• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DAHY: Easy. Že Mamdani měl kontakty s Epsteinem, je to pedofil a zločinec, a platí to na všechny, kdo mu fandí, nebo ho volili.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    DAHY: židi dělaj černochy a stojí za islámem a židobolševismem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DAHY: že Deepstate je real, a není spravedlivý, že jeho součástí nejsou všichni od čtvrtmiliardy automaticky?
    DAHY
    DAHY --- ---
    CRAZY_IVAN: Přemejšlím, co bychom z té fotografie měli vyčíst, kdyby byla skutečná. A nevím.
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    HOUH: dalsi platformy kde se odrazi uspech nerozporuju, psal jsem vyslovne o Twitchi kde vyhoda subu (emoty, reklamy, karma uzivatele:) pro sledujici je proti primemu donatu evidentni //nechci tady jet OT
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    XARGH
    XARGH --- ---
    CRAZY_IVAN: "asi neni pravda, ale mohla by bejt" + mrk mrk na rasisticke kamarady
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    no byl jsem se podívat, ono mu asi fakt jeblo a na férovku sdílí fake obrázky

HOUH
    HOUH --- ---
    ARXIE: stačí je naučit místo twitch subů posílat rovnou nějakou formu donat.... do toho máš instáč, merch, spoluprácí atd tak není zas tak marný ....
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Teda za posledních 24 hodin to vůdci slušně na FB najelo, příští měsíc to bude od FB mnimálně 700 USD a stojí ho to jenom 5 - 6 hodin denně, vy nuly :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EVILMIND: Pizzagate!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Takhle nějak to asi bylo... :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak hlavně je to prostě čirá paranoia, očividně naráží na Oganesjana a jeho partu, a používá u toho přesně stejný slovník jako KTV Smetana nebo Cimbál, je tak dobře vidět komu naslouchá. Přitom Oganesjan je taky volič Motoristů, těžko se bude srát zrovna do Vávry - a navíc teď campuje před barákem toho zmrda z Litoměřic, co zabil kočku ve sušičce, čemuž můžu jen zatleskat, i když vím, že to dělá jen pro lajky. Ale aspoň někdo.
    STINKY
    STINKY --- ---
    EVILMIND: snad mu kamarádi na ministerstvech pomůžou
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    A současně, v naprosto nesouvisejícím incidentu, Danovi nedorazila objednaná pizza, protože mu ji tajná Rakušanova policie snědla...

FABE
    FABE --- ---
    XARGH: Haa haa, já si to tehdy dokonce uložil 😁 krásnej stěr

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    FRIZER: No sice nehraje na taneční podložce, ale za to to hraje jednou rukou.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    ARXIE: Jen OT...proti Turimu je v soulsovkach marnej kazdej...nedavno snad dojel vse, krome sekira bez jedineho umrti...sice to nedava na tanecni podlozce jako Missmikka, ale i tak...)
    XARGH
    XARGH --- ---
    FABE: jo, to je vono. :)) byl jsem u toho!

Horak je mrcha v tom, ze se tvari jako "kamos" kazdyho blbejsiho aroganta (napriklad byl schopen chlastat s Mirou Sevcikem) ze studijnich duvodu (Colombo styl).

Neadoruju Horaka, ale je to strasna zabava pozorovat v akci. Temna strana Jezisova "Nechte malickych prijiti ke me..."
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ARXIE: Mě většinou taky stačí pár minut, ale jinak si tyhle bizarní freakshow užívám, je to takovej sebenasírací masochismus, něco jako návštěva místního Multikulti auditka. Prostě tam příjdeš a vyhlásíš pár dementů s plešounem v čele a pak jdeš zase hrát PoE. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam