• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    GEE
    GEE --- ---
    KOUDY: Myslim, ze RDR2 ti tu nikdo vymlouvat nebude...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja mam v RDR2 zatim asi 60 hodin a je to totalni masterpiece. Spolu s Witcherem3 a RDR2 nejlepsi AAA openworld hra za poslednich deset let.
    ALMASIUS
    ALMASIUS --- ---
    BLEMTA: Nechápu, jak někdo může hodnotit hru, ve které nemá skoro nic nahráno.
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    Blemta vypadá dle profilovky tak jak si představuji Veverčáka.
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    PALEONTOLOG: "zahrajes si s odstupem a budes pak moct treba i hodnotit"

Někdo hodnotí už dopředu.

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEVERCAK: samozrejme nech si cisi poloplnou, zahrajes si s odstupem a budes pak moct treba i hodnotit
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ale teda, že vzhledem k tomu, že jsi schopnej hrát i takovou bolest jako je Remaster Tumbrejdra, tak musíš mít proti dementnímu ovládání zvýšený rasisty. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: To přiznej, že to je sračka a těch třináct hodin bylo utrpení. :)
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ALMASIUS: Soudruhu, myslete na GDPR! Njn holt i na tak dokonalou hru jako je KCD 2 nemá člověk vždy čas či chuť... Je to něco jako když si někdo schová špičkové archivní víno a je mu líto ho otevřít, protože si chce šetřit takový jedinečný požitek. Ano, přiznám se, sledovat jak KCD 2 vítězí a Vávra zavírá závistivcům pusu bylo zatím dostatečně uspokojující, ale i na hraní, a šukání Ptáčka brzy dojde..!
    ALMASIUS
    ALMASIUS --- ---
    SULTHAN: Ani nevím, jestli je to jeho profil, spíš jsem to přidal pro pobavení.
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    SULTHAN: Tak ale zas týpek tu říká jak je to skvělá a super hra ale vlastně jí ani nehrál pořádně. Smutný...
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ALMASIUS: Hele, já si taky myslím, že Veverčák je trošku hloupej, ale doxing je trošku moc, nemyslíš?
    ALMASIUS
    ALMASIUS --- ---
    VEVERCAK: Na to, jaké je KCD II mistrovské dílo, ho hraješ opravdu hodně. Tedy pokud je tohle tvůj profil, ale podle tvého projevu předpokládám, že ano.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Já už mám Avowed koupeno. :)
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: Takový mod bych rozhodně uvítal. Myslím, že by přinesl úplně novou dynamiku při mé oblíbené homošukačce s Ptáčkem.
    Snad tento komentář není příliš... "avowed".
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    HONZA09: plus jeste ani oficialne nevysel:p
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Jinak co jsem koukal na nějaký streamy Avowed a KCD2 tak musím říct, že KCD nutně potřebuje nějakej Furry mod kterej z Ptáčka udělá modrýho kočičáka veverčáka. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Tak on je totiž docela podstatnej fakt, že Avowed je na Game Passu :)
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: KCD 2 drtí Avowed, což je produkt pro držitele akcií, od studia za kterým stojí Microsoft s tržní kapitalizací tři biliony dolarů. To mi k radosti stačí, i když to třeba s tou hrou rokou nakonec nedopadne
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: VEVERCAK akorát odmítá pochopit že kromě ČR a Vávrovi sekty KCD2 nezajímá nikoho o nic víc než jakejkoliv jinej čerstvej release hajplý hry. Až vyjde Monster Hunter Wilds, tak si mimo ČR na KCD nikdo ani nevzpomene.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VEVERCAK: ne. Mám přesně ten hardware, co na to trpí, a ty workaroundy dělají to, že se nestane vůbec nic. Kromě toho, že mi to zahlásí na konzoli, že by to bejvalo crashnulo, kdybych to nehlídal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam