• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HONZA09: já si na fiziho udělal názor až z tohohle videa :D https://www.youtube.com/watch?v=k_2RqN51CW4
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MINERWA: Nechápu to s tou Maláčovou
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PALEONTOLOG: To je zajímavá otázka. Je větší zmrd VávraStyle nebo FiziStyle?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: A jakože Hitlera lidi nesledovali dobrovolně nebo co?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEVERCAK: twl i Fizi má 1,2M odběratelů, akorát to je chytrej kluk, kterej točí hrozivý videa, ale nedělá ze sebe idiota při každý příležitosti
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ADAMIRA: No právě Vávra není vůdce, protože lidi ho sledují dobrovolně.To je podle mě to, co taky hodně vytáčí jeho hejtry. Že se vždycky najde tak strašně moc lidí, co ho sleduje na sociálních sítích, kupuje si jeho hry atd.
    Ale samopzřejmě není neomylný. Občas říká fakt kraviny, ne vždy s ním souhlasím - ale často jo, to se přiznám. Minimálně je to zajímavý člověk, co toho hodně dokázal v porovnání s ostatními, takže mě zajímá jeho úhel pohledu. Jo a taky není politik, nebo nějaký influencer co by tlačil nějaký produkt, spíš je normální a autentický, to je taky fajn. To je můj názor
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HAR4NT: něco něco vobě je levicový něco něco
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ADAMIRA: you can either fuck a woke commie, or an unconscious nazi.
    What do you do?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: Co si to dovoluješ pochybovat o vůdcově neomylnosti? Dělá ti to dobře brát mu takhlke svobodu slova? Fucking woke commie...
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    Lol what? Doslova Android je oproti Applu super intuitivní a funkční a nikdy jsem neměl problém s připojením k PC. To je poprvé co musím říct, Senpai Vávra se bohužel mýlí. Android má špatnou pověst kvůli době, kdy byl opravdu jasně horší (kolem 2010 - 2012 hlavně když to začínalo) ale dnes už je úplně jiná doba. iPhone stagnuje a Android inovuje.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JUNGLER: V čem má pravdu? že neumí něco propojit a píše kvůli boomerský kecy na X?

A ne, nezkoušel jsem (mám apple), stejně tak jako jsem nezkoušel jiný středověký věci, nejsem fanoušek těhle akcí...
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    ADAMIRA: Mno... V tomhle ma docela pravdu. Zkoušel jsi někdy připojovat libovolný telefon k Windows pc po tom co jsi zažil zcela automatickou konektivitu mezi apple zařízeními? To je úplně jiný vesmír v rámci uživatelské přívětivosti.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Geront se snaží něco někam připojit, představuju si jak mává ručičkama po litru brandy a nadává na “židovský wokna” :D

MINERWA
    MINERWA --- ---
    Můj fanoušek ví, že jsem velkým fanouškem,.... asi mě vyměnil za Maláčovou podle koz

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Červinka má nový intro a po deseti letech si pozval do studia ultrakokota. :)

S Danem Vávrou po deseti letech - Nekonečný Labůžo # 38
    https://youtu.be/gT--9j8t2Cw?si=v4nI1UkdZ1Go5t7w
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VANEK: Vávra v kostce - snowflake, idiot, pokrytec a antivax :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HONZA09: nie. Radšej Henryk Lahola.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MINERWA: Já věřím tomu, že tenhle jednou kandidovat bude.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    To je nějakej fór, ne?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam