• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ADAMIRA: Já preferuju kratom. Ale samozřejmě jen pro sběratelské účely :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Ok ten kluk je na ketaminu.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    Hlavně Kutná Hora je nadšená, to je super, prý se v minulosti postupně vylidňovalo historické centrum, tak pro ty je KCD 2 doslova jako požehnání z nebes, jinak se to říct nedá :D Audentes fortuna Jeb- Iuvat!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: To nemůžu nechat být když evidentně neumíš číst - tím pádem nemůžeš hodnotit co ten starosta napsal, tím pádem se nemůžeme bavit o steavenu seag...eee Vávrovi.

Nechceš poprosit mámu ať ti to přečte?
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ADAMIRA: To nech být, lepší se vrátit k Vávrovi. Prostě je to škoda, že někteří starostové neumí využít potenciál turismu, ale podle článku většina z nich měla radost, jeden byl dokonce nadšený i když se to dozvěděl snad jen před týdnem. Jenom ten jeden tam byl hrozně butthurt a to je škoda
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: to měla být reakce nebo nějakej pokuso humor nebo...?
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ADAMIRA: Ale já měl spíš vždy problémy s matikou, čeština mi docela šla :D Neboli, jak se říká, já češťyn doprá mluvit.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: Heleď co si takhle místo pár hodin hraní zajít na nějaký doučování češtiny a naučit se pořádně číst.

Já jsem hovado pro kterýho je česká gramatika totální zlo, ale porád zvládnu přečíst a pochopit text, ty nezvládneš ani to, to je docela síla.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    VEVERCAK: mozna nechteji zit jako v Karlstejne. Je to proste neco co si nevybrali a nikdo se jich ani nezeptal.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Možná taky existujou lidi, co nechtěj žít v Disney Landu.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: Teda, ten starosta jak si stěžuje, že to absolutně nevítá... To fakt není člověk na svém místě. Šikovný starosta by hned vymyslel desítky způsobů jak přilákat turisty a vydělat na cestovním ruchu. Ne, možná stovky. Mohl by vesnici dostat úplně na jinou úroveň. Ale ne, radši bude sedět na prdeli a stěžovat si novinářům, že "on z toho nic nemá"
    Byl to snad on kdo sedm let dřel na hře? Že by měl nyní z toho těžit bez hnutí prstem? Vávra mu přihrál takovou masivní příležitost, jakou už nikdy nedostane, a on jí takhle promarní. Smutné. Co na to místní? Doufám že si článek přečtou
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    - aha. A z jedničky nebo z dvojky?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    - a kde bydlíš?
    - ve vesnici z Kingdom Come...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tohle je náhodou povedený titulek:

Z turistů máme jen nepořádek, zní z vesnic z Kingdom Come

:))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LOL

KCDlive už od začátku týdne na svých stránkách nabízí různé zážitky spojené s hrou. Od bezplatných stezek po známých místech až po "unikátní dovolenou KCD Touch the past" - třídenní zážitkový zájezd, za který člověk zaplatí v přepočtu 22 a půl tisíce korun.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Vávra. Na co sáhne, to zkurví.

A už naráží na první komplikace. "Nám jako obci to nic nepřináší. Hrad není náš, takže na vstupném nevyděláme. Parkovací místa jsou omezená. Jsme navíc v chráněné krajinné oblasti, kde nemůžete parkovat mimo parkoviště. Zvýší to odpady v obci. Co to přinese dalšího, to teprve uvidíme," vyjmenovává.

Také zmiňuje, že ne všichni turisté se chovají slušně. Problémoví přitom podle něj nejsou samotní fanoušci hry. "Horší je to s lidmi, co sem jezdí, aby se natočili na sociální sítě, a youtubery. Chodí tam, kam by neměli, a natáčí si videa. Mají vyšší požadavky, myslí si, že něco v tom jejich světě znamenají. V tom našem ale ne, já je neznám," popisuje Svadbík.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Přes noc se staly slavnými. Z turistů máme jen nepořádek, zní z vesnic z Kingdom Come - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/domaci/turiste-ve-vesnicich-z-kingdom-come-deliverance-2/r~8b4cfb3af9bb11efbf960cc47ab5f122/
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Super střelba, taktical až v prdeli, ponozky a slipy komplet 5.11 a v hlavě se modli aby nemusel běžet 10 metrů :D

Steven Seagul vývojářský scény :D

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DOUPLE: to trvá už delší dobu a je tam víc takovejch, třeba Franta Kubásek onanuje skoro pod každým jeho příspěvkem... prostě si Vávru adoptovali, když zjistili, že se s ním do puntíku shodnou ve všem! :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JARMIK: jestli ho maj dobre nasnimanyho, tak zrovna digitalni omlazovani je fakt ten nejmensi problem
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    VEVERCAK: Jsem zvědav, co bude dál. Ta hra mě zajímá z různých důvodů, sleduju prakticky všechny interview lidí ze studia. Pocitově si ale nejsem jistý, jestli chtějí všichni dalších 7 let ladit Jindru. Nehledě na to, že Tomovi McKay bude v roce 2032 už krásných 52 let a budou ho muset už hodně digitálně omlazovat :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam