• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Pozvěte ho ať si nás všechny může zabanovat. To mu udělá takhle před Vánoci radost. :) Až na Veverčáka
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Pozvete ho někdo na Nyx, ho určitě bude zajímat, jak ho tu promlouváme
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    Na tom je nejsmutnejsi, ze se jedna o uspesneho, financne zajisteneho cloveka, ktery by se mohl venovat necemu normalnimu a kdyz uz nutne potrebuje neustale konfrontaci, mel by jit do politiky... ale necha se sezrat svetem virtualnich socialnich siti, kde veskera energie vyjde uplne na prazdno a navic mu ocividne pak jinde chybi.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    SMOKY: kdepak, dan je prece bambilionar
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    ADAMIRA: teď si ho urazil, on je čtvrt miliardář
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SMOKY: protože by pak nemohl flexit že má půl míče na účtu ;)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    ADAMIRA: tak proč si ty prachy nedá doma do matrace
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HOUH: kombinace věcí který se nestali, ubulenýho rantu a přiznání že vyplácí lidi cash protože je to ojebávač - ale byli to "MOJE VLASTNÍ ZDANĚNÉ ZCELA LEGÁLNÍ PENÍZE."

"Nedávno jsem potřeboval vybrat několik set tisíc, abych něco nakoupil a zaplatil pár lidem. Když jsem chtěl peníze vybrat, nejdříve jsem zjistil, že moje banka má po Praze pouze 4 pobočky, kde mi vydají nikoliv vyšší, ale jakoukoliv hotovost.
    Když sem dorazil na první z nich, sdělili mi, že jsou v rekonstrukci, takže mi dají maximálně 300 tisíc. Šel jsem tedy do druhé a tam mi člověk za přepážkou začal vykládat, že mi peníze nedá, protože jsem to nenahlásil předem a on by je třeba nemusel mít. Pak mi sdělil, že mi nedá 500, ale 200. Když jsem se zeptal, zda peníze tedy nemá, nebo nechce dát, tak se ukázalo, že je má a nechce mi je dát. Když jsem se už docela obstojně nasral, tak mi je tedy dal, ale začal se vyptávat, jak jsem k nim přišel a na co je potřebuji. Bylo to jak smlouvání někde na trhu s vexklákem. Jenže se smlouvalo O MOJE VLASTNÍ ZDANĚNÉ ZCELA LEGÁLNÍ PENÍZE.
    Podotýkám, že to, jak jsem k penězům přišel, banka poměrně zevrubně zkoumala už dávno a když mi ze zahraničí přicházela jakákoliv větší platba, trvalo to několik dlouhých hodin a vyžadovalo to součinnost několika právníků v obou zemích. Banka tedy moc dobře ví, odkud ty peníze mám. Vidí taky, z jakých účtů mi chodí a pravidelně mě s tím otravuje. Za což tedy ta banka tak úplně nemůže, ona mě otravovat musí. Mají to nařízené.
    No a teď přátelé, naše skvělá nejdemokratičtější EU za 847 dní zavádí po celé EU pravidlo, že transakce nad 250 tisíc v hotovosti budou nelegální. A veškeré transakce digitální pak budou muset být evidovány. Třeba když někomu pošlete anonymně bitcoiny, bude to zločin. Když zaplatíte zedníkům 300 táců v cashi, je to zločin. Když si koupíte od kámoše auto za hotové, je to zločin.
    Víte, jak vás pořád straší tou totalitou a sociálním kreditem v Číně? Tak přesně samé tady ti samí lidi, co vás tím straší, zavádějí.
    A nikoho to nevzrušuje.
    Však bát se musí jen zločinci. To se ještě nestalo, že by třeba banka úplně nevinnému člověku zrušila účty a odmítla vyplatit jeho peníze, protože dělal něco zcela legálního.
    Jo vlastně pardon. Stalo! Stalo se to v Británii třeba politikovi Nigelu Farragemu, kvůli jeho názorům. Banka mu zrušila účet. Jo a víte jak se pořád říká, že Le Penová spolupracuje s rusákama? No tak to se říká proto, že jim žádná francouzská banka nechtěla z politických důvodů dát úvěr, tak si ho vzali od česko ruský banky.
    Děje se to i u nás. Ono tady to totiž vlastně už platí a limit je 270 tisíc. Kupříkladu lidem, co provozují podle bank fuj fuj živnosti se to děje. Jakože máte třeba střelnici, nebo zcela legální obchod s CBD a banka vám zruší bez udání důvodu účet, nebo neposkytne úvěr, nebo nepřevede peníze od ochodního partnera. Nebo Nadační fond Svědomí národa Viktor Baroš byl odmítnutý Komerční bankou. Protože točí "kontroverzní" rozhovory.
    Tak hlavně se tím nevzrušujte, nic s tím teď nedělejte a pak se nedivte."
    HOUH
    HOUH --- ---
    Mám u Bana ban, takže nemohu posoudit kontext.

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    notyvole, tak jsem se podíval na jeho profil a... wow!

Ten člověk to tam sype každý dvě hodiny a pouze a jenom bulení a vzlykání. Neustále projíždí interenty a hledá kde se o něm mluví aby to mohl rozebírat a brečet nad tím, to je neuvěřitelně rozbitej člověk. Ten jeho profil vypadá jak traktát nějakýho psychopata 5 minut předtím než vlítne s pomalovanou puškou někam do synagogy.

Pyčo takhle se baví úspěšný milionáři?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VANEK: občas sí říkám jaký to je, bejt Vávrova manželka/dcera, to musí bejt extrémě naplňující, expert absolutně na všechno, geniální analytik (hlavně když dojde na válku a povodně) a člověk kterej má zásadně pravdu - takovýmu bych chtěl třeba ráno mazat chleba :D

VEVERCAK: LOL ten idiot fakt prošel všechny členy tý skupiny a otestoval zda vidí jejich příspěvky a profily (ten idiot fakt neví že existuje víc sociálních sítí)? Dokonce v tý skupině jak nějakej koudy reaguje jak malá bitch a nejen to, prolejzá všešchny skupiny kde se o něm mluví, myslíš že je to zajímavý? Vždyť je to kurva smutný.

Ale vůdce je vůdce žejo :D

Chtěl jsem se zeptat, už bylo řečeno zda budou v DLC nějaký extra nový černoši/muslimové? :)

SEJDA
    SEJDA --- ---
    VANEK: nadhera. Sedel mistr v aute, v teple a suchu, v zacpe, a zdegeneroval.

HONZA09: koukam na to dokola a cekam, kdy prijde mistr a povi tomu ptakovi, ze to dela spatne.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Nebo tohle. Až si pustíš tohle, to budeš teprve čubrnět.

Newton's Cradle
    https://www.youtube.com/shorts/nNQ96_KJ-8Y
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tohle je taky zajímavé

Skleněný Pták- Glass Bird
    https://www.youtube.com/watch?v=DkQfu-8bzEg

VEVERCAK:
    VANEK
    VANEK --- ---
    Ban se zase pustil do dopravy v Praze 1 a kolega MMŽ si ho namazal na chleba:
    “[Hřib] na jedné z nejhorších... - Matěj Michalk Žaloudek
    https://www.facebook.com/matej.zaloudek.3/posts/pfbid02dh5aCTJFfsxPj9sVaTLErveragH7pq5F9n1jX987Mfa1134oE17iR3BcotuZ1mBrl
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    VEVERCAK: mohl dát ban na jiné sociální síti. A mně teda ban dal. Netuším proč.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    Zajímavé...

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ADAMIRA: kondiciogramem myslíš jáchyme-hoď-ho-do-stroje?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    A IMHO to je jasný i jemu, že už nic lepšího než KCD neudělá. Je mu cca 50. Hru mu udělat trvá 5+ let a ten vývoj je s každou další AAA hrou akorát delší a dražší.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Nope. Ani kdyby Mafia dřív než GTA 1, tak by dneska nikdo nevyhližel Mafii víc než GTA6. Na to Mafia moc malej rozpočet není dost mainstream. Ani kdyby se Vávra jakožto nejúspěšnější českej herní vývojáři stavěl na hlavu, tak nikdy neudělá světovej megahit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam