• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VEVERCAK:

No to je velká pravda - našlapaná kobkařina smrdící tu shnilých bahnem támhle sírou anebo pralesem kde boss je velmi tvrdá stopka a vážíš každej jedinej prstýnek a bod do buildu patří k tomu nejzábavnějšímu na trhu .

IMHO teda narozdíl od zákysu v podobě idiotskýho závodu ve hře s mafiánskou tématikou :)

VIRIK:
    HONZA09:
    Je to dost dobrý ale IMO to mohlo bejt o hodně lepší protože story je dost předvídatelná. Teda pokud si opus magnum neschovávají na příště protože např. teda ten kýženej policejní infiltrátor zmítaný mezi povinností a nové získanou náklonností k partě anebo rovnou doby kdy se z ochránců utlačovaných stávali Kmotři a Kmotříci by nemusela bejt zrovna nuda.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ZEBROWSKI: Přesně! Já jsem to nechápal, dokud jsem nezačal hrát soulsovky. Hry jsou o tolik zábavnější, když je potřeba překonávat těžké, i na první pohled nemožné překážky. Je to strašně návykové. Jeden těžký boss fight je pak silnější zážitek než desítky hodiny průměrné open world hry kde člověk jenom odškrtává nějaký checklist. To je můj názor.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    VIRIK: nebyla to chyba, proste to melo byt tezky:] ja to dal, takove hry kde se musis fakt snazit me bavi:]
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    On občqas vzpomíná na to, jak navrhoval hodně her, měl i silnou ženu, dřív než to bylo in.
    Nevím, proč si nenajde někoho a nepíše z těch nerealizovanejch nápadů knihy? Sám říká, jak to bylo nápadité a geniální.

Ten závod v první mafii byl v Remake celej přepracován, aby to hráči zvládli. A v původní verzi šlo snad o chybu, kterou jak zjistili, se spravovala dost špatně.

Btw. pokud si chcete užít fakt pěkně napsaný příběh, dobrý herce a výbornou atmosféru, bez mistrova sémě všude kolem, tak si dejte poslední Mafii, je výborná. Některý ty scény nebo jak udělali animace gest a nonverbální komunikace, to jsou super animace, ale i nasvícení a obecně ta scény jsou úžasně vypiplaný.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jsem nikdy nechápal, kdo by chtěl hrát za fízla. Za fízla přece nemůže chtít hrát ani IRL fízl.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VEVERCAK:

No mě tu kundovinu musel na klávesnici u prehistorickýho PC zajet známej takže nejseš jedinej. Na PS v Remake s prstem v nose na poprvý. Inu Mistr je zkrátka veselá kopa - ho ho ho. Jsem si akorát vzpomněl na takový to to Rybkovo " ...hra co vás na sílu něčím nutí k tomu aby jste u ní tvrdli prostě není dobrá.." :)

Ono by vlastně bylo asi nepřirozený kdyby se Mistr z toho minimálně v ČR naprosto šílenýho humbuku tehdy kolem Mafia trošku nepřizbláznil :)
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    TALPENNY: "chtěl jsem abyste hráli za policistu a závod měl být třikrát těžší" Jak je ten meme? "Stop, I can only get so erect." ... a nebo... "Shut up and take my money!"
    (ovšem realita je taková že u závodu jsem vždy strašlivě trpěl a kamarád se mi vysmíval, že "stačí držet dvojitý w na klávesnici" a že to "asi dal na první pokus nebo tak nějak". Ale nedávno jsem ho zvládnul na klasickou obtížnost aspoň v definitive edici mafie! ...)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VEVERCAK:
    Pamatuju si nějaký jeho obligátně asi pětihodinový video kde mj. padly věci typu " chtěl jsem abyste hráli za policistu a závod měl být třikrát těžší" . Obojí zní velice...sexy :D

VEVERCAK:

IMHO z toho samýho důvodu proč největší topiči a komentátoři např. OF Stars nemají třeba i po letech stále šaška v manéži - poslání konzumenta je nechat se natáhnout, (za) platit, lajkovat, komentovat a zvyšovat dosah . Nikoliv stát se i jen minisoučástkou reálného života příslušné polobožské entity z libovolné sociální sítě či jejího Projektu :)

Sem tam dojde i na společnou fotografii, kávu anebo třeba kupce Veverčáka ale to je samozřejmě kouřová clona . Rozdíl je tady v motivu - zatímco OF Stars touží po zaplaceném nájmu, iPhone a #Dubai tak Mistr sedí na prachách, nudí se a patrně chce být Roganem :)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    ADAMIRA: jj viz treba ten druhej Vavra a Xixolo
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    on je i v diskuzích správnej chlap, když chodil do profilů "zlozelených aktivistů", tak každá jeho druhá odpověď na někoho, kdo mu chtěl upravovat jeho "argumenty" byla "už chystám předžalobní výzvu", nebo "předžalobní výzva se už chystá".

Tedy využívá svých poskoků, stejně jako svých peněž "čtvrtmiliardář" a zastrašuje tím lidi, a skutečně jen protože s ním nesouhlasí, nebo mu opravují ty blbosti, který píše.

A to se týká jen třeba faktických věcí, jako kolem změny klimatu. NedejBože to, co vyvádí kolem evangelikánského hnutí z US, nejen Kirka (které je západním odrazem Talibanu, to není nic jinýho; a společnýho s křesťanstvím to má asi stejně, jako ISIS s Islámem).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Vávra poslední týden odvážně proniká do různých skupin na FB, kde si z něj lidi dělají prdel, aby tam pak poslal armádu svých simpů je nahlašovat
    je to prostě dospělý, zcela vyrovnaný konzervativec :)

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ROMANET: tak stejnym způsobem se dostal nahoru Babiš - úspěšnej podnikatel co má moc peněz tak musí rozumět věcem žejo (a určitě nebude krást, protože už má peněz dost) - je to idální vábnička na jednuduší lidi

Ze stejnejch důvodů ti různý sportovci a umělci nabízej investice, sotva umí číst a psát a jsou extrémě známý tím že dokážou hodit neuvěřitelný množství peněz do neuvěřiutelně hlubokejch děr ale ten veverčákův efekt "umí dobře přihrát na gól tak asi ví kam investovat" tam je a vždycky bude.

A Vávra je v tomhle uplně krsytalickej, jeho geniální odhady na téma povodně, ruské invaze apod. který vždycky skončili totálně opačně nikoho neodradí, at the end of the day, je to prostě kult.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    VEVERCAK: jj starej dobrej LS3D engine :]]
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    SEJDA: Vlastně by mě docela zajímalo, jak by vypadala Mafie 1 bez Vávry. Tenhle paralelní vesmír bych chtěl navštívit. Ale osobně jsem přesvědčený, že by to ani zdaleka nebyla taková pecka. Tím určitě nechci zpochybnit práci ostatních. Nevím kdo tam dělal ten jízdní model, střílení, tak to byli prostě strašný borci a nechápu jak to udělali tak výborně s minimálním budgetem před čtvrt stoletím, že mě to v roce 2025 furt baví si jednou za čas zahrát celý. (nechci odbíhat moc off topic od osoby Vávry, ale Mafii 1 bych mohl velebit dlouho :D )
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    VEVERCAK: ad Kickstarter: o vztahu s Bakalou jsem nikdy od nich moc neslyšel. Jestli se nepletu, tak to říkali nějak tak, že ten ZB family office projekt KCD zaujal, ale nevěděli, o co opřít tu investici. A - snad nehalucinuju - tak vymysleli, že KS bude nějaký test reálného zájmu platícího publika, který když splní, tak jim rodina přidá. A vždycky jsem si myslel, že Frývaldský tam původně měl roli hlídat peníze od investora, protože původně on byl manažer v různých projektech toho family office.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    VEVERCAK: Jestli t o nebude tim, ze v Mafii 1 si kdo vi proc kdo myslel, ze Daniel ma byt u toho. Potom uz tu chybu nezopakovali.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ZEBROWSKI: No jo tak Vávra zase říká že nevzpomíná vůbec v dobrém na období kdy dělal Mafii 1, předpokládám že si nějak nesedli v tom kolektivu, to mě nijak nepřekvapuje v týmu kde hodně lidí mělo talent a ambice. A přesto udělali takovou pecka hru.
    A na kickstarteru přece Vávra žebral proto, že mu to nikdo nechtěl vydat protože si mysleli že KCD je neprodejná hra, to říkal v tom videu. To přece dává smysl. A jak se mýlili
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    btw na Mafii 1 delalo hodne kamaradu a ti ted delaji v zahranici a jsou radi ze togo ocasa nemusi videt
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam