• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    HOUH
    HOUH --- ---
    ADAMIRA: Jsem rád, že si Dan našel v AI ideálního kamaráda na večerní popíjení kvalitního bourbonu. Zároveň tím tak trochu naznačuje, že ti konfliktní vývojáři z Warhorse jsou dnes vlastně úplně k ničemu...
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    ADAMIRA: to je idiot
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADAMIRA: jsem taky před časem zkoušel nějaký ty profi AI umělce, co jsou v top na Spotify (v mém případě country). Jako uznávám, #1 byl banger, fakt se mi to líbilo, skvělej text. Ale! Pustíš si druhej a třetí hit, a rychle vidíš, že je to všechno na jedno brdo, ale fakt jako zaměnitelně. A je na tom po chvíli hrozně poznat, že to je AI. Prostě je to takový zprůměrovaný v rámci toho žánru, až to úplně ztratí identitu.

Na první dobrou tak čumíš super jak to dokáže udělat AI celý sama, ale prostě tím to končí asi, poslouchat se to nedá. Tady vidím mistr je zatím v téhle fázi ohromení, jak vůbec nikoho nebude potřebovat aby mohl "tvořit"... :-)
    DAHY
    DAHY --- ---
    ADAMIRA: On je fakt neuvěřitelnej boomer. Zase pozadu tak dva roky, čili v dnešní realitě věčnost. Každej slušnej člověk dává od jakékoliv AI tvorby ruce pryč. Chtěl jsem napsat, že i časopis TIME letos určitě vyhlásí "AI slop" slovem roku, ale radši jsem si to zkontroloval a zjistil, že ho vyhlásil už za 2025. No aspoň vidíme, co si asi myslí o práci těch desítek nebo stovek tvůrčích lidí, co pod ním pracovali.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ADAMIRA: Teď se definitivně usvědčil z toho, že nemá absolutně žádnej vkus.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Já ti Vám nevím, Vůdce mi přijde tak trošku zmatený, čekal jsem úplně jiný reakce z jeho strany, co se týká jeho "odchodu".

Mám pocit že egomaniak typu Vávry by se jen tak s "odejitím" a trafikou ve formě nějakýho teoretickýho filmu nesmířil a spustil by shitstorm kterej by se v kategorii "2-4 am drunk shit" zapsal do análů sociálních sítí, ale tohle je prostě nic.

Nemaj voni na něj najěk nabito? Nebo mu možná zacpali hubu nějakym výjmečnym bakšišem?

CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    LEDGE: to rozhodne neni jedinej :) to je jak kdybys rikal ze doom se da udelat jenom na Marsu a to asi citime ze je blbost
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Vůdce si včera koupil nějakej extra koňáček a přes noc tvořil s AI, pokud byste měl někdo zájem vidět jak asi tak bude vypadat ten jeho film, tak se můžete podívat (FB).
    LEDGE
    LEDGE --- ---
    JARMIK: Jen doplnim, že zasazení KCD do Český kotliny měl jedinej a to pragamtickej důvod - aby tým nemusel kvůli rešerším, fotkám atd. nikam lítat a hodně se tim ušetřily peníze i čas. Řikal to Klíma v nějakym podcastu, už nepamatuju kde. Hledat v tom nějakej patriotismus nebo Vávrovu prozřetelnost je mimo.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: No já myslím že jsme doma, ty jsi v nikdy životě v žádný firme nepracoval. :)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    GANDHI: kdysi strasne davno, jsem to slysel, ze se snazil dostat do tvurciho tymu a neustale je bombardoval pripominkami o tom jak je to "nerealisticke", ale ber to ode mne, jako urban legend, uz ani nevim, kdo mi to rikal.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    JARMIK: Já s ním mluvil asi 3x na nějakých GDCs a je to takovej arogantní ňouma, alespoň takovej jsem z něho měl dojem při one on one smalltalku.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    To je skoro na medaili, že to zvládl překousnout a že ho to nějak nepoznamenalo.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    VEVERCAK: "byl ochotnej odhlédnout od těchto věcí " ... jsi tak statečný a odolný jedinec!
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SEJDA: nevybavuju si, ze by mel Ban Vavra neco spolecnyho s Dracim doupetem - na rozdil od Martina Klimy. V kreditech se ale jeden Vavra vyskytuje a to je Jan
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    JARMIK: Vavra kdysi hraval AD&D a potom byl i pri vzniku (myslim, 2. verze) Draciho doupete. Tedy tema Kingdome Come: deliverance neni zadna nahoda, kdyz se k tomu jeste pricte zajem o historicky serm.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Trochu se bojím, že budeš zklamanej. Jedna z prvních zpráv, kterou Sven dropnul o tý nový hře bylo, že na modelování genitálií nebudou používat AI, ale dají si na tom pěkně záležet. Asi se v těch penisech a vagínách fakt vyžívají. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Veverčáku a jakej máš vlastně gender?
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    VEVERCAK: Já nejsem Mistrův hejtr. Člověk z ulice jako já musí respektovat, co tu píšou insideři, že Mistr má rezervy jako kolega a manager.

Můj obrázek je, že to je nadaný a úspěšný tvůrce, protože ani tady nikdo nezpochybňuje, že koncept KCD je převážně jeho práce. Volbu historického tématu KCD považuju za skvělou a dojímá mě, že tyhle peripetie našich dějin řeší díky KCD půlka světa. A je mi divné, že by někdo dělal správná velká rozhodnutí, ale v detailu by byl zcela neužitečný. Ale nikdy jsem s ním nemluvil.

Jina věc je, že jestli měl managerské úkoly, tak tam bych naopak spíš byl překvapen s jeho osobností, kdyby v tom byl dobrý. Ale takových lidí jsou plné kanceláře, co byli šikovní a šťastní experti a jsou z nich po povýšení špatní nešťastní manažeři, protože řídit lidi neumí každý a expertíza ve věci nic nezaručuje.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    VEVERCAK: musel jsem to trosku heldat, protoze teamovky vubec nehraju a ani nechapu, jak to souvisi s mistrem Banem

Concord je takový fail, že Sony vrací peníze. Kde se stala chyba? - Recenze na INDIAN
    https://indian-tv.cz/recenze/concord-htf7zs
    KULA
    KULA --- ---
    CRAZY_IVAN: jenže, co když Daníkova maminka byla husička za plotnou a dostala občas plácačku od dickcheese fotříka. Jaký pak může mít velemozek vinohradský vzory? Kdo ví, jak to měl jako dítě složitý. Teď se s tím třeba jenom snaží v masce alfasamce nějak vyrovnat.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    CRAZY_IVAN: Baldurs Gate 3 bylo tak strašně dobrý že jsem byl ochotnej odhlédnout od těchto věcí zcela odhlédnout a strávil jsem v tom přes 300 hodin :D I když tam už to teda tlačili hodně na sílu tu diverzitu. Předpokládám že to byl vliv Wizards of the Coast, když vidím co se děje s Magicem a DND, proto jsem moc rád že na další hru od Larianu už nebudou mít vliv
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Baldur's Gate 3 offers extensive, inclusive gender customization, allowing players to select body types (1-4), voice, and genitals independently of chosen pronouns, including non-binary options.

Skoro jako kdyby to s tim nemělo nic společného.
    KULA
    KULA --- ---
    VEVERCAK: hele buzíčku, za rok vyjdou desítky her, co mají větší fame a větší prodeje než KCD. Jak se to mohlo stát?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam