• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SULTHAN: v prosinci vychazel early access POE2, to by si asi moc nepomohli :-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    SULTHAN: O datu vydání nerozhoduje Warhorse.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    No hlavně to není hra, kterou hrajete měsíce. Jako určitě se najde pár nadšenců, co to dohrajou a začnou zase od začátku, ale tolik jich asi zase nebude.
    Mimochodem, kdyby chtěl WarHorse drtit jiná studia, tak hru nevydává v líném únoru, ale vydají ji v listopadu/prosinci.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Tak hral to kdekdo pro content a streamy. Ted uz to bude zabava pro RPG fans.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VEVERCAK: nechci ti kazit radost, ale v zebricku na steamu uz ted vede civka (i pres mixed hodnoceni) a pocet hracu KCD2 od peaku klesnul o tretinu a jede dolu - za par tejdnu budou radi za 10k. ten raketovj nastup jim nelze uprit
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Za půl roku je KCD2 na Epicu zdarma :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEVERCAK: no já ti nevím, nedávno jsem se bavil s kolegou o WoWku, takhle nějak má vypadat epickej úspěch. lidi si i dnes stahujou vanillu classic a nedá se říct, že by hra lidi přestala bavcirt, spíš z velký části přemigrovali k FTP obchodnímu modelu a místo licence si kupujou nový boty. uvidíme jak vysoko tenhle strom vyroste, obávám se na počet uživatelů wowko nikdy nedotáhne, ani se k tomu lidi nebudou extra vracet dekádu po vrcholu.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    Ivuška v kingdom come 2. Herecký koncert českých herců a debérů v Kingdom Come 2. Kingdom come 2 nejprodávanější hra na světě. Warhorse drtí velká zavedená studia.
    Hráči videoher to poslední dobou mají prostě skvělé. Většina lidí tvrdí, že zlatá éra videoher byla někdy v minulém tisíciletí, já jsem přesvědčený že se odehrává právě dnes a teď, a mimo jiné i Vávra stojí v čele tohoto velkolepého průvodu a udává tempo. Nás hráče to neustále vyhrávání poslední dobou prostě neomrzí.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09: v castingovce ma v profilu - Angličtina (plynně), francouzština (plynně)
    VANEK
    VANEK --- ---
    HONZA09: To na cosplay nepotřebuje ;)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: Teď je otázka, jestli umí anglicky. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VANEK: sice mozna nezbohatla, ale jestli nema blbyho agenta, tak ted muze par let objizdet ComicCony a vydelat aspon na tom! :-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Pokud jde o fanoušky, tak jsou nadšení, že kreativní ředitel Daniel Vávra obsadil právě Kristýnu. Hráči jí nyní posílají pochvaly k úspěchu, dabingu, ale i poprsí, které jí ve hře také vyniká.
    Hned jsem věděl, kdo je ta prsatice! Kristýna Leichtová sklízí světový zájem, herečka nechápe, co se děje - Super.cz
    https://www.super.cz/clanek/celebrity-hned-jsem-vedel-kdo-je-ta-prsatice-kristyna-leichtova-sklizi-svetovy-zajem-herecka-nechape-co-se-deje-1512316
    (obsahuje fotku s usměvavým Danem, ale bez prsou)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HAR4NT: Ja furt rikam ze jsem takovej nyxackej zid.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VON_GILOTINE: zlaty casy!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    pogromy na zidy se dely kazdou chvili vsude, proc? protoze zidi mohli pujcovat penize. kazdej panovnik si pujcoval co mohl a kdyz doslo na splaceni tak je vyhnal. napric evropou furt.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    VON_GILOTINE: Já chodil na gymnázium :D Ale fakt myslím že tohle jsme si neříkali, jen samou chválu na Karla IV., co všechno postavil, dokázal atd. Pogromy byly možná zmíněné někde v učebnici. A nebo mám jenom špatnou paměť, což je dost možné
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ahoj tys nemel na stredni dejepis vid. No nejsi sam urcite
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    EVILMIND: Méně známý fakt: Karel IV., otec vlasti, osobně schválil židovský pogrom, vraždu stovek židů. (zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/karel-iv-jako-obchodnik-s-pogromy-v-norimberku-schvalil-vrazdu-500-zidu-176085) Je to mimo téma, ale myslím, že je to zajímavé a šokující. I ty největší postavy českých dějin mají (velmi) stinné stránky
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Pokud se Filip Vávra nemůže připojit k antisemitům, tak souhlasím, že je hra krajně nerealistická.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam