• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    VIRIK: do CD projektu Red jsem mel jit taky makat na Witcher 4:]
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    a hlavní designér je uváděný Karel Kolmann, který teď přešel do CD Projektu na Zaklínače 4.

jako Vávra může mít funkci jakou chce, ale bez svých lidí je nikým. Ale to není sám, kdo na tohle často zapomíná, máme tu hromadu "geniálních" vývojářů co pak šli dělat vlastní hru a nedokázali nic, protože jaksi bez těch ostatních lidí v týmu, na který zapomínali i v tom když přebírali ceny, jaksi nic nesvedou.

I když je fakt, že Vávra se občas někde v poznámkách k tomu týmu hlásí a lidi rád zmiňuje, není to úplně ten případ některých nejmenovaných amerických géniú, který pak sami o sobě nedokázali už nic. Když komentuje, říká, že to je prostě práce spousty lidí, takže úplně za hranicí není.

//horší jsou ti jeho fanoušci, ti fakt věří i tomu, že to i programuje
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ZEBROWSKI: no bohuzel mistr Vavra se objevi v titulkach KC:D jako scenarista a jeste cosi cosi.
    Malem jsem to odinstaloval (uz po 2.) ale pak jsem si rekl, presne to co pises, ze mu ten scenar predelalo 100 lidi, a tak si musim zakazat myslet na to, ktery z tech "vtipu" je Vavruv.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    A navíc tu měl i hodně lidí, co ho uznávalo za to, jak se postavil za ty vývojáře z Bohemky, který v Řecku zavřeli do vězení za to, že fotili vojenskou základnu.
    Tady rozhodně neměl nepřátelský prostředí.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ZEBROWSKI: no hele, zrovna na nyxu i historicky byla spousta lidí, co i v tý gamegate nebo co to bylo, stáli na stejný straně jako on. POlovina, možná i víc. Tady nemá nepřátele. Jenže i když jsou to lidi, co často mají podobný názor na společnost (ne na RUsko, ale postoje, nechytejte mne za slovo), tak zde s ním i tihle lidé chtěli POLEMIZOVAT.

A on to zjevně nechce. On nechce ani v rámci stejných postojů (opakuju, to neznamená to samé co názory) s nikým polemizovat, nic rozporovat. On skutečně jen chce dávat kraviny na FCB nebo X a pod tím aby mu většina lidí prostě hajlíkovala, nebo prostě jak u Dučeho , ten dav v ulicích, co souhlasně šumí (i když s ním třeba nesouhlasej, ale to je jedno, jde o uspokojení toho davu).

V zásadě ho tu rozebralo jen pár ID (rozhodně to nebyli ani žádní levičáci) a on stejně odešel a pak to jen párkrát veřejně okomentoval.

Tohle asi hodně ukazuje na to, jak je vlastně nejistej a jak ani nechce moc s někým mluvit. Možná fakt je to jen oportunista, kterej si dycky najde nějaký hesla a bude je hlásat na něčem jako socky a do toho chlastat. Možná mu ani o nic víc nejde.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    SEJDA: ja dohral oba dily a jsem rad, ze to delal hlavne Bocan a dalsich 100 lidi:] Maestro Vavra se zatim nenaucil programovat, tak ma hodne volneho casu a musi jen pindat
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    VIRIK: ano vsude se setkaval s nepochopenim a pritom je to takovej chytrej mladenec, tak si nasel konecne sobe rovne kamarady flastence
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: Určitě výbornej nápad!

A teď šup šup, oholit hlavu a připravit se na nástup na Hale-Boppovu kometu, nebo bude moc daleko a už nenastoupíš! Fenobarbital, jablečný džusík, pudink a vodka jsou už připraveny, odpočítáváme!!!

SEJDA
    SEJDA --- ---
    VEVERCAK: ja se snazim dohrat KC:D a doufam, ze mi to Vavra neotravi drive, nez to dohraju :D
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    VEVERCAK: uz prave proto by nemel furt fnukat jako posledni loser na autobusove zastavce ve 4 rano, kdyz mu klesa hladinka a dlasi krabice vina je v nedohlednu
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    VEVERCAK: Případá mi evidentní, že by chtěl být vlivný komentátor, který víří vody a má veljý zásah. Z tohoto pohledu nedává pro něj žádný smysl trávit čas na malém +- pirátském serveru.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ZEBROWSKI: i to se stalo. On se tu i hádal, ale pak odešel a na facebooku a možná i na youtube dokonce jako lidem z Nyx věnoval pár zpráv (o ocenění a jak je dobrej), prý ať třeba prasknem.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    A co teprve jestli KCD 2 vyhraje na game awards, to si bude Vávra věřit ještě víc a zdvojnásobí počet příspěvků na sociálních sítích! Tak moje nominace na RPG roku je jasná (na celkovou hru roku taky ale to nevyhraje bohužel). A co se týče toho jestli dorazí i na nyx, tak kéž by! Byla by to sranda ne? Já a pár dalších příznivců, třeba bychom mohli být NPC v další hře. Proč by tam nemohl být nějaký kupec Veverčák?

DAHY
    DAHY --- ---
    ZEBROWSKI: Nebo nás považuje za takové nuly, že ani on s námi nehodlá ztrácet čas :)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Ale asi to necte, jinak by uz na svem profilu brecel a ukazoval prstem a rekl by ze Nyx je plnej libtardu :D A asi uz by NYX infiltrovali ti jeho bezzubci co pomahaji svrhnout totalitu :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ale on je na Nyxu celou dobu, tuším nějak jako ID Hellboy
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    LARS_GUNNER: hele tohle plakání na internetu je běžné u řady zajištěných mužů v krizi středního věku.

hlavně mě fascinuje to "in" naříkání na hustotu dopravy.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Max*
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SMOKY: Potřebuješ tu dalšího narušenyho egomaniaka co vyrábí hry? Nestačí ti ten co vyrábí stoly?

Btw by sem IMHO ani nešel, na tom FB má bandu loseru který ho tam podporujou, tady by měl tak Mac Vevercaka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam