z linie strany, nemilé, inu Soros :)

x.com
    https://x.com/normposter/status/1887983169774755965?s=46&t=8Fmbo8PfgRgE1iQbVO_pfw

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ADAMIRA: Slavit výročí stojí zahovno, je třeba slavit aktuální národní úspěchy, jako třeba zvyšující se volební preference ODS nebo úspěšnou korupci ve všech sportech, které si jen dovedete představit.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: WTF? Kdy jindy cítit vlastenectví a hrdost? Co třeba na každý výročí bitvy o Resslovku, místo onanovani nad proruským šmejdem co udělal hru?

Jiziskunanebi…
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    “Hokejisté už nevyhrávají tolik jako dřív”

Vole dle tyhle logiky warhorse “vyhrává” jednou za šest let co to je dopici za logiku????

Tyvole nevyhráli olympiádu a tři mistraky za sebou, tak ještě že máme Vávru, lidi rádi neustále omejvaj cechackovkskej hokejovej huraismus (ta jeho kritika už je taky čecháčkovství samo o sobě) ale je videt jak zapomínají na ten mistama totálně ubohej nevděk.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    VEVERCAK: "oni" udělali. Ty s tou hrou nemáš nic společného. A nikomu to nějak specificky nenatřeli. Zejména proto, že v tomhle žánru (free-world RPG) je extrémně málo her, protože jejich vývoj je drahý. Pokud je hra v tomhle žánru udělaná solidně, tak si vždycky vydělá.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: Sportovci hlavně hokejité už nevyhrávají tolik jako dřív, světové filmy netočíme, ale světovou hru jsme udělali a natřeli jsme to i mnohem větším firmám. Tak kdy jindy cítit vlastenectví / národní hrdost :) Už těch příležitostí moc není, o to jsou cennější...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Kdo nehraje není Čech a česká vlaječka. Tohle je přesně ten typ demence o který mluvím.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: Tak mě napadá že podobnýho fašounskýho retarda máme na český youtube sceně taky. Jmenuje se Tartarus Cast a tady se mohl přetrhnout, aby Vávrovi vlezl celej do prdele.

200 milionů dolarů za vývoj hry? | Vávra, Čočík, Rybka, Tuček, TartarusCast | Nejlepší Podcast
    https://www.youtube.com/watch?v=YRzo49hRXS8&t=4081s
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    V tý hře je všechno špatně. Yuck
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já se ptám jaktože je Henry bílej, když je to Son of a Black Smith... ?? Co ?? Co je to za pancharta? Není náhodou nemanželskej teda?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam