• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMIRA: Já jsem onehdy potkal několik pracovníků Warhorse a měli velmi zdravý přístup; říkali mu "Ten, jehož jméno se nevyslovuje." Ale jiné drby nemám.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LARS_GUNNER: myslím že tu nějaký zvěsti o jeho současný (ne)produktivitě byli ale možná se pletu
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    LARS_GUNNER: takova jak bys cekal ;)
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    ADAMIRA: Me by zajimala nejaka jeho skutecna produktivita, kdyz cely dny jen plive plameny na socialnich sitich.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VANEK: můj tip jsou spíš lidi co "podporujou imigraci"

jakože imigranti > drogový kartely

HOUH: nasadil slušný tempo, jsem zvědavej na jeho moudra někde kolem července :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    Exkluzivně: Daniel Vávra si stěžuje na svůj malý penis.

612346060-1178855564445738-691905322039957114-n
    VANEK
    VANEK --- ---
    ROMANET: Lidi, kterým se nelíbí bombardování člunů v mezinárodních vodách; zrovna dneska jsem četl někde na FB, "rybářských".
    HOUH
    HOUH --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LARS_GUNNER: no leje, dokonce by se ještě určitě nekde dali najít jeho streamy kde leje online
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    ADAMIRA: Takhle nekonzistentni neni ani patnactilete dite. Tak si rikam, ze asi fakt leje.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LARS_GUNNER: Jakože dení dávku o půl litru omezil? :)
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    On uz jede pul litru tvrdeho denne?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ROMANET: banovi imaginarni nepratele.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    HOUH: kdo přesně bojuje za práva drogových kartelů?
    HOUH
    HOUH --- ---
    Dan má zase jasno :)

dan
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ADAMIRA: na druhou stranu má alespoň ten kilt, lepší ty výkaly vytírat než prát
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: No navíc, dle toho předchozího postu, koupil dítěti nový iPhone na kterej přechází z android telefonu - to znamená, že to dítě má teď 3 měsíce apple TV zdarma

dle mýho se nic co popisuje prostě nestalo, dožral kapra, nachmelil se a celej svátek lásky a míru ho začal brutálně vytáčet, tak si vymyslel tuhle blbost a za zvuku koled začal blejt na FB

tyvole čtvrtmiliardář a život má totálně na píču, já se docela těším až jeho děti dospějou (a nechaj se přešít, to by bylo žůžový :))) ) a budou vyprávět - uplně slyším ty story jak s trojkou v žíle pokálenej a pomočenej v kuchyni kříčí na manželku že ten bramborovej salát mu bere svobodu slova :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SMOKY: podle jeho dalsich prispevku hlavne koukaji na Pluribus (ktery se mu nelibi samozrejme, bo kolektivni vedomi tam je v podstate ultimatni green deal), ktere vychazi na AppleTV... :-) Takže by stačilo, kdyby to holce platil.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SMOKY: tradiční rodina :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam