• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HONZA09: i s tím třetím
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    HONZA09: ta čepice je mu docela malá
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HONZA09: dost dobre to woukly dite cancelnul! Urcite ho predtim jeste trignul, je to liska podsita!:)))

(Sry za hejtik:/, ale nemohl jsem se pres to prenest)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jakože cenim, že je Vávra dostatečně duchapřítomnej aby zamasakoval hlavu tomu nebohému dítěti. Ale stejně mohl udělat to samý i s tím druhým kreténem.

MINERWA
    MINERWA --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ŽENSKÁ: tak vona je to prej jeho manželka, ale obličej jí zamazal :D :D :D
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    Tak tohle je důvod, proč tolik lidí rage quitne combat v kingdom come 1 a tvrdí pak že je to nehratelný. Protože Vávra při testování jedním okem sledoval pohyb nepřítele a druhým polohu zbraní tak to pro něj bylo moc jednoduchý a nastavil tu obtížnost moc vysoko.
    To je stejný jako závod v Mafii jedničce. Tu obtížnost podle Vávry nastavili podle toho aby to každej kdo byl u nich v kanclu zvládnul levou zadní, a pak si lidi stěžovali že je to moc těžký. Tak tam asi taky lidi měli takový oči
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    V Indii se uctívají Siamské dvojčata. V ČR uctivame Vávru.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    A nebo je to znamení od boha, které se mu připsalo do charakteristického obličejového rysu, že to je fakin vizionář a vidí a tam kde mnozí slepě tápou, tak on vidí i za roh. Kdo ví...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MINERWA: no co co má širokej záběr
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MINERWA: Jedním okem stráží Evropské kulturní tradice a hodnoty a druhým sleduje jestli o něm nepíše nic ošklivého na internet.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    mi neříkejte, že s těma očíčkama nic nemá
    tady kouká zřejmě na celek

VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    MINERWA: Taky nevidím mommy Maláčovou. (Ach jo, proč jedna z mála hezkých / sympatických ženských v politice musí bojovat za tak absolutně nevolitelnou stranu a prosazovat politiku a la Venezuela :( Když už levice, tak měla jít k pirátům, ti jsou aspoň v módě)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Jenom si tu odložím
    Vývojář Daniel Vávra chce žalovat Facebook kvůli banům za kyberšikanu - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hry/novinky/daniel-vavra-facebook-zaloba.A210622_085438_bw-novinky_oz
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MINERWA: Koukal jsem dvakrát, ale Maláčovou jsem v nich nenašel. :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HONZA09: se podívej na ty čůča
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HONZA09: jestli se mi spravne vyjevuje ten big pikčr, tak on nikoho neumlcuje, protoze s nim nesouhlasi, jen cisti svuj nadlidsky socialne-sitovy profil od hejtru svych "sveraznych" myslenek.
    A to je nejspis naprostej rozdil!:))
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VEVERCAK: a myslis vudce nebo Vudce?
    a nemoh bys teda, kdyz uz mam takovy stesti a jdu zrovna kolem, podobne roznimrat vyrazy "hejtr" a "Hejtr"?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Ban Vávra se mu neříká jen tak
    :)
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HAR4NT: Tak vůdce se mimo jiné vyznačuje tím, že dělá represe, zakročuje proti těm, kteří s ním nesouhlasí, upevňuje si moc. Nic z toho si myslím že neplatí o Vávrovi. Ten prostě jenom píše svoje (často svérázné, kontroverzní) myšlenky na sociální sítě, a je mega lehký to ignorovat - ale pro jeho hejtry zřejmě nadlidský úkol
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Tvl co je tohle za misto???? To si tu fakt dobrovolne kratite cas s clovekem, pro kteryho je tohle
    "Vávra není vůdce, protože lidi ho sledují dobrovolně.To je podle mě to, co taky hodně vytáčí jeho hejtry."
    publikovatelnej zaver jakesi zrejme uvahy?:)))
    Jste zvraceny, ale takovymtim jizlivym zpusobem postradajicim jakoukoliv noblesu a empatii!!!!:)))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HONZA09: no jako řekl bys to do něj? přiznám se, že mi to video zamíchalo kartama
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: "No právě Vávra není vůdce, protože lidi ho sledují dobrovolně."

Ale prosímtě - Jim Jones, Marshall Applewhite, David Koresh - všechny tyhle vůdce Vávrovýho typu sledovali lidi dobrovolně...

"To je podle mě to, co taky hodně vytáčí jeho hejtry."

- ne, hejtry "vytáčí" to, že je to bolševická, proruská, pokrytecká svině

"Minimálně je to zajímavý člověk, co toho hodně dokázal v porovnání s ostatními, takže mě zajímá jeho úhel pohledu."

perfektní příklad toho jak se lidi jako ty stanou členy jeho kultu - prostě ne zrovna bystrý bytosti který si myslíé že když mi někdo upeče fakt dobrej koláč tak musí vědět jestli je OK se očkovat.

"Jo a taky není politik, nebo nějaký influencer co by tlačil nějaký produkt, spíš je normální a autentický, to je taky fajn."

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam