• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    katolictví tohoto chlapce:

VIRIK
    VIRIK --- ---
    Dan Vávra opět poskytuje lživé informace a kryje příslušníka ultrapravicového gangu, který zemřel vlastně při střetu gangů.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HOUH: to by vůdce nikdy, všechno co se aplikuje nosem je levicový, stejně jako kolo nebo snowboard, vůdce by si nedal ani kapky do nosu...
    HOUH
    HOUH --- ---
    ADAMIRA: možná měl právě ty špatný lajny :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: Výkon rozhodčích byl obecně výbornej, ale to je docela nuda.

Já bych v tom viděl nějakej obecnej boomerskej rant... "dřív bla bla bla, dneska bla bla bla..."
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADAMIRA: spis cekam nejakou konspiraci nad tim, jak jsme dali gola v 6, se jako musim smat jeste ted jak se na lede objima 6 hracu, a rozhodci nic... :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SMOKY: Nad micinou už pohonil, určitě asi přihodí i toho trumpa - ale ten prohranej hokej v sobě skrývá obrovský potenciál, minimálně 9 odstavců - všechno, špatný lajny, málo NHL hráčů/moc NHL hráčů, vzhled dresů, vztahy hráčů, něco něco Petr Pavel atp.

EVILMIND: Tak kdokoliv zopakuje těch pár keywords před Hillary je hrdina, od těch primitivů nemůžeš očekávat nic sofistikovanýho.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SMOKY: fakt? Jsem koukal ho sdilel Shapiro, ale hadam pritomnost Hillary byla asi neodolatelna i pro dalsi... :-)
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    ADAMIRA: “Hral jsem celou noc hokej na počítači a Kanadu jsem porazil polaždý, tak mi neřikejte že to nejde!”
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    spis cekam pohoneni nad "Trump sdili Macinku"
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Něco se děje, Vůdce ještě nesestavil traktát k včerejšímu hokojevému zápasu, nemůže někdo prosím zkontrolovat jeho bydliště, jestli se neotrávil svítiplynem?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    OMNIHASH: především by z toho nebyla nějaká náhodná reakce v diskuzi, ale plnohodnotnej traktát tak na 15 odstavců
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADAMIRA: myslím je to prvně, co někde čtu od něj, že chodí pravidelně někam do hospody. Takže mám o tom jistou pochybnost. Kdyby to byla pravda, tak si na tý Malý Straně na něm hospodskej spíš postaví byznysplán, a ne že se s ním bude hádat.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    CBRPNK: já tam teda čtu, že největší internetovej bojovník je prachobyčejnej subík, nikdo jinej by na sebe dvě hodiny v náhodný hospodě řvát nenechal...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: k těmhle screenshotům je potřeba jeden důležitej údaj a to kdy byli pořízeny

Pak poznáš jestli jednoduše lže, nebo jestli si fakt myslí že se to stalo (ale vskutečnosti se totálně na mrdky a nahej hádal s popelnicí před barákem).
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    chodí tam 32 let? To tam chodil, i když žil a pracoval v Brně na Mafii? Kde to proBoha je?
    CBRPNK
    CBRPNK --- ---
    EVILMIND: Proč tam i po třetím přečtení čtu: "Go home, Dan. You're drunk!"? Chlast je sviňa.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a dnes z cyklu "Pravdivé příběhy, co se rozhodně staly"

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam