• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JAMES23: projížděl jsem náhledy, po otevření to po mě chtělo registraci/log in

snad nelže ne? :)
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    ADAMIRA:
    VANEK:
    Kde je těch 3000 lajků, já tam vidím 6 :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VANEK: ten člověk má fakt těžce narušený ego, to je jak číst Koudyho "jsem tak dobrej a dělám to jako jedinej a nejlíp" jesus fucking christ! :D

Jinak fotky na úrovni Tomáše Třeštíka, nic neříkající generická hovna ale protože moje máma/moje hra tak na tom mám lajky.

To je příšernej cringe tohleto.
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    SMOKY: Link please
    BOD
    BOD --- ---
    ROMANET: Odpověď na tvou otázku se nachází v levém horním rohu obrázku v předchozím postu IMHO
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    EVILMIND: umim si představit, že je dost lidí, kteří by na to kývli jen s vidinou toho, že se o ně bude někdo pár dní starat a třeba jim jako "dorovná" o co přijdou tím, že nebudou v práci. pak asi můžeš říkat, že "hraješ".

EVILMIND: když je závist lajků komunismus, co je pak neustálý zdůrazňování, kolik lajků máš?
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    ty fotky sou fakt totalni nahodny cvaky, ale hlavne, ze si tam ten debil dal podpis, aby mu je nekdo neukrad
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    EVILMIND: komunista jeden, po verejnych cestach by se mu jezdit chtelo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Vávra je taky nejlepší fotograf, kdybyste to nevěděli... :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Vávra vypráví, jak taky měl hrát v tom dokumentu, kde vyvezou dezoše na Ukrajinu, ale jeho vrozená lstivost spiknutí odhalila.

Autoři to už popřeli, takže další věc co proběhla jen u Vávry v hlavě.

TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    SULTHAN:

:D slyším dobře pláč Pana Celebrity co zjistil že na barák s pozemkem i jen částečně odpovídající představám kujona z Rychnova jaksi chybí oběživo ?

Tpč já bejt ambasador z Bubenče anebo Serjoža s deseti nemovitejma uloženkama napříč Prahou a "Facility Managers" v koženejch bundách tak to všechno honem sprintuju přestavět - příteli žoldnéřů, úspěšnému tradičnímu muži - vývojáři a majiteli Bentley v jedné osobě se toto nelíbí.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VANEK: Jakože lokální změna počasí nemá na tu globální vliv? Nesouvisí spolu? Kolik stupňů mám "strhnout" pokud shoří půlka LA? Kolik musím strhnout protože v číně postavili megapolis plnout továren?

Klidně dál nezabrušuj, nikdo tě nenutil ani začínat ;)
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMIRA: Tak při měření GLOBÁLNÍ změny je dobré odhlédnout od změn lokálních, ale dál už bych se tu nezabrušoval.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ROMANET:já chápu, co tím chceš říct, ale nesouhlasím

1) i kdyby to co píšeš bylo nějak směrodatný, porád to nic nemění na tom za co kritizujou Vávru. Matematika se nemění, pokud byla průměrná teplota 21 stunů, je 1 stále míň než 2, pokud byla průměrná teplota 20 stupňů, je 1 stále míň než 2, pokud byla průměrná teplota 19 stupňů, je 1 stále míň než 2 a tak dále, to jak "kvalitní" byl sběr dat nemá s tím že Vávra neumí počítat nic psolečnýho
    2) Praha nepatří na naší planetu? Proč bychom to, jak se mění její lkima měli ignorovat? Je nějak odizolovaná od globálního oteplování?

Jakože změna klimatu v praze nemá nic společnýh os klimatickou změnou? Proč?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    2013
    https://www.metro.cz/praha/teplotni-minimum-v-klementinu-nepadlo-15-let-maxima-padaji-stale.A131007_160929_co-se-deje_jbs
    Například minulý týden byly kvůli mrazivému počasí přepisovány teplotní rekordy po celé republice, v Klementinu ale ani nad ránem nespadla rtuť pod tři stupně nad nulou. Takzvaný městský tepelný ostrov souvisí s hustou zástavbou v centru velkých měst, rozdíl mezi teplotou v centru a na kraji Prahy je 0,7 až 0,8 stupně Celsia. Stanice Klementinum přitom leží v samém srdci Prahy u Karlova mostu.

"Rozkolísanost teplot je vyšší ve vyšších teplotách a nižší při nižších teplotách," vysvětluje si ale klementinské statistiky klimatolog Radim Tolasz z Českého hydrometeorologického ústavu. Dodal přitom, že v 70. až 90. letech šla teplotní křivka celkově nahoru. Pokud by za oteplením byl vliv městského tepelného ostrova, projevil by se prý už dřív, například po dokončení Vltavské kaskády, kvůli níž přestala řeka zamrzat.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    (článek z roku 2007)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ROMANET:
    https://zpravy.aktualne.cz/praha-se-otepluje-a-s-ni-i-klementinum/r~i:article:385297/
    V podstatě se dá říci, že koncem 18. století byly roční průměrné teploty naměřené v Klementinu lehce pod deseti stupni Celsia, nyní jsou lehce pod 11 stupni. V centru Prahy je tedy v průměru o stupeň tepleji. Z toho asi za půl stupně může rozšíření města a druhý půlstupeň představuje "opravdové" oteplení.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ADAMIRA: jen říkám, že data z klementina budou ukazovat průměrné oteplení naprosto bez ohledu na klimatickou změnu.

nerozporuju, že vávra je debil a neuměl si to srovnat. reaguju spíš na twitterové experty, tedy jsem maličko odbočil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam