• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    EVILMIND: ADAMIRA: a už mu někdo prozradil, že to že něco nechápe neznamená, že to tak není?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    EVILMIND: dřív dost hulil prej
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PIKACZU007:
    1) jak píše EVILMIND
    2) konkrétně tyhle píčoviny má z history chanel a podobných debilit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PIKACZU007: drogy jsou moc levicové, ale dle nezaručených zpráv a fotek lahví v jeho streamech asi chlastá první ligu, v kvalitním etanolu samozřejmě
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    XARGH: to mi pripomina .. koupil si auto za 80 000 € ale pouziva tazne lano za 3 € :D
    Mistr je IT genius ktery vymyslel od tranzistoru az po OLED display uplne vsechno, ale nevi si zaplatatit treba windy (18 € rocne) nebo Meteoblue, kde by mu ukazali, ze kdyz vetrik streli u Osla kousicek vedle, mrazy nestreli az u Kyjeva ale uz u Berlina.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    EVILMIND: hele kde na ty pičoviny chodí? On bere nebo co?
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    EVILMIND: Držím Mistrovi palce v novém oboru, ale je zjevné, že i v kosmologii ho čekají samé zápasy. Přípomíná mi v tomto prof. Masaryka.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    meteorologie bylo dost, Dan má nové téma... :)

XARGH
    XARGH --- ---
    Z cyklu Brouk pytlik poucuje meteorology ciziho statu

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ZEBROWSKI: Jeden jeho povahovej trait krásně ukazuje Jáma Pekel na téma 100 věcí co je špatně na TES Skyrim. Tolik textu, aby mohl něco pomluvit. Je to grafoman. On víceméně dělá furt to samý. Akorát teď ho za to platí Meta a ne Level.
    BOD
    BOD --- ---
    Kdyby chtěl někdo taky vidět zmiňovaný post https://www.facebook.com/share/r/1CShXgYAew/
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    Hele ten podvod v Minnesotě je prostě neuvěřitelně nafouknutý a dělá se z toho spiknutí cizinců. Přitom je to normální skulina, která se prostě začala využívat. Obyč věc, kterou má řešit změna zákona a pravidel a šetřit tamní obvodní oddělení. Fox News jede jako kdyby to byl největší problém USA a jako kdyby za všechny potíže Američanů mohli Somálci. Kdyby tam americké firmy čerpaly neoprávněný dotace, nikdo to takto řešit nebude.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ZEBROWSKI: myslím, že budeme mít společné známé.
    Já když bydlel v Brně, tak jsem Vávru nikdy osobně nepotkal, ale lidi co s ním dělali ano.
    Ale tenkrát jeho snaha být vidět a že se nebál mluvit i před cizíma a propagovat to, byla přínosná. Nebo se to tak aspoň jevilo.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Jeho frusrtrace asi zacala tim kdyz americani prevzali 2k Czech a Vavruv scenar k Mafii 3 hodili do kose, s vetsinou tech kluku se bavime dodnes a jsou to fajn kluci az na Vavru:]
    XARGH
    XARGH --- ---
    ja jsem sem repastnul asi jen tu slusnejsi cast :) toho prizpevku

zbytek tady https://nyx.cz/notepad/99719
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    CHA1NDLER: on byl takovy picus vzdycky, jen lidi z Warhorse meli vzdycky tendenci ho omlouvat :]
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    DAHY: tak ta formulace od Vávry prostě je je jen kod pro bití černochů, ve jménu spravedlnosti.
    DAHY
    DAHY --- ---
    EVILMIND: Často se taky opomíjí fakt, že jako organizátorka toho obřího finančního podvodu se školními obědy byla odsouzena zakladatelka té neziskovky Aimee Bock, bílá Američanka. Ale co já vím, žejo? Nechodím trénovat se "speciály" a nemám žádné vybavení se spoustou suchých zipů.
    XARGH
    XARGH --- ---
    CHA1NDLER: nejak by se sluselo, aby byl mensiho vzrustu a tak spadal do kategorie SkuTr, aby se to dalo nejak blatantne vysvetlil ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam