• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADAMIRA: Vávra údajně hlavně většinu lidí zaměstnává na švarce, takže mluvit o propouštění je v jeho případě vtipný... :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: žádný masový propouštění něpřijde, stejně jako nepřišlo už asi 20x když došlo na mnohem horší "revoluce" - tyhle doomsday cryptobro kraviny jsou hrozný bahno

VANEK: A hned potom začenm všichni používat lítající auta!!! :D

hroznej kokot
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VANEK: LOL
    VANEK
    VANEK --- ---
    VEVERCAK: Kdo potřebuje naši spoečnost, když máme Danovu společnost!
    A třetí díl hry Kingdom Come: Deliverance bude opět za sedm let?
    To s tím souvisí. Teď vyšla hra Clair Obscur. Vypadá skvěle, je to velká a drahá hra, dobře se prodává. Teď jsem zjistil, že ji dělalo asi třicet lidí. Desetkrát méně než tu naši. Přitom vypadá, jako by ji dělalo tak pět set lidí. Takže se dostáváme do fáze, kdy přestávají platit zajeté koleje a všechno bude jinak. Zatím se na to spíš těším.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VANEK: Měl by jít do politiky. Jeho schopnost neříct vůbec nic je na velmi vysoké úrovni.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    VANEK: AI revoluce, kterou Vávra popisuje, by byla úžasná a těšil bych se na ní, kdyby naše společnost byla aspoň velmi vzdáleně připravená na naprosto masivní propouštění a největší krizi nezaměstnanosti v historii, které nejspíš do několika let přijde :D
    JONY
    JONY --- ---
    VANEK: nicméně než dosáhne ai chytrosti Mistra, tak to bude ještě nejakou dobu trvat
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMIRA: No o tý politice je to vlastně ještě ve free sekci.
    Nenapadlo vás někdy, že byste do politiky aktivně vstoupil a kandidoval ve volbách?
    Proč bych si kazil život ještě víc? Nejsem na to povahově vhodný typ člověka. Být v politice je ještě horší než být v korporátu. A já už jsem dost nevhodný člověk i na práci v korporátu. V zásadě jsem individualista, na tak kolektivní a stresující aktivitu, jakou je politika, jsem značně nevhodný. Jsem tvůrčí člověk, chci tvořit. Jak dopadl v politice Arnold Schwarzenegger? Změnil něco nějak zásadně? Ne! Ale přišli jsme o pár hezkých filmů.

Zpět ke hře Kingdom Come: Deliverance II. Nyní je hitem natáčení filmů podle her. Nekontaktoval vás už někdo s nabídkou?
    Nějaké kontakty proběhly a rozhodně je to něco, čím se zaobíráme.

Takže podle hry opravdu může vzniknout film?
    Jo!

Kdy?
    To je otázka. Lidé to pořád hodně podceňují, ale myslím, že umělá inteligence s tím strašně zahýbe. Včera jsem zrovna sdílel příspěvek, že podle bývalého ředitele Googlu Erika Schmidta přijde do roka většina programátorů o práci. Pokud se to stane – a já si myslím, že je to dost možné –, s herním průmyslem a s tím, jak funguje, to významně zamává. Do tří let bude umělá inteligence chytrá jako nejlepší odborníci v oboru. A je otázka, zda tu za tři roky nějaký filmový průmysl, jak jsme ho dosud znali, vůbec bude. Takže říkat, za jak dlouho bude film, je obtížné. Možná za rok a natočím ho celý sám s pomocí umělé inteligence. To je reálná možnost. Nemusí to být tak, že nám třeba Netflix nabídne 100 milionů a já budu točit film. Může se stát, že to se čtyřmi lidmi uděláme za půl roku celé na počítači. Takže se teď neodvažuji cokoli predikovat, zažíváme totiž novou technickou revoluci. A asi to bude mazec.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Na Stellar Blade si brousím zuby. Jinak na tom, že nemáš chuť na KCD na hardcore DLC není nic zvláštního. Podvědomě po tom, co jsi hr E33 a Stellar Blade tušíš, že ta hra od nejlepšího českého vývojáře je rozbitá sračka a ztráta času.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ADAMIRA: Díky za optání! Po dokončení KCD 2 jsem se věnoval jiným hrám, např. Expedition 33 a Stellar Blade (obě velmi doporučuju) a přestal jsem na chvíli tolik sledoval dění okolo Vávry. Kupodivu jsem ani nedostal zatím takovou chuť na replay KCD 2 s DLCčkem na hardcore obtížnost, ale je to v plánu!
    Samozřejmě můj názor na Vávru zůstává stejný, obdiv i když ne slepý, kritika i když pokud možno objektivní, nepřehnaná - když řekne fakt kravinu, což se stává. Na sociálních sítích ho sleduju stále a rád si počtu co napíše nebo kouknu čemu se zrovna věnuje. Prostě průměrný fanoušek - nuda.
    Bohužel po Expedition 33 už KCD 2 není hra roku, což mě trochu rozesmutnilo, ale snad alespoň v nějaké vedlejšíí kategorii by to mohlo KCD vyhrát :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SADY: Nj láska :) to neznáš viď?
    SADY
    SADY --- ---
    tvl. bromance jak swin 🤣
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ADAMIRA: hraje KCD:2
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    btw. nevíte co se stalo s ID VEVERCAK ? Mám o něj strach trošku, už přes měsíc tu nebyl :/
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SMOKY: tak jedna věc je bejt vděčnej a druhá věc je stěžování si že někam začali chodit lidi

kde a na koho si mám stěžovat já že mám pod barákem v praze na vinohradech moc lidí prosím?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    OVERWATCH: Tak furt lepší na zahradě vosy, než

OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SMOKY: To udelal soused, otevrel si na zahrade prodej zmrzliny a taky lahvacu, cimz nam vedle na chate zajistil totalni koncentraci vos!
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    OVERWATCH: ty mu nejseš vděčnej? Máš si otevřít na zahradě stánek a místo odpočinku prodávát klobásy a KCD merch. Takhle ten kapitalismus nevybudujeme
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    OVERWATCH: Never Again!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    OVERWATCH: tak bacha at u toho neděláte žádnej bordel ;)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ADAMIRA: Ne, my si poridime mece a ziskame zpet nas Sion ;o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam